FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Molim vas bez lekcija i istorije, geografije i heraldike.
tema je FK Borac - Banja Luka.
tema je FK Borac - Banja Luka.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne znam sta je ovim strumficima, valjda nazebli od hladnih tuseva.
"U timu iz Titove 38/b napominju da je u takmičarskoj sezoni 2004/2005. na prvenstvenoj utakmici Borac – Sarajevo, koja je odigrana u Banjoj Luc,i jedan navijač domaćih utrčao na teren i udario tadašnjeg nogometaša Bordo tima Mirnela Sadovića.
Nakon toga igrači Sarajeva povukli su se u svlačionicu, a delegat je tražio da se isprazni stadion.
No, i kada je to učinjeno igrači tima sa Koševa odbili su nastaviti utakmicu.
Nadležna komisija NSBiH utakmicu je tada registrovala službenim rezultatom 3:0 u korist Borca."
Ista stvar. Samo sto je ovaj majmucic u Sarajevu bio malo kulturniji huligan pa nije dir'o igrace.
"U timu iz Titove 38/b napominju da je u takmičarskoj sezoni 2004/2005. na prvenstvenoj utakmici Borac – Sarajevo, koja je odigrana u Banjoj Luc,i jedan navijač domaćih utrčao na teren i udario tadašnjeg nogometaša Bordo tima Mirnela Sadovića.
Nakon toga igrači Sarajeva povukli su se u svlačionicu, a delegat je tražio da se isprazni stadion.
Nadležna komisija NSBiH utakmicu je tada registrovala službenim rezultatom 3:0 u korist Borca."
Ista stvar. Samo sto je ovaj majmucic u Sarajevu bio malo kulturniji huligan pa nije dir'o igrace.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
čestitke na 3 boda 

Eto sad pustite nas u subotu sledecu i vratimo vam 6 bodova sl. sezone
Bratski! 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Moj ti Arma, valja sad pojesti sve ono sto se izbacilo o gore navedenom ...Armageddon2012 je napisao/la:jedino sto zelim u ovom trenutku je da nastavimo ovaj mec kad se smiri situacija,pa i po cijenu poraza,i tako pokazemo jednoj gnjidi kako je mali.
ako uzmemo ovako tri boda,bicemo isti kao on.
to nam ne treba.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Drago mi je zbog ove odluke jer se sada uspostavio aršin "ko uleti i njemu uleti", a u banja luci i mostari umaju naviku da cesto setkaju terenom, odmah 0:3 i vozdra.
Iiiii...Bosniacum Lilium je napisao/la:ne znam sta je ovim strumficima, valjda nazebli od hladnih tuseva.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jednogla ... ano/114502" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav hladan tus u Titovoj 38/b! U nevjerici gleda Bosniacum Lilium, a taman je skontao dobru provalu...

- Armageddon2012
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:Moj ti Arma, valja sad pojesti sve ono sto se izbacilo o gore navedenom ...Armageddon2012 je napisao/la:jedino sto zelim u ovom trenutku je da nastavimo ovaj mec kad se smiri situacija,pa i po cijenu poraza,i tako pokazemo jednoj gnjidi kako je mali.
ako uzmemo ovako tri boda,bicemo isti kao on.
to nam ne treba.
učili smo od najboljih

žao mi sarajeva,mnogo bi slađe bilo da smo na vama ispali ovako "pametni",jer vi ste to zaslužili sa kamatama,a oni baš i nisu...zato sam se i zalagao da se sjever isprazni i utakmica sinoć nastavi...ali,pošto nije,ova odluka takmičarske komisije je bila jedina moguća.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
kako si samo moralanArmageddon2012 je napisao/la:
učili smo od najboljih![]()
žao mi sarajeva,mnogo bi slađe bilo da smo na vama ispali ovako "pametni",jer vi ste to zaslužili sa kamatama,a oni baš i nisu...zato sam se i zalagao da se sjever isprazni i utakmica sinoć nastavi...ali,pošto nije,ova odluka takmičarske komisije je bila jedina moguća.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
naravno
a na grbavici u oktobru ako upadne jedna baklja,odmah ću se zalagati da se napusti teren
kao ono u đenovi,italija-srbija,čim je prva baklja upala na teren-ćao glupi balkanci,dođite juče...

a na grbavici u oktobru ako upadne jedna baklja,odmah ću se zalagati da se napusti teren

kao ono u đenovi,italija-srbija,čim je prva baklja upala na teren-ćao glupi balkanci,dođite juče...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pusti vodu, ziv bio, valja negdje poslati sve ono sto si pisao za "onog" kojeg najvise volis .. . 

