Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Ko kaze da je Dzeko sinoc los bio taj nije gled'o tekmu. Svih 90 min. bio je najveca opasnost po gol Villareala.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Dzeko je sinoc u dva navrata bio tesko ostecen, naime, Marchena i Aguero su mu ukrali cista dva gola. Ne znam do kada ce se ovakve ocigledne kradje tolerisati. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko je juce bio los, uprkos tome sto i nije dobivao toliko lopti, mogao/morao je makar jedan zabit. Mislim da je gore od toga, sto je ponekad pravo amaterski gubio loptu ili nije uspio iskontrolisati, ali teren je bio dosta mokar, a i neki tehnicar sigurno nije. Mora, i bice bolje ! . Silva, Nasri i ostali nisu vazni, ovo je tema Man.City-a i iznosenje misljenja o Dzeki, igru drugih mozemo komentarisati na City-evoj temi.
Meni se cini da fizicki nije bio spreman....Jeste se on trudio, al svako primanje lopte, povlacenje lopte, uvijek je nesto falilo. Ono nije Dzeko kakvog mi znamo. Jedna losa tekma nije problem, al je dosla u najgore vrijeme, Balo igra dobro, Aguero se poslije povrede vratio golom? Ispada logicno da ce Dzeko na klupu sledeci mec, nazalost.
Igrači Cityija su jako zločesti. Namjerno asistiraju Džeki jer znaju da on ne zna postići pogodak, a sve sa namjerom da sjede na klupu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ma ljuudi ovo je fudbal,nije ovo košarka,ili rukomet pa kada god se ukaže šansa treba da gol.Neki po svoj prilici hoće Džeksona da izbace iz takta -sa samo jednom namjerom da se ne plasiramo dalje.E pa neće moći neznalice jedne.Pojma vi nemate o fudbalu !
jeste vala, da mi Bosanci imamo srecu , al nemamo Džeko bi sinoć dva gola daoHarrison je napisao/la:Dzeko je sinoc u dva navrata bio tesko ostecen, naime, Marchena i Aguero su mu ukrali cista dva gola. Ne znam do kada ce se ovakve ocigledne kradje tolerisati.
Ovo je sve maslo UEFE, FA i Platinija. Svaki od njih je naredio igračima Cityija da sinoć asistiraju Džeki, svako po jednom jer su oni znali da Džeko neće postići pogodak. Cilj je uzdrmati Džeku pred baraž. Svi nas mrzedeset je napisao/la:Ma ljuudi ovo je fudbal,nije ovo košarka,ili rukomet pa kada god se ukaže šansa treba da gol.Neki po svoj prilici hoće Džeksona da izbace iz takta -sa samo jednom namjerom da se ne plasiramo dalje.E pa neće moći neznalice jedne.Pojma vi nemate o fudbalu !
Čak su pažljivo birali kakve asistencije da budu, tako prenosi Vesela sveska , da citiramo: " UEFA je naredila da Džeko mora imati jednu priliku 1 na 1 sa golmanom, dok je FA ( s obzirom na otočki stil fudbala ) Džeko mora imati jednu priliku glavom, a Platini je tražio da Džeko mora imati jednu priliku za šut iz kaznenog udarca. "
Svi su protiv nas
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo ga ja sam donio prevagu..... B)AboveTheLaw je napisao/la:Hajmo glasat za Dzeksona.
http://www.tvgolo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Usljavi Ronaldo bjezi 300-400 glasova..
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Evo bas hocu da napisem da sad Ronaldo zaostaje za 1722 glasa xDUnica_Liverpool_ je napisao/la:Evo ga ja sam donio prevagu..... B)AboveTheLaw je napisao/la:Hajmo glasat za Dzeksona.
#8: Edin Džeko (Bosnia and Herzegovina) 39.83% (12,018 votes)
#2: Cristiano Ronaldo (Portugal) 34.12% (10,296 votes)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
AboveTheLaw je napisao/la:Evo bas hocu da napisem da sad Ronaldo zaostaje za 1722 glasa xDUnica_Liverpool_ je napisao/la:Evo ga ja sam donio prevagu..... B)AboveTheLaw je napisao/la:Hajmo glasat za Dzeksona.
#8: Edin Džeko (Bosnia and Herzegovina) 39.83% (12,018 votes)
#2: Cristiano Ronaldo (Portugal) 34.12% (10,296 votes)
Na sta vi gubite vrijeme.....
