NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Da se ovdje radi i o kojem drugom klubu vjerovatno se nebi ni javio. Ali Zvijezda je uvijek bila respektirana od strane Veleza i Mostarske raje tako da je malo tuzno da se ovakve stvari pricaju.
Prvo, Colic je medju Rodjenim jedan od najomrazenijih igraca BH lige. Za mnoge je on jedno govhno od covjeka koji je u Mostaru zauvjek za sobom guzicom vrata zatvorio i vjerovatno malo koga (a mozda i nikoga) u ovoj ligi navijaci Rodjenih ne mrze ko njega.
Zvijezda ima tu nesrecu da Colic igra za vas. I koliko god dugo igrao, poznavajuci Mostarsku raju, Colicu ce se uvijek psovati sa tribina - bio on u Zvijezdinom dresu, bio u Zeljinom. Glupo je da se igraci, trener ili navijaci Zvijezde nalaze uvrijedjeni radi toga.
Drugo, 3 stative i 3 gola - nema smisla pricati o prevarama.
Prvo, Colic je medju Rodjenim jedan od najomrazenijih igraca BH lige. Za mnoge je on jedno govhno od covjeka koji je u Mostaru zauvjek za sobom guzicom vrata zatvorio i vjerovatno malo koga (a mozda i nikoga) u ovoj ligi navijaci Rodjenih ne mrze ko njega.
Zvijezda ima tu nesrecu da Colic igra za vas. I koliko god dugo igrao, poznavajuci Mostarsku raju, Colicu ce se uvijek psovati sa tribina - bio on u Zvijezdinom dresu, bio u Zeljinom. Glupo je da se igraci, trener ili navijaci Zvijezde nalaze uvrijedjeni radi toga.
Drugo, 3 stative i 3 gola - nema smisla pricati o prevarama.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Cuj pa nasi ocevi su uzeli puske nisu bjezali i odbranili nas stadion. Znate paliti baklje na stadionu to ste vjerovatno znali i prije rata. Mada nije mjesto o tome da se diskutujemo, mi kada bih znali da cemo uzeti poene na onakav nacin kakav ste vi uzeli i mi bih bili onda zadovoljno 3 poena = 2500 KM. Niko ne osporava da je vecinu drugog poluvremena Velez bio bolji, ali koncentracija od silnih petardi i reakcije publike igraci nisu mogli da igraju. U Gradaccu to da se desi tribina ide van ispraznjuje se. Ja vama cestitam, ali i sami znate da to nije bas zasluzeno.Crvena1981Armija je napisao/la:Da bog da vama uzeli stadion i vi krenuli od obične livade.Fuj stoko jedna.Kako te ovo nije stid pričatiOblak je napisao/la:Ovakakv klub poput ovih gradana treba odmah izbaciti iz PL BiH. Stadion i podloga jbt ko da se igra negdje u nekoj selendri najvecoj gdje ljudi sjede uz mezu i rakiju na tribinama.... dodite gradani kod nas pa da vidite sta je prava podloga...Odvest cemo vas u mionicu i gore imamo bolju podlogu od ove vase.... Dalje... O kojem vi ofsjadu pricate?Je li treba to dikutovati uopste?Pogledajte bolje pa ce te vidjeti da je cist ofsajd!Upravo taj igrac koji je dao go je bio u cistom ofsajdu! Kod nas se uvijek sviralo faul na golmanu ovo sto se kod vas ne svira na 23:54 i to gostujucem golamnu! Nigdje nema sudenja kao u Gradaccu.Povaljeni smo bili sto puta na domacem terenu i nikome nista. Odgovorno tvrdim da smo najkulturnija carsija koja ima premijerligasa, ne zato sto nas ima malo, a ima nas za razliku od koje kakvih ovdje seljacina, nego zato sto smo sportska carsija i gledao na to sve kao na takmicenje koje mozda i ima svoju buducnost.Tek sada vidim da nema nikakvu buducnost dok god su ovakvi i ovima