AMAR OSIM
Sta ima moralni..Armageddon2012 je napisao/la:naravno![]()
a na grbavici u oktobru ako upadne jedna baklja,odmah ću se zalagati da se napusti teren![]()

Sto se jadan ne bio nisi zalagao da se uputi neka zahvalnica navijacima Zelje nakon sto smo vas aplauzima ispratili kad ste osvojili kup na Grbavici? Pa kad smo vas aplauzima nagradili kad ste osvojili titulu na Grbavici??
I na kraju,kad ce takvo nesto dozivjeti neki klub iz Sarajeva u BL?

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Armageddon2012
- Kontakt:
klub iz sarajeva je to već doživio u banjaluci,i to olimpik kad nas je uzeo 0-2 tri dana nakon što smo vam uzeli kup na grbavici sa onih 2-2Rios je napisao/la:Sta ima moralni..Armageddon2012 je napisao/la:naravno![]()
a na grbavici u oktobru ako upadne jedna baklja,odmah ću se zalagati da se napusti teren![]()
kao ono u đenovi,italija-srbija,čim je prva baklja upala na teren-ćao glupi balkanci,dođite juče...![]()
Sto se jadan ne bio nisi zalagao da se uputi neka zahvalnica navijacima Zelje nakon sto smo vas aplauzima ispratili kad ste osvojili kup na Grbavici? Pa kad smo vas aplauzima nagradili kad ste osvojili titulu na Grbavici??
I na kraju,kad ce takvo nesto dozivjeti neki klub iz Sarajeva u BL?

a ove aplauze na grbavici ne bih komentarisao,jer to je vaša poznata objektivnost,kad aplaudira-onda je cijela grbavica,a kad je gazi četnike,ubij srbine nakon jamakovog gaženja našeg igrača,onda je par pojedinaca...bolje nemoj

Ja te pitah kad ce neki klub iz Sarajeva dozivjeti da ga ispratite aplauzima kad osvoji neki trofej na vasem terenu? I nemoj mi sad odg. da ne znas jer se to jos nije desilo..Znas ti vrlo dobro kako bi ispratili pa budi fer i reci..Armageddon2012 je napisao/la:klub iz sarajeva je to već doživio u banjaluci,i to olimpik kad nas je uzeo 0-2 tri dana nakon što smo vam uzeli kup na grbavici sa onih 2-2Rios je napisao/la:Sta ima moralni..Armageddon2012 je napisao/la:naravno![]()
kao ono u đenovi,italija-srbija,čim je prva baklja upala na teren-ćao glupi balkanci,dođite juče...![]()
I na kraju,kad ce takvo nesto dozivjeti neki klub iz Sarajeva u BL?![]()
a ove aplauze na grbavici ne bih komentarisao,jer to je vaša poznata objektivnost,kad aplaudira-onda je cijela grbavica,a kad je gazi četnike,ubij srbine,onda je par pojedinaca...bolje nemoj

Sto se ne zahvaliste onda "pojedincima" koji vam aplaudirase?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Armageddon2012
- Kontakt:
zahvaljujem se pojedincima koji su aplaudirali borcu nakon osvojenog kupa 2010 i prvenstva 2011.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nije ti lako, znam, sve ono sto si moralisao za Amara, sad gledas u svom klubu. Pometi iza sebe, Arma, nemoj da ostane sta ... 

AMAR OSIM
Hvala ti Arma od srca u ime nas 15tak milja "pojedinaca"Armageddon2012 je napisao/la:zahvaljujem se pojedincima koji su aplaudirali borcu nakon osvojenog kupa 2010 i prvenstva 2011.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Jesil bio na Kosevu jucer Slageru??Armageddon2012 je napisao/la:zahvaljujem se pojedincima koji su aplaudirali borcu nakon osvojenog kupa 2010 i prvenstva 2011.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
0:3 hvala doviđenja

¥ & ", & " &!!!
http://www.youtube.com/watch?v=v_MjbeDTCHo
http://www.youtube.com/watch?v=v_MjbeDTCHo
- Armageddon2012
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Jesil bio na Kosevu jucer Slageru??Armageddon2012 je napisao/la:zahvaljujem se pojedincima koji su aplaudirali borcu nakon osvojenog kupa 2010 i prvenstva 2011.
nisam ja šlager već armageddon2012

nisam bio tamo odavno,zadnji put bio na bih-srbija 2004...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.