Mislim da 80% uzima. Nisu Ameri bas toliko glupi da zajebu opet.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa ovaj rezultat Midtermsa dovoljno govori koliko je ljudima pun ku.rac MAGA ludila Republikanaca. Ocekivali su red wave i lagano preuzimanje oba doma, a dobili tijesnu vecinu u HoR i vrlo vjerovatno jos losiji omjer od trenutnog u Senatu. Biden jest senilan al ljudi oko njega nisu Qanon sektasi i ludjaci kakvi redovno gostuju na Balkan Info kao kod narandzastog idiota.
-
- Kontakt:
Joj Trumpa prizivaju. Jel to onaj lik što se posvađao sa pola svijeta i izašao iz pariškog sporazuma o globalnom zagrijavanju. Budaletini treba zabraniti da se kandiduje. A ni demokrati nisu neke cvjećke, ljudima je pun qrac brojanja krvnih zrnaca i takvih gluposti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja se nadam buraz da to ne pricas iz perspektive BiH gradjanina, vec da si preko bare 

Ma Alem je klasican MAGA sektas. On dan danas vjeruje da je Trump pokraden. Nema to plaho razuma.
batistuta, gabrijele

Zar je stvarno mislio da je ovo dugoročno izdrživo? Mada, i moja očekivanja je pomelo

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Itekako da sam MAGA sektas

Kazem ja, nema tu plaho pomoci.
Pa zašto onda nije uzeo izbore ako su ga zavoljeli i ovi sto ga nisu voljeli?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Uzet ce republikanci senat, u Georgiji ce garant dosta njih izac na ponovljene izbore sad su kontali da je sigurica pobjeda pa ostali kuci. Onako laički
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sta su se bolan pokajali Demsi ostvarili historijski rezultat na Midtermsima 
Na Foxu atmosfera bila ko na dzenazi, NY Post se obrusio na Trumpa, idiot se poceo klat sa DeSantisom. DeSantis im bukvalno na Floridi izvukao HoR na guzove, a pitanje je bil i to okrenuli da nije bilo ovolikog redistrictinga

Na Foxu atmosfera bila ko na dzenazi, NY Post se obrusio na Trumpa, idiot se poceo klat sa DeSantisom. DeSantis im bukvalno na Floridi izvukao HoR na guzove, a pitanje je bil i to okrenuli da nije bilo ovolikog redistrictinga

Haveru, ne može biti i da ga svi vole, i da izgubi poprilično komotno druge izbore.
Ne može biti evo pokajali su se, a izbori bili prije dva dana gdje su demokrate zabilježile najbolji rezultat u posljednjih 20 godina
Ono svejedno mi je, glasaj za koga hoćeš, ti tamo živiš, ali u rasponu od sat vremena si napisao 4 posta gdje sam sebi kontriraš. Nije za tvoje dobro da samo ponavljaš mantru bez da si uopšte i pokušao razmisliti šta pišeš
Media je kontrolisana od strane liberala, prije bi svaku platformu poplavili ako je Trump nesto rekao ili bi izvlacili iz konteksta, sad brisu sve zivo, ne postavljaju sto ovaj ne zna jel cetvrtak ili subota, rukuje se sa zrakom, zaspi u pola govora, izgubi misao u 7 secundi.Epidaurus je napisao/la: ↑11 nov 2022, 15:16Sta su se bolan pokajali Demsi ostvarili historijski rezultat na Midtermsima
Na Foxu atmosfera bila ko na dzenazi, NY Post se obrusio na Trumpa, idiot se poceo klat sa DeSantisom. DeSantis im bukvalno na Floridi izvukao HoR na guzove, a pitanje je bil i to okrenuli da nije bilo ovolikog redistrictinga![]()
Ispade USA gora od Sjeverne Koreje po propagandi 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bukvalno, al bukvalno je citav svijet gledao sve Bidenove failove u zadnje 2 godine i smijali se istim cak i kad su bili montirani tj djelomicno prikazani da bi odgovarali GOP agendi. Ti fakat ne znas sta pises od silnog sektastva 

-
- Kontakt:
Alem zvani meksa 

I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot] i 6 gostiju.