Bio sam na jugu i dobro sam vidio tu situaciju,padobranac1978 je napisao/la:Prespavana noc,malo sam se smirio pa da kazem svoje viđenje utakmice:
Pocetak pripao nama,valjda zbog samo jednog razloga sto su đuturumi bili odmorni i onda dajemo gol i tu je bio kraj sto se tice nase igre.Bilo je nekih pokusaja koji su zavrsavali centarsutevima Arsenijevica i koje su u go mogli spremiti jedino navijaci na jugu,nijedan korner nismo uspjeli ubaciti u 16.Čelik agresivan u svakom momentu sto je bilo za ocekivati kad igraju na domacem terenu,ali onolika nasa bezidejnost,silovanje lopte nisam mogao da vjerujem.Primimo gol u najgorem trenutku i iskreno tu su moje nade bile potopljene,jer se vidjelo da dok vodimo a protivnik napada mi nismo mogli da iskoristimo to sto idu naprijed i ima ih manje u odbrani a kamoli kod rezultatskog egala kad i njih ostaje vise u odbrani.Prvi gol Čelika nisam ni vidio u onoj guzvi,a drugi je bio samo takav,balon pod precku i zdravo.Samo mi ostaje jedna nejasnoca,zadnji igrac čelika rusi Hamzagića i zuti karton dobija Hamzagić?????
Hamzić-po meni kriv za drugi gol,jer ako protivnicki igrac stoji na 16 i namjesta se na udarac ne znam koji klinac Hamzić stoji na vrhu peterca.
Torlak-znaci sreca pa je on bio tu,onaj Adilović bi dao 2-3 gola koliko je puta usao sam u 16.
Belosevic-katastrofa pa ispao je 5 puta uz aut liniju,znaci tu treba igrati Trebinjac.
Šćepanović-solidan,moze trcati neprestano i Mirza vadi njega iz igre umjesto jednog od trojice đuturuma.
Gutić-znaci za njega nije fudbal.
K.Handzić-bice mali vođa ove ekipe,trci i za sebe i za Ihtijarevića, razigrava,vraca se u odbranu...najbolji nas igrac na utakmici.
Ihtijarević-pa dokle vise,pa oprosti se majka mu stara i pojacaj nas.
Arsenijević-solidno,mada sam od njega ocekivao vise i oni centarsutevi ko Dzemo kad je tek pocinjao u Sarajevu.
Hamzagić-koliko god ga mi voljeli ili mrzili zna igrati.
Obuća-zabio extra gol,par puta ih pobacao kraj aut linije i to sve u prvom i onda nula,nigdje ga.
Avdić-davno ispricana prica,voli Sarajevo,igra srcem ali frajer ne primi nijedne lopte za 90 min. niti koga proigra.
Suljić-za deset minuta dobro odigrao,taman se zagrijao.
I na kraju navijanje,koje moze bolje ako bi se pjevale pjesme koje ponesu raju kao sto je bilo u par navrata,a ono je.bem te Zenico pjevati 15 minuta je malo reci bilo smijesno.
Mirza,padas sve dublje u mojim ocima,kad pomislim da ces nesto uraditi ti nas bacis u depresiju.Izgleda da ti napustanje press konferencija ide dobro,pa pokusaj i nas da napustiš.
P.S.Skidam mirzu sa avatara.
Vas igrac je trcao prema golu sam, ali da je neko brzi bio nema sanse da bi ga neko zaustavio, ovako ga je Kapetan stigao i trcali su jedan do drugog prema lopti, i vas igrac je povukao za dres Kapetana sto je bilo dovoljno za kontra faul,iskreno nema sanse da bi dosao do gola a da ga jos 2 igraca ne stignu-sto zbog njegove brzine sto zbog teskog terena..