slicni kriminalci u savezu gdje vedre i oblace. Ako ste vi mogli da dozvolite da jednog EVROPSKOG COVJEKA IZBACITE IZ TAKTA ONDA SVAKA VAM CAST. Peta nikada ne bih ovako odreagovao da nije bilo dobrog razloga za to! Ali ne sada ce te opet reci da ste vi u pravu! Zasto se ne iznese sve na TV tacno? Zasto ne naprave neku emisiju sa trenerima i ne vide sta se stvarno dogodoilo? Ne ne moze jer smo mi u pitanju! Eh da ste to Sarajevu ili Zelji uradili ne bih vas bilo na mapi nigdje bili bi olosi i klosari zadnji na svijetu... Ali nema veze JEDNA JE ZVIJEZDA, JEDNA JE CARSIJA, I MI SMO SRCA KOJA LUPAJU ZA ZVIJEDU EVROPSKU ZVIJEZDU KOJA CE AKOBOGDA DA SE IZBORI SA OVIMA I OVAKVIM SLICNIM GUBICARIMA I POTVRDI SVE STVARI KOJE SU JOJ SE DOGADALE U ZADNJE VRIJEME. POZDRAV COBANI I POPRAVITE PODLOGU ILI IZVEDITE OVCE DA NE PASU PRED UTAKMICU ODE VAM TEREN.....![]()
Ne spominji rat maloumniče jedan neotesani.Šta su djeca u Mostaru preživila tokom rata većina vas ni u filmovima nije vidila.Mostar je grad koji je najviše nastradao u ratu, preživili smo u koridoru koji je na nekim mjestima bio manji od 1km izmežu dvije vatre.Niko nam nije pomogao niti je ijedan borac došao iz Bosne da se bori u MOstaru a naši su ginuli svugdje!Talenat je napisao/la:Cuj pa nasi ocevi su uzeli puske nisu bjezali i odbranili nas stadion. Znate paliti baklje na stadionu to ste vjerovatno znali i prije rata. Mada nije mjesto o tome da se diskutujemo, mi kada bih znali da cemo uzeti poene na onakav nacin kakav ste vi uzeli i mi bih bili onda zadovoljno 3 poena = 2500 KM. Niko ne osporava da je vecinu drugog poluvremena Velez bio bolji, ali koncentracija od silnih petardi i reakcije publike igraci nisu mogli da igraju. U Gradaccu to da se desi tribina ide van ispraznjuje se. Ja vama cestitam, ali i sami znate da to nije bas zasluzeno.Crvena1981Armija je napisao/la:Da bog da vama uzeli stadion i vi krenuli od obične livade.Fuj stoko jedna.Kako te ovo nije stid pričatiOblak je napisao/la:Ovakakv klub poput ovih gradana treba odmah izbaciti iz PL BiH. Stadion i podloga jbt ko da se igra negdje u nekoj selendri najvecoj gdje ljudi sjede uz mezu i rakiju na tribinama.... dodite gradani kod nas pa da vidite sta je prava podloga...Odvest cemo vas u mionicu i gore imamo bolju podlogu od ove vase.... Dalje... O kojem vi ofsjadu pricate?Je li treba to dikutovati uopste?Pogledajte bolje pa ce te vidjeti da je cist ofsajd!Upravo taj igrac koji je dao go je bio u cistom ofsajdu! Kod nas se uvijek sviralo faul na golmanu ovo sto se kod vas ne svira na 23:54 i to gostujucem golamnu! Nigdje nema sudenja kao u Gradaccu.Povaljeni smo bili sto puta na domacem terenu i nikome nista. Odgovorno tvrdim da smo najkulturnija carsija koja ima premijerligasa, ne zato sto nas ima malo, a ima nas za razliku od koje kakvih ovdje seljacina, nego zato sto smo sportska carsija i gledao na to sve kao na takmicenje koje mozda i ima svoju buducnost.Tek sada vidim da nema nikakvu buducnost dok god su ovakvi i ovima slicni kriminalci u savezu gdje vedre i oblace. Ako ste vi mogli da dozvolite da jednog EVROPSKOG COVJEKA IZBACITE IZ TAKTA ONDA SVAKA VAM CAST. Peta nikada ne bih ovako odreagovao da nije bilo dobrog razloga za to! Ali