FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

gio10
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la gio10 » 14 sep 2013, 19:37

Tritolone je napisao/la:Strasno glup gol, igramo savrseno i onda se sve usere u sekundi.
E nek ste vi eurogol zabili :lol:
Ja te volim, volim Željo..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2013, 19:37

Ja sam rekao 1-1 još jučer.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 sep 2013, 19:48

Isla uno di noi! 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 14 sep 2013, 19:53

Ja zadovoljan...bravo Mazzari

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 14 sep 2013, 19:54

Čestitke na zasluženo osvojenom bodu protiv šampiona.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 sep 2013, 19:56

Trebalo je znat stat na loptu u trenutku kad smo poveli jbg, međutim ja sam zadovoljan, imali su i oni priliku za 3 boda, srecom je Isla falia. Idemo dalje neporazeni, a to je najbitnije.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2013, 19:57

3/3 imam pogođen ishod,a 2/3 točan rezultat ove sezone što se tiče Interovih utakmica u prvenstvu :mrgreen:

Svakom po bod,pošteno.
Campagnaro izdominirao u obrani,jedini "kiks" je kad nije tamo kod ubačaja za gol stigao uklizat kako spada,al taj gol ide na dušu cijelom timu.Ranocchia vrlo dobar u obrani,Juan solidan.
Nagatomo solidan na boku,Jonathan dosta loš...ništa nije mogao danas na svojoj strani.
Cambiasso doktorski vodio tim,Guarin najlošiji u 1.dijelu,kasnije je to puno bolje bilo.Taider solidan.
Alvarez s dosta grešaka na početku,kasnije nešto bolje i onda ona oduzeta lopta i asistencija...svaka mu čast.
Palacio vrlo dobar bez obzira što nema nekog konkretnog učinka,trudio se maksimalno i u fazi obrane.
Što se tiče zamjena...Kovačić ono malo što je dobio odradio kako zna,Icardi također opravdao minutažu golom.
Inter u najmanju ruku ravnopravan.Ja zadovoljan,idemo dalje.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 14 sep 2013, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 14 sep 2013, 19:59

Trequartista je napisao/la:Čestitke na zasluženo osvojenom bodu protiv šampiona.
jedva ste ga osvojili nafakaski kao i obicno
Interista al 100 %

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 14 sep 2013, 20:02

A Maurito nastavlja da trpa damu 8-)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 14 sep 2013, 20:03

Nije loshe, nije loshe!! Izvukoshe bod levati. Oni Messija i Ronalda da dovedu ne mogu s nama, kompleksi ostaju.

I onda kazu zanosimo se, a stave Lazio ispred nas u prognozama za mjesto na tabeli. Minimalno drugi i to ce postajati sve jasnije i jasnije.

Taider definitvno veliko pojacanje, kako je Vidala u dzep stavio, imam osjecaj da nije izashao da ga ne bismo ni primili.

Ne znam cemu pljuvanje po Cambiu ? Bar ovu utakmicu.

Pogba - Kova direktan okrsaj steta sto ranije nije ushao bilo bi lijepo za gledati.

Siamo svaka cast za pogotke!!
Amar Osim selektor BiH

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 14 sep 2013, 20:10

odlican rezultat, da smo pobijedili mozda bi se opustili u narednim tekmama, poraz bi unistio samopouzdanje, ovako idemo dalje, definitivno inter puno drukcije izgleda. po koment neki dobri neki ne, meni je to sasvim solidno. guaro da se malo uozbilji, ostali ok, taider dobar, hugo car

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 14 sep 2013, 20:57

Beppe je napisao/la: I onda kazu zanosimo se, a stave Lazio ispred nas u prognozama za mjesto na tabeli. Minimalno drugi i to ce postajati sve jasnije i jasnije.
Koji si ti padobranac :lol:
Vidjet ćemo šta ćeš pisati poslije Nove godine :lol:
Ja te volim, volim Željo..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 sep 2013, 21:06

Ja sam poprilicno zadovoljan, vise igrom, nego rezultatom, ali doci ce i reziltati vremenom. Najbitnije je da smo se vec sada poprilicno popravili u odnosu na proslu sezonu i to je evidentno.

