FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Gledam Heidenheim-Stuttgart i nasi stvarno nisu normalni ako im je ovaj Nübel ozbiljna opcija da stane na gol Bayerna. Pa bolje vratiti Aumanna i Scheuera iz penzije, nece biti nista losiji od ovog kiksera.
Nije taj Nübel ni blizu kalibar Bayerna, odavno se to uvidilo. Ne znam što zavlače navijače kao i njega samog, ako već nije I sam skontao.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nubel nažalost nije kalibar za Bayern to valjda znaju iz uprave.Mora se hitno tražiti naslijednik Neuera a to će biti izuzetno teško sjećamo se kako je to išlo poslije odlaska Kahna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Previše oscilira, skino je danas 1 na 1, gol Wannera je bio 50/50, a i ispustio je neke lagane lopte.
Moglo se dovesti onoga kojeg je doveo Liverpool ali zna se zašto se nije...
Meni je normalno’ ne trebam skrolati što se tiče dužeg texta pokušaću odvajati zbog kolegijalnih razloga iako je moj stil da se napiše u jednom “cugu”… (stalno bježim na neke druge oblastiEvo rečenica od 4 riječi i moraš da skrolaš ti vakat da to pročitaš
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Slažem se sa svime što si napisao. Stvarno se i nema što na ovaj tvoj post nadodati, sve si rekao kako i jest.Bundesliga je napisao/la: ↑14 dec 2024, 22:19Ma Zaragoza i Boey su takozvane panične kupovine. Užasno odrađeni ljetni prelazni rok prošle sezone je došao na naplatu na zimu, pa su se pokušali kao vaditi. Što je rezultiralo dovođenjem 2 igrača koja će vjerovatno obojica napustiti klub na ljeto. I prije sam govorio šta mislim o transferima u zimskom prelaznom roku, ospem se kada dovode zakrpe u zimu jer znam da od njih nema ništa.
Naravno da je do trenera i da nedostaje ideje i kreativnosti kod njega. Samo se vratiti na utakmicu protiv Aston Ville, protiv koje je Bayern djelovao potpuno nemoćno. Da su igrali još sedmicu ne bi dali gola. S jedne strane si imao vrhunskog taktičara Emerya, a sa druge Kompanya koji je sa taktikom na vi i rezultat je očekivan. I koji god tim se postavio slično Aston Villi, imali su problema s njima. Leverkusen, Mainz. Iznimka je Barcelona, koja je igrala otvoreno, gdje se Bayern potpuno predao u drugom poluvremenu, što nisam vidio od kad pratim klub, a gledao sam i blamaže protiv Zenita i Barcelone krajem 2000-tih. Sjetimo se Tonija i golova protiv Getafea kada su već svi upisali ispadanje. Ove današnje pizde što igraju u Bayernu zajedno sa trenerom bi se sklupčali u fetalni položaj i čekali kraj da se žale medijima kako nisu imali sreće ili da su ponosni na trud.
Mladi igrači kod Kompanya su realno neupotrebljivi, pa on ne zna šta da radi i sa ovim "veteranima", a da napravi nešto od Irankunde, Aznoua ili Ibrahimovića. Irankunda bi bio upotrebljiviji od 90% krilnih igrača Bayerna. Ne može biti gori od Tela, Gnabrya, Comana, Sanea. Ovo što oni pokazuju, mogu i rezerve. Jesu loši, ali stoji i da trener nema ideju kako da ih koristi, nema izrađenih akcija, kretnji, duplih pasova, izmjena pozicija. Sve što se radi naprijed je na instinkt i priliku. Besmislena dodavanja koja nemaju svoju svrhu. Isto da pomjeraš kraljicu lijevo-desno na tabli za šah, jer nemaš pojma šta s njom da radiš.
Jako lutaju sa trenerima i onda dadnu priliku realno treneru početniku da vodi ovakav klub. Sad on mora rasti i razvijati prvo sebe i učiti na greškama koje radi a di je sve ostalo što nosi ovakav klub. Naravno da će rezultat i igra patiti jer je ovaj tek počeo učiti zanat.
Međutim kao što kažeš da mu je igra toliko jednolična a pogotovo se to vidi na protivnički bunker i da nema rješenje za to, e to mi je teško shvatljivo. Nadam se da će ova kratka pauza dobro doći i njemu da sagleda svoje greške i da unaprijedi igru.
@ dilah,
složit ćemo se oko Musiale da se ne možemo složit. S obzirom na to smatram da ipak ne trebamo dužiti na tu temu pošto se zaista ne možemo složit u tome. Što je po meni sasvim u redu i svakako respektiram tvoje mišljenje.
O Wirtzu narednih godinu dana više niti ne moramo pričati nakon današnje vijesti da će produžit do 2028.