ne sada ce te opet reci da ste vi u pravu! Zasto se ne iznese sve na TV tacno? Zasto ne naprave neku emisiju sa trenerima i ne vide sta se stvarno dogodoilo? Ne ne moze jer smo mi u pitanju! Eh da ste to Sarajevu ili Zelji uradili ne bih vas bilo na mapi nigdje bili bi olosi i klosari zadnji na svijetu... Ali nema veze JEDNA JE ZVIJEZDA, JEDNA JE CARSIJA, I MI SMO SRCA KOJA LUPAJU ZA ZVIJEDU EVROPSKU ZVIJEZDU KOJA CE AKOBOGDA DA SE IZBORI SA OVIMA I OVAKVIM SLICNIM GUBICARIMA I POTVRDI SVE STVARI KOJE SU JOJ SE DOGADALE U ZADNJE VRIJEME. POZDRAV COBANI I POPRAVITE PODLOGU ILI IZVEDITE OVCE DA NE PASU PRED UTAKMICU ODE VAM TEREN.....![]()
halo momci pretjerali ste sada,oba grada su dobro nastradala u ratu i na tome neka ova priča završi,a vi Mostarci ova naša reakcija je samo iz razloga što nismo očekivali onakvo vaše domaćinstvo,jbg svugdje smo to mogli očekivati ali od vas...kada vaši igrači budu dolazili na proljeće neka se dobro psihički pripreme,trebat će im vjeruj mi
šteta a baš smo imali dobro mišljenje jedni o drugima ali et...

Ovi sportski forumi postali gori od političkih emisija.
Da probamo malo o fudbalu?
logme je napisao/la:Ovi sportski forumi postali gori od političkih emisija.

Zamolio bi te da prvo pregledaš utakmicu drug pa da onda pričaš o dočeku i domaćinstvu.Već par puta sam naveo da su vaši igrači zakuhali svojim ponašanjem i kad su počeli prijetiti našim igračima.Posebno se istakao broj 4 koliko se sjećam.Vi ste često nosili bodove iz Mostara i nikad vam niko nije rekao ni jednu ružnu riječ, mada je bilo i sezona u kojima smo se borili za goli opstanak.Nepamtim kad je neko nešto ružno rekao o domaćinstvu u MOstaru, sigurno niko u zadnjih nekoliko godina a bodove su nosili mnogi!zmaj348 je napisao/la:halo momci pretjerali ste sada,oba grada su dobro nastradala u ratu i na tome neka ova priča završi,a vi Mostarci ova naša reakcija je samo iz razloga što nismo očekivali onakvo vaše domaćinstvo,jbg svugdje smo to mogli očekivati ali od vas...kada vaši igrači budu dolazili na proljeće neka se dobro psihički pripreme,trebat će im vjeruj mišteta a baš smo imali dobro mišljenje jedni o drugima ali et...
zato sam i tražio izvještaj sa utakmice od RedOne ali mi je post obrisan mada ne znam zašto?anel81m je napisao/la:Zamolio bi te da prvo pregledaš utakmicu drug pa da onda pričaš o dočeku i domaćinstvu.Već par puta sam naveo da su vaši igrači zakuhali svojim ponašanjem i kad su počeli prijetiti našim igračima.Posebno se istakao broj 4 koliko se sjećam.Vi ste često nosili bodove iz Mostara i nikad vam niko nije rekao ni jednu ružnu riječ, mada je bilo i sezona u kojima smo se borili za goli opstanak.Nepamtim kad je neko nešto ružno rekao o domaćinstvu u MOstaru, sigurno niko u zadnjih nekoliko godina a bodove su nosili mnogi!zmaj348 je napisao/la:halo momci pretjerali ste sada,oba grada su dobro nastradala u ratu i na tome neka ova priča završi,a vi Mostarci ova naša reakcija je samo iz razloga što nismo očekivali onakvo vaše domaćinstvo,jbg svugdje smo to mogli očekivati ali od vas...kada vaši igrači budu dolazili na proljeće neka se dobro psihički pripreme,trebat će im vjeruj mišteta a baš smo imali dobro mišljenje jedni o drugima ali et...

