Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Jedino je Leverova odbrana očajnija od komentatora u ovom trenutku...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
semmirs123
- Kontakt:
Provalio siWandelanoite je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:13Kakva ofirna namjestaljka u Leverkusenu, nevjerovatno koliko je Bundesliga propala. Ovakve muljaze im dolaze na naplatu u Evropi.
Zestok pocetak s obje strane, posle Bayern po starom
Flick
- akisarajevo92
- Kontakt:
izlijecu igraci sami pred golmana a komentator blenuo u livescore
jedva cekam da Bundes predje na SK ili Arene pa da se ozbiljnije rade prenosi, ovako i liga izgleda jos smijesnije
jedva cekam da Bundes predje na SK ili Arene pa da se ozbiljnije rade prenosi, ovako i liga izgleda jos smijesnije
Don't believe the hype.
Ne zna se ko je gori od njih, msm da trojica imaju ukupno. Sreca pa BL ide na Arene ubrzo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma i ona dva su ublehasi, al bar su zabavni koliko toliko, ali ovaj je mrtvac. Jos je jednom cini mi se ovaj nekom zaprijetio prije par godina tokom prenosa, nekom liku sto mu je srao nesto preko maila.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Bayern meda nije mogao dok su ovi igrali nakon toga se moraju brukati da namjeste utakmicu, jos izmislili Havertzu povredusemmirs123 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:20Provalio siWandelanoite je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:13Kakva ofirna namjestaljka u Leverkusenu, nevjerovatno koliko je Bundesliga propala. Ovakve muljaze im dolaze na naplatu u Evropi.![]()
Zestok pocetak s obje strane, posle Bayern po starom![]()
Flick![]()
Komentatora stid sto mora komentarisati ovu bruku.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ma prije sam mogao promjeniti na engleskog komentatora, ali cini mi se da te opcije na EON-u nema, bar koliko sam ja upratio.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:22izlijecu igraci sami pred golmana a komentator blenuo u livescore
Ljepota mi je bila prije dok sam IPTV furao, upalim njemacki Sky i kombinovani prenos
Wandelanoite je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:26Bayern meda nije mogao dok su ovi igrali nakon toga se moraju brukati da namjeste utakmicu, jos izmislili Havertzu povredusemmirs123 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:20Provalio siWandelanoite je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:13Kakva ofirna namjestaljka u Leverkusenu, nevjerovatno koliko je Bundesliga propala. Ovakve muljaze im dolaze na naplatu u Evropi.![]()
Flick![]()
Ili će na SK? Pošto je Arena La Ligu uzela od 21/22 čini mi se.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- akisarajevo92
- Kontakt:
I ja sam prije gledao na engleskom, sto zbog boljih komentatora isto i zbog boljeg zvuka sa stadionaGeerroo je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:28Ma prije sam mogao promjeniti na engleskog komentatora, ali cini mi se da te opcije na EON-u nema, bar koliko sam ja upratio.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:22izlijecu igraci sami pred golmana a komentator blenuo u livescore
Ljepota mi je bila prije dok sam IPTV furao, upalim njemacki Sky i kombinovani prenos
dok u zadnjih nekoliko mjeseci samo postoji srpski jezik na ES2 (Telemach, EON), a prije su bile opcije da se prebaci na engleski i hrvatski
http://www.sport365.live/en/home
imas na ovom linku kvalitetne linkove, ukljucujuci simulcast prijenose
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 06 jun 2020, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
-
semmirs123
- Kontakt:
Tacno u sriduWandelanoite je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:26Bayern meda nije mogao dok su ovi igrali nakon toga se moraju brukati da namjeste utakmicu, jos izmislili Havertzu povredusemmirs123 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:20Provalio siWandelanoite je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:13Kakva ofirna namjestaljka u Leverkusenu, nevjerovatno koliko je Bundesliga propala. Ovakve muljaze im dolaze na naplatu u Evropi.![]()
Flick![]()
Update @TimoWerner: @ManCity was also at the negotiating table. but @chelsea got the „Yes“ from @TimoWerner. Frank Lampard convinced the striker that Werner would become an important player in his team.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ma buraz mrsko mi se sa linkovima zayebavat, hvala tebi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:32I ja sam prije gledao na engleskom, sto zbog boljih komentatora isto i zbog boljeg zvuka sa stadionaGeerroo je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:28Ma prije sam mogao promjeniti na engleskog komentatora, ali cini mi se da te opcije na EON-u nema, bar koliko sam ja upratio.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:22izlijecu igraci sami pred golmana a komentator blenuo u livescore
dok u zadnjih nekoliko mjeseci samo postoji srpski jezik na ES2 (Telemach, EON), a prije su bile opcije da se prebaci na engleski i hrvatski
http://www.sport365.live/en/home
imas na ovom linku kvalitetne linkove, ukljucujuci simulcast prijenose
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ide ovo 7+ Svabe saniraju stetu od Korone.
MES QUE UN CLUB!
Muller
Jedan od najboljih njemackih igraca ikada. Kakva igracina.
Jedan od najboljih njemackih igraca ikada. Kakva igracina.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Leverkusen pored Bayerna ka' drugoligaš ..
Joj jest mi dosadno. De malo pišite kako je Muller loš fudbaler
Igračina, al nije šminka pa je zato vrsnim poznavaocima ove igre prevara od igrača i precijenjeni balvan.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.