Ne bih nikoga izdvajao ali Ricky je pokazao kakav je igrac kada hoce i kada ima volje. Kova za malo vremena opet urinirao po izvikanom francuzu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 14 sep 2013, 21:33

Upravo tako izvikani francuz,Guarin ga budalom napravio par puta a takdoje i Kova

FORZA INTER!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 14 sep 2013, 21:36

Nisam zadovoljan nikako, lopovi iz Torina su se morali pobijediti..Dosli bi do 3 boda da je sudjenje bilo normalno i da je Lichsteinteiner dobio crveni karton koji je bio zasluzio, ali na takve stvari protiv stare kurve smo navikli..Jonathan se vratio svojim losim partijama i odmah se cini da Nagatamo igra dobro ali on je i dalje igrac bez "glave" Taider los, osim jedne prilike nista nije uradio, Guarin losiji nego inace, Cambio odigrao doktorski, Palacio se trudio, Ricky najzasluzniji za go, a Icardi nastavio da radi ono sto najbolje zna,a to je uvaljivanje golova lopovima, odbrana dobra a od tri pozadi vec standardno najbolji Campagnaro..

Forza Inter !!

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 14 sep 2013, 21:40

Cambiasso je uz Guarina i Johnnya bio najgori ... Znaci, da je doktorski vodio tim, to je veliki apsurd ... Koga lazete ?

On je majstor za prekinuti igru, kontru i tako neke te prljave poslove (par puta dokazao to u ovoj utakmici), ali lik je statican, pogotovo u napadu ... A i par puta u odbrani blehne i gleda u Juveove igrace ...

Ricky me iznenadio svojom trkom ... Momak super pravi pressing i ima ga po cijelom terenu .

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 14 sep 2013, 21:43

sLucajni je napisao/la:Cambiasso je uz Guarina i Johnnya bio najgori ... Znaci, da je doktorski vodio tim, to je veliki apsurd ... Koga lazete ?

On je majstor za prekinuti igru, kontru i tako neke te prljave poslove (par puta dokazao to u ovoj utakmici), ali lik je statican, pogotovo u napadu ... A i par puta u odbrani blehne i gleda u Juveove igrace ...

Ricky me iznenadio svojom trkom ... Momak super pravi pressing i ima ga po cijelom terenu .
Cambio je u odnosu na svoje prethodne utakmice, definitivno odigrao doktorski, nije to onaj stari Cambio ali i dalje je poslije Kove i Guarina nas najbolji veznjak..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 sep 2013, 22:03

Kako god, mislim da je ovo najrealniji ishod meca.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2013, 22:11

Odličan je Cambiasso danas bio.Ja sam brojao samo jednu manju grešku,ostalo sve jako dobro.Ako se mene pita daleko najbolji naš vezni danas (Alvareza sam pod napadača brojao).Slucajni spominje napad,ali njegov zadatak danas napad niti nije bio nego je igrao nekakvog holdera i odigrao to vrhunski.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 14 sep 2013, 22:14

Ovaj Inter i onaj iz prosle sezone se ne mogu ni u cemu poredit. Danas bolja igra nego rezultat mada smo na kraju imali i srece. Nastavit s ovakvim igrama i imamo dobre sanse za LP. Fiorentina,Napoli i Roma ce bit najveci konkurenti za tu 3. poziciju al mislim da bi to na kraju moglo bit dobro.

Mazzarri je najveci adut Intera. Kapa dole majstore. Valjalo je dignut ovu ekipu poslije onakve prosle sezone. :o

**** 2:0 gube. :lol: :lol: :lol:

Od igraca danas najbolji Andrea,Hugo,Taider i naravno fenomen Palacio. Kako covjek sam drzi napad i bori se. Majstore.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.