Tako je bilo sve dok vam je gospoda sjedila na klupi.anel81m je napisao/la:Zamolio bi te da prvo pregledaš utakmicu drug pa da onda pričaš o dočeku i domaćinstvu.Već par puta sam naveo da su vaši igrači zakuhali svojim ponašanjem i kad su počeli prijetiti našim igračima.Posebno se istakao broj 4 koliko se sjećam.Vi ste često nosili bodove iz Mostara i nikad vam niko nije rekao ni jednu ružnu riječ, mada je bilo i sezona u kojima smo se borili za goli opstanak.Nepamtim kad je neko nešto ružno rekao o domaćinstvu u MOstaru, sigurno niko u zadnjih nekoliko godina a bodove su nosili mnogi!zmaj348 je napisao/la:halo momci pretjerali ste sada,oba grada su dobro nastradala u ratu i na tome neka ova priča završi,a vi Mostarci ova naša reakcija je samo iz razloga što nismo očekivali onakvo vaše domaćinstvo,jbg svugdje smo to mogli očekivati ali od vas...kada vaši igrači budu dolazili na proljeće neka se dobro psihički pripreme,trebat će im vjeruj mišteta a baš smo imali dobro mišljenje jedni o drugima ali et...
Utakmica je zavrsena,cemu sve ovo?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Evo sad ce sedmica dana kako je utakmica zavrsila. Prebolite.
Sto se tice Colica, ako je istina ono sto kazu da je uradio dok je igro za Zelju, onda je realno i zasluzio to sve.
Sto se tice ostalih stvari tu se ne slazem s vama. Kod drugog gola je trebao bit ispostovan fair-play.
Jakovljevicu ste psovali majku ustasku iako covjek uopste nema veze s tim
Ali eto, gotovo kraj. Pobijedili ste, izgubili smo. Vidimo se za 15 kola. Kraj price.
Svaka rasprava na tu temu je suvisna.
Sto se tice Colica, ako je istina ono sto kazu da je uradio dok je igro za Zelju, onda je realno i zasluzio to sve.
Sto se tice ostalih stvari tu se ne slazem s vama. Kod drugog gola je trebao bit ispostovan fair-play.
Jakovljevicu ste psovali majku ustasku iako covjek uopste nema veze s tim

Ali eto, gotovo kraj. Pobijedili ste, izgubili smo. Vidimo se za 15 kola. Kraj price.
Svaka rasprava na tu temu je suvisna.
⭐
- theboss_RD07
- Kontakt:
Danas je odigrana utakmica izmedju prvih 11 i ostalih na stadionu.
- theboss_RD07
- Kontakt:
- theboss_RD07
- Kontakt:
Daj piska ziv bio pripremi pitanja za te tvoje PRESSove...
Ti isto ko da izmisljas pitanja, dok snimas.. pa sve tuc-muc, 'vako-'nako...
Mislim svaka tebi cast, sto si se naso i potrudio da to odradis. Al brate slatki ako radis nek makar bude 100%...
Ti isto ko da izmisljas pitanja, dok snimas.. pa sve tuc-muc, 'vako-'nako...
Mislim svaka tebi cast, sto si se naso i potrudio da to odradis. Al brate slatki ako radis nek makar bude 100%...
