ko je za zavrsen, ko kaze, gdje pise?Format je napisao/la:Ibro zavrsen
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- 
				fanaticZeljin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Na zvaničnoj stranicifanaticZeljin je napisao/la:ko je za zavrsen, ko kaze, gdje pise?Format je napisao/la:Ibro zavrsen
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajzea je forumaš godine !
A sto ne bi i za Ibricu vazilo ono dovesti ga na probu pa ako zadovolji haha.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bog zna u kakvom je stanju, možda je ne bi ni prošao.Okolele je napisao/la:A sto ne bi i za Ibricu vazilo ono dovesti ga na probu pa ako zadovolji haha..

- Jaozinho22
- Kontakt:
Haris Ahbabovic :Hipotetički gledano  ukoliko bi dobio ponudu s komšijskog Koševa da li bi pristao na nju ?
Zoran Kokot : Pa ovako, nema odugovlačenja moj odgovor je NE !

Zoran Kokot : Pa ovako, nema odugovlačenja moj odgovor je NE !

Više titula nego pojedini klubovi lopti !  FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
						Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ponovicu jos jednom svoje misljenje:Ibricic nam stvarno nije nuzno potreban. Nuzno potrebni su nam napadac i def.vezni igrac. Al da budu bas dobri.
Ibricic...
Sve dok bude mislio da ima imalo sanse da se vrati u Hajduk,neovisno o finansijskim uvjetima,on nece nigdje drugo otici.Pa ni kod nas. To je tako. Ovo je bio znak nasima da mu jos malo spuste ponudu pa hoce,nece...Cifre o kojima se ovdje pise nemaju veza sa stvarnoscu...ni blizu,baci pola niz vodu.
Ne gubi se vrijeme oko Ibre...Radi se sa nekoliko igraca koji nam nuzno trebaju. Vecina ih ima ugovore do kraja godine i ne moze se tu nista pricati i eventualno ljudima praviti probleme. Ali ce se sigurno zavrsiti,nema nikakve dileme.

Ibricic...
Sve dok bude mislio da ima imalo sanse da se vrati u Hajduk,neovisno o finansijskim uvjetima,on nece nigdje drugo otici.Pa ni kod nas. To je tako. Ovo je bio znak nasima da mu jos malo spuste ponudu pa hoce,nece...Cifre o kojima se ovdje pise nemaju veza sa stvarnoscu...ni blizu,baci pola niz vodu.
Ne gubi se vrijeme oko Ibre...Radi se sa nekoliko igraca koji nam nuzno trebaju. Vecina ih ima ugovore do kraja godine i ne moze se tu nista pricati i eventualno ljudima praviti probleme. Ali ce se sigurno zavrsiti,nema nikakve dileme.
Katastrofa bi bila da Ibro dođe a ne moze da potrci kako treba, da se ispostavi kao promasaj a plata 10.000 kako neki pisu. Tek bi tad objesili ove iz uprave. 
A navijaci zele golove i maksimalno zalaganje koje nam stvarno treba ako hocemo europu.

A navijaci zele golove i maksimalno zalaganje koje nam stvarno treba ako hocemo europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
						- 
				zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ako dođe dobro i jest, zbog dosta razloga. Ako ne dođe opet ne tugujem jer na tom njegovom primarnom mjestu imamo momake kojima nikako ne bih volio da se smanji minutaža poput Amira, Dade, pa i potencijalna minutaža malog Žere i sl.

Zamisli zadnji vezni Nyema, lijevo krilo Mailson ,desno krilo Tiago, napadac Dialiba   

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Treba Bubu ganjati svakako ne igra u CracovijiMinjore je napisao/la:Zamisli zadnji vezni Nyema, lijevo krilo Mailson ,desno krilo Tiago, napadac Dialiba