DIJAMANTUUUUUU, DIJAMANTUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUU, ne mogu vise, promukao sam 
Joj jesi lud kunem ti seRizah je napisao/la:Ovo je sve maslo UEFE, FA i Platinija. Svaki od njih je naredio igračima Cityija da sinoć asistiraju Džeki, svako po jednom jer su oni znali da Džeko neće postići pogodak. Cilj je uzdrmati Džeku pred baraž. Svi nas mrzedeset je napisao/la:Ma ljuudi ovo je fudbal,nije ovo košarka,ili rukomet pa kada god se ukaže šansa treba da gol.Neki po svoj prilici hoće Džeksona da izbace iz takta -sa samo jednom namjerom da se ne plasiramo dalje.E pa neće moći neznalice jedne.Pojma vi nemate o fudbalu !![]()
Čak su pažljivo birali kakve asistencije da budu, tako prenosi Vesela sveska , da citiramo: " UEFA je naredila da Džeko mora imati jednu priliku 1 na 1 sa golmanom, dok je FA ( s obzirom na otočki stil fudbala ) Džeko mora imati jednu priliku glavom, a Platini je tražio da Džeko mora imati jednu priliku za šut iz kaznenog udarca. "
Svi su protiv nas
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Sagni se na koljena Edinu, jer ti za 10 života nećeš napraviti ono što on uradi za 10 dana.Rizah je napisao/la:Ovo je sve maslo UEFE, FA i Platinija. Svaki od njih je naredio igračima Cityija da sinoć asistiraju Džeki, svako po jednom jer su oni znali da Džeko neće postići pogodak. Cilj je uzdrmati Džeku pred baraž. Svi nas mrzedeset je napisao/la:Ma ljuudi ovo je fudbal,nije ovo košarka,ili rukomet pa kada god se ukaže šansa treba da gol.Neki po svoj prilici hoće Džeksona da izbace iz takta -sa samo jednom namjerom da se ne plasiramo dalje.E pa neće moći neznalice jedne.Pojma vi nemate o fudbalu !![]()
Svi su protiv nas
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
E ovo moram prokomentirasti, nikom se ne saginji na koljena sem Bogu, a nasem Dzeki kapa dolje i veliki respekt. DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, ne mogu vise, promukao sam...babilonTM je napisao/la:Sagni se na koljena Edinu, jer ti za 10 života nećeš napraviti ono što on uradi za 10 dana.Rizah je napisao/la:Ovo je sve maslo UEFE, FA i Platinija. Svaki od njih je naredio igračima Cityija da sinoć asistiraju Džeki, svako po jednom jer su oni znali da Džeko neće postići pogodak. Cilj je uzdrmati Džeku pred baraž. Svi nas mrzedeset je napisao/la:Ma ljuudi ovo je fudbal,nije ovo košarka,ili rukomet pa kada god se ukaže šansa treba da gol.Neki po svoj prilici hoće Džeksona da izbace iz takta -sa samo jednom namjerom da se ne plasiramo dalje.E pa neće moći neznalice jedne.Pojma vi nemate o fudbalu !![]()
Svi su protiv nas
Hajde Dzeko jos 2 gola za repku i bices najbolji strijelac BiH svih vremena.Prestigni onog Bolica dosta je njegovog bilo.
ili Misimovicu?Alipasino je napisao/la:Hajde Dzeko jos 2 gola za repku i bices najbolji strijelac BiH svih vremena.Prestigni onog Bolica dosta je njegovog bilo.
Sta sad treba, da se smijemo tvojoj duhovitosti?Rizah je napisao/la:Ovo je sve maslo UEFE, FA i Platinija. Svaki od njih je naredio igračima Cityija da sinoć asistiraju Džeki, svako po jednom jer su oni znali da Džeko neće postići pogodak. Cilj je uzdrmati Džeku pred baraž. Svi nas mrzedeset je napisao/la:Ma ljuudi ovo je fudbal,nije ovo košarka,ili rukomet pa kada god se ukaže šansa treba da gol.Neki po svoj prilici hoće Džeksona da izbace iz takta -sa samo jednom namjerom da se ne plasiramo dalje.E pa neće moći neznalice jedne.Pojma vi nemate o fudbalu !![]()
Svi su protiv nas
Nisi smijesan nego zalostan, u najmanju ruku. Vazi i za citiranog gospodina.
Ovdje se ljudi takmice ko ce ispasti vise duhovit a na kraju ne znas ko je izvalio vecu glupost.