Kompany mora jako brzo naučiti neke stvari i biti toliko inteligentan da preskoči koju godinu na faksu inače neće uspjeti.
Što se kadra tiče ja mislim da se tu svi slažemo da jednostavno na ljeto mora biti remont i da drugo ništa ne dolazi u obzir.
Trebao je remont biti prošlo ljeto pa od toga nije bilo ništa kao što neće biti ni sljedeće.
Pa nekakvih promjena će sigurno bit jer vam odlaze Tomica (mirovina), Leroy boy, Dier i vrlo vjerojatno Davies. Kimmicha i Herminnatora ćete skoro sigurno produljit. Tako da će bit promjena, ali ne očekujem neki generalni remont, jer bi se prije toga valjalo riješiti Kuretzke (zašto bi i išao kad, koliko god ga tjerali, zna da će dobit šansu), Comana (koji se valjda pobratimio sa medicinskim osobljem) i Gnabryja, što je mission impossible.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Izgleda Wirtz produžio/uje sa Leverkusenom. Ali kao što vidim ovi Bayini pokemoni će sad još više zapeti za njega, šta ja znam valjda imaju fetiš da umjesto dovođenja igrača za džaba ili za manje pare, (Palhinha) preplate. Wirtzu svaka čast što ima poštovanja prema klubu, a ne kao recimo ono gofno Davies, pa gleda da i klub nešto zaradi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
S obzirom da se i dosad govorilo da bi ponuda za Wirtza išla debelo preko 100+ miliona, i nije mi baš jasna odluka. Jer zaradit će Lever na njemu kako god okreneš, nije mu isticao ugovor.
Osigurali su se da ga slučajno ne prebaci i ne otežu kao Bayern, naravno ima tu dosta i do njega koji igra fer.
- Centre forward
- Kontakt:
Nojo odlučio da kod nas brani do četreste. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Uz naravno smanjenje ugovora...
I oni nagradiše Neuera hahahahaha, ma nije ovo više ni do igrača, klub sam sebe sistematski uništava i bruka eto kako drugačije objasnit sva ova dešavanja godinama unazad
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sejo Boj opet povreda, sad ligamenata članka. Da li je ovaj lik odigrao 5 utakmica od kad je došao u Bayern
Kutarisati se škarta što prije, ovaj je svakako zalutao u Bayern.
I am not yet born; O hear me.
30 miliona, plus ugovor do 2028.
Najbolja Uprava na svijetu
Covjek ove sezone 2 asistencije na 8 utakmica, ukupno 322 minute. Prosle sezone 4 utakmice, 150+ minuta.
Preko sest mjeseci van terena zbog povreda. Tek se rijesili Sarra i ugovora, dosao jos gori.
Kakvi debili, sta uradise od kluba. Platis beka iz turske lige 30 mil, znak da nisi normalan.
Najbolja Uprava na svijetu
Covjek ove sezone 2 asistencije na 8 utakmica, ukupno 322 minute. Prosle sezone 4 utakmice, 150+ minuta.
Preko sest mjeseci van terena zbog povreda. Tek se rijesili Sarra i ugovora, dosao jos gori.
Kakvi debili, sta uradise od kluba. Platis beka iz turske lige 30 mil, znak da nisi normalan.
Ispade kao totalno promašen transfer gdje smo bacili 30 mil a opet nismo riješili pitanje desnog beka.Sklon povredama i nije taj kvalitet koji nam je potreban.Za sezonu i pol ima više povreda nego u dvije za Galatu,kod nas opasno nešto smrdi oko načina treniranja i medicinskog tima.Bundesliga je napisao/la: ↑17 dec 2024, 12:00Sejo Boj opet povreda, sad ligamenata članka. Da li je ovaj lik odigrao 5 utakmica od kad je došao u Bayern![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Milan u dubiozi, Ibra na udaru navijaca, Theo Hernandez ima zeleno svjetlo da napusti klub u January. Ako sa onim majmunom nema dogovora odmah po Tea a njega u drugi tim...
Zahvali Tuchelu koji je odmah po dolasku Stanisu poslao na tribini i ultimativno trazio da ode iz kluba te da se dovede drugi desni bek. Sa platama uhata nakaza kostala Bayerna za ovog amatera oko 70 milliona. U sredinu stavljao koga je stigao, prodao Gravena a doveli Palinju...razlika u parama preko 30 milliona minusa a dobili skart robu. Dakle osim sto nije ni jedne titule osvojio, prvi put nakon 12 godina, uhata smradina nas je kostala za vise od 100 milliona, otprilike za jednog Wirtza. Toliko o tome da treba trenere nesto pitati oko novih igraca.Neutral je napisao/la: ↑17 dec 2024, 12:4030 miliona, plus ugovor do 2028.
Najbolja Uprava na svijetu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.