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
To me raduje.Treba nam zadnji vezni i napadač i to nam je prioritet.Već sam napisao ako Ibro ne dođe zaganjati Bekrića ili neku drugu desetku.Ako dođe zadnji vezni tu poziciju može igrati Amir ili Jovan.FKZ1921 je napisao/la:Ponovicu jos jednom svoje misljenje:Ibricic nam stvarno nije nuzno potreban. Nuzno potrebni su nam napadac i def.vezni igrac. Al da budu bas dobri.
Ibricic...
Ma kakav Ibro i Bekric...Imamo bolju desetku i od jednog i od drugog. Zvali smo ga do nedavno mali Amir i rondo sam sto ga tako zovemo...struja je napisao/la:To me raduje.Treba nam zadnji vezni i napadač i to nam je prioritet.Već sam napisao ako Ibro ne dođe zaganjati Bekrića ili neku drugu desetku.Ako dođe zadnji vezni tu poziciju može igrati Amir ili Jovan.FKZ1921 je napisao/la:Ponovicu jos jednom svoje misljenje:Ibricic nam stvarno nije nuzno potreban. Nuzno potrebni su nam napadac i def.vezni igrac. Al da budu bas dobri.
Ibricic...
On je GRANDE AMIR...
Ma, ne zovemo mi njega džaba "mali" Amir, mi to tako njemu tepamo, slažem se s tobom, mali je veliki potencijal i pozicija iza špica je, barem po meni, pozicija na kojoj će se isprofilisati u vrhunskog igrača. Dajte nam Nyemu i dobrog špica, po meni dovoljno da gledam Želju kakvog želim.FKZ1921 je napisao/la:Ma kakav Ibro i Bekric...Imamo bolju desetku i od jednog i od drugog. Zvali smo ga do nedavno mali Amir i rondo sam sto ga tako zovemo...struja je napisao/la:To me raduje.Treba nam zadnji vezni i napadač i to nam je prioritet.Već sam napisao ako Ibro ne dođe zaganjati Bekrića ili neku drugu desetku.Ako dođe zadnji vezni tu poziciju može igrati Amir ili Jovan.FKZ1921 je napisao/la:Ponovicu jos jednom svoje misljenje:Ibricic nam stvarno nije nuzno potreban. Nuzno potrebni su nam napadac i def.vezni igrac. Al da budu bas dobri.
Ibricic...
On je GRANDE AMIR...
Isto razmisljamo i zelimoMinjore je napisao/la:Zamisli zadnji vezni Nyema, lijevo krilo Mailson ,desno krilo Tiago, napadac Dialiba

Ja sam jedini ovdje koji ne pjeni na Nyemu, iskreno i ne nadam mu se.mavi je napisao/la:Ma, ne zovemo mi njega džaba "mali" Amir, mi to tako njemu tepamo, slažem se s tobom, mali je veliki potencijal i pozicija iza špica je, barem po meni, pozicija na kojoj će se isprofilisati u vrhunskog igrača. Dajte nam Nyemu i dobrog špica, po meni dovoljno da gledam Želju kakvog želim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
[youtube][/youtube]
1:55
Mislim da za zivota neću shvatiti reakciju Uzelca, na trenutak sam pomislio da je ipak on pogodio, valjda konto da neće biti usporenog snimka..
[youtube][/youtube]
2:02
Prohujalo s vihorom, skraćena verzija..

1:55
Mislim da za zivota neću shvatiti reakciju Uzelca, na trenutak sam pomislio da je ipak on pogodio, valjda konto da neće biti usporenog snimka..
[youtube][/youtube]
2:02
Prohujalo s vihorom, skraćena verzija..
Ajzea je forumaš godine !
						Re: RE: Re: FK Željezničar
Nisi jedini. Naravno ako bi bio onakav kao sto je bio kod nas bio bi super pojacanje ali hajd znajpile87 je napisao/la:Ja sam jedini ovdje koji ne pjeni na Nyemu, iskreno i ne nadam mu se.mavi je napisao/la:Ma, ne zovemo mi njega džaba "mali" Amir, mi to tako njemu tepamo, slažem se s tobom, mali je veliki potencijal i pozicija iza špica je, barem po meni, pozicija na kojoj će se isprofilisati u vrhunskog igrača. Dajte nam Nyemu i dobrog špica, po meni dovoljno da gledam Želju kakvog želim.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
						- 
				neroazzuro
- Kontakt:
Ljudi ba, nama treba zadnji vezni, pravo nam treba.

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Nyema?neroazzuro je napisao/la:Ljudi ba, nama treba zadnji vezni, pravo nam treba.
Pa i ovaj mali Hasanović, treba mu dati priliku.
Željo je život, sve ostalo su sitnice! 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
						Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.