⭐
Eto ostavi u inbox svoja pitanja, komentare i ko si i hajde zajedno samnom pa da ti postavljas pitanja. Lahko je pisati i pametovati valja izdvojiti vrijeme, drugo moja profesija je informatika, mreze, racunari, programiranje, a ne novinarstvo ko god moze bolje to da odradi bujrum nek se pridruzi nkzvijezda.com timu. Svi su dobro dosli. Pitanja spontano bez pripreme se i rade, jer je svaki drugi dan press.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Znao sam da neces znat prihvatit kritiku. Nije bitno kako te neko kritikuje.
Lijepo sam ti samo dao savjet da poradis malo na tome, nit sam te napao nit koji vrag.
Ako vec mozes direkt iz glave postavit pitanje, isto tako mozes i skontat 5-6, sta ja znam 10 pitanja prije pressa.
A podpitanja iz glave bacaj.
Samo pokusavam pomoc da to sve bude bolje neg sto jest. Tebi svaka cast, ali ako moze bolje sto se ne bi potrudili da tako i bude? Ja da sam to htio radit ja bi ti se sam ponudio, ne sikiraj se
A ti radi sta i kako hoces sto se mene tice.
I usput, ako vec nije bilo, evo nesto i nasem sponzoru sa dresova.
http://www.en-storage.com/hr/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je vec neko ranije postavio, ja se izvinjavam
Lijepo sam ti samo dao savjet da poradis malo na tome, nit sam te napao nit koji vrag.
Ako vec mozes direkt iz glave postavit pitanje, isto tako mozes i skontat 5-6, sta ja znam 10 pitanja prije pressa.
A podpitanja iz glave bacaj.
Samo pokusavam pomoc da to sve bude bolje neg sto jest. Tebi svaka cast, ali ako moze bolje sto se ne bi potrudili da tako i bude? Ja da sam to htio radit ja bi ti se sam ponudio, ne sikiraj se

A ti radi sta i kako hoces sto se mene tice.
I usput, ako vec nije bilo, evo nesto i nasem sponzoru sa dresova.
http://www.en-storage.com/hr/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je vec neko ranije postavio, ja se izvinjavam

⭐
Sve je to ok, saljite u inbox pitanja. Ali ja te fino zovem ukljuci se u rad kluba ili web stranice i pomozi. U petak je planirano pred kinom prodaja ulaznica, gdje ce svako tko kupi ulaznicu dobiti kalendar i album igraca gratis. Zato u subotu svi na tekmu. I da napomenem da ce i u subotu biti zatvorena stara tribina, radi ambijenta.
To je odlična ideja za ulaznice, ali ovo za tribinu je cisto sranje sta imaju zatvarati tribinu i to radi ambijenta ima raje koja je navikla ici na svoje mjesto na zapadu medju njima i ja, a sada neko to hoce da nam uskrati radi ambijenta e to mi se vec nesvidja!Talenat je napisao/la:Sve je to ok, saljite u inbox pitanja. Ali ja te fino zovem ukljuci se u rad kluba ili web stranice i pomozi. U petak je planirano pred kinom prodaja ulaznica, gdje ce svako tko kupi ulaznicu dobiti kalendar i album igraca gratis. Zato u subotu svi na tekmu. I da napomenem da ce i u subotu biti zatvorena stara tribina, radi ambijenta.
ma idemo ljudi napuniti veliku tribinu i dati podrsku kao nikad.idemo podrzati trenera igrace i proslaviti pobjedu i ostanak velikog strucnjaka jos bar jednu polusezonu.bilo bi lijepo kada bi bilo i navijanja cijele tribine kao protiv borca kada smo zaista podsjetili na neka stara vremena
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kojem supljoglavcu ovo pade na pamet? pitanje je retoricko,odgovor nema mnogo mogucnosti.
vecinom je tako kad mnogo gledas tv, a preglup si da osjetis misljenje medju "rajom"
vecinom je tako kad mnogo gledas tv, a preglup si da osjetis misljenje medju "rajom"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.