Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Kaze Nurkic da ga Konakovic pokusava ocrniti bez razloga, a lik zaboravlja da je on zapoceo prvi sa lazima... Bez ikakve potrebe... Vjerovatno po naredjenju.
Jadno od tebe Nurkicu
Jadno od tebe Nurkicu
-
- Kontakt:
Joj al ga Gega lomi

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Beduin
- Kontakt:
Bas bespotrebni eseji i ovakve rasprave, umjesto da je objavio SC mailova koji su poslati KSBiH i kopiju doktorskih dokumenata i tako im zacepio usta, mada nikakvo opravdanje ne postoji za nedolazak da sam doktor reprezentacije te pregleda i procijeni situaciju.
Sve ostalo je suvisno, moze se shvatiti ovako ili onako, provlacenje price o politici mu ne treba jer mnogi jedva cekaju da to iskoriste.
Red je da objasni i ovo oko KK Bosna, tek toliko da vidimo ko laze. A i ovaj menadzer mu je pravo gov.no od covjena.
Sve ostalo je suvisno, moze se shvatiti ovako ili onako, provlacenje price o politici mu ne treba jer mnogi jedva cekaju da to iskoriste.
Red je da objasni i ovo oko KK Bosna, tek toliko da vidimo ko laze. A i ovaj menadzer mu je pravo gov.no od covjena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Išao sam na tvoj profil , da vidim tvoje postove na ovoj temi .Jackk je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:33Bruca, ja biram Dinu jer ono, nije više u SDAFoxMulder je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:31Na jednoj strani imaš Konakovića.
Čovjeka koji je najzaslužniji za uništavanje košarkaškog kluba Bosna. Kluba koji je nekad bio šampion europe.
Čovjeka koji je već više od 15 godina uhljeb na budžetu, Sda bandit koji je sada osnovao svoju stranku i uzima ogromne novce iz budžeta.
Gnjida i beskičmenjak koji laje na sda koja ga je stvorila.
I tako dalje ...
A na drugoj strani imaš Jusufa Nurkića.
Nba igrača izuzetno poštovanog u svijetu košarke.
Čovjeka koji je učestvovao u bezbroj humanitarnih akcija za koje mi i ne znamo.
Čovjeka koji promoviše Bosnu i Hercegovinu na svakom koraku, uradio više posla nego ijedan političar i ministarstvo za ovih 25 godina.
I tako dalje ...
Pametnom dovoljno, pa vi odlučite.![]()
![]()
Prije 3 dana si napisao prvi post i to gdje se spominje Konaković.
Svi tvoji postovi na ovoj temi su vezani za Konakovića .
Možeš li mi to objasniti?
Znaš li ti uopšte ko je Jusuf Nurkić ?
Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 30 nov 2020, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Predocio je Barbaric listing i sve isplate, Harun je zaradio skoro milion KM kao generalni sekretar saveza, to je jedino moguce da je Hans i da radi u Njemackom savezu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 nov 2020, 12:08
Aj ne se.ri.Ja zamajavam narod i Sud ne zna, ali zato si ti do u detalje upucen u njihovo poslovanje.Babine gatke.Otidji do Suda i predoci im sve to.Sta pises po forumu koji k??
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Mogu.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:40Išao sam na tvoj profil , da vidim tvoje postove na ovoj temi .Jackk je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:33Bruca, ja biram Dinu jer ono, nije više u SDAFoxMulder je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:31Na jednoj strani imaš Konakovića.
Čovjeka koji je najzaslužniji za uništavanje košarkaškog kluba Bosna. Kluba koji je nekad bio šampion europe.
Čovjeka koji je već više od 15 godina uhljeb na budžetu, Sda bandit koji je sada osnovao svoju stranku i uzima ogromne novce iz budžeta.
Gnjida i beskičmenjak koji laje na sda koja ga je stvorila.
I tako dalje ...
A na drugoj strani imaš Jusufa Nurkića.
Nba igrača izuzetno poštovanog u svijetu košarke.
Čovjeka koji je učestvovao u bezbroj humanitarnih akcija za koje mi i ne znamo.
Čovjeka koji promoviše Bosnu i Hercegovinu na svakom koraku, uradio više posla nego ijedan političar i ministarstvo za ovih 25 godina.
I tako dalje ...
Pametnom dovoljno, pa vi odlučite.![]()
![]()
Prije 3 dana prvi post gdje se spominje Konaković.
Svi tvoji postovi na ovoj temi su vezani za Konakovića .
Možeš li mi to objasniti?
Rasprava Konakovića i Nurkića je tema pa su i moji postovi na ovoj temi o tome. Kao i vaši.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Priče o odbijenici u KK Bosna i kako je primjećen tako jer mu je otac pretukao 20 huligana su vjerovatno bajke braće Grim ali što se tiče tog da on propušta utakmice reprezentacije išta više od ostalih NBA igrača, to se lako može argumentovano pobiti i dokazati da su svi ovi koji ponavljaju 9/9 obični idioti.
Google, ukucaš ime grobara Konakovića, te uz to dodaš riječ "kriminal", i čitaš brojne članke raznih medija o političkoj (i lopovskoj) karijeri dotičnog. I dođu ovdje pojedinci i kažu "popišao" nekoga.
Jest, popišao najvećom mjerom Sarajlije, jer je tamo najviše "operisao", najviše pokrao (i sad nastavlja), ugasio KK Bosna kao jedan od većih sportskih kolektiva na ovim prostorima. Svaka čast, piša čojk nema šta.. samo se zapitajte koga?
Moralna vertikala.

Jest, popišao najvećom mjerom Sarajlije, jer je tamo najviše "operisao", najviše pokrao (i sad nastavlja), ugasio KK Bosna kao jedan od većih sportskih kolektiva na ovim prostorima. Svaka čast, piša čojk nema šta.. samo se zapitajte koga?
Moralna vertikala.

Sve kroz papire, sve legalno. Ukrali, al' legalno. Ništa čudno za omladinca Ez De A, učio je od najboljih i tu zanat "ispekao".Wandelanoite je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:40Predocio je Barbaric listing i sve isplate, Harun je zaradio skoro milion KM kao generalni sekretar saveza, to je jedino moguce da je Hans i da radi u Njemackom savezu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 nov 2020, 12:08
Aj ne se.ri.Ja zamajavam narod i Sud ne zna, ali zato si ti do u detalje upucen u njihovo poslovanje.Babine gatke.Otidji do Suda i predoci im sve to.Sta pises po forumu koji k??
- Chapman1886
- Kontakt:
naravno da treba stati sa ovim esejima,svakim idućim dinokijo konjaković će da tone dublje i dublje,popiškio ga je Beast sa dvije ruke
Samo Sloboda | COYG
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako je donio 10miliona na taj milion, svaka mu cast.To je biznis.Wandelanoite je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:40Predocio je Barbaric listing i sve isplate, Harun je zaradio skoro milion KM kao generalni sekretar saveza, to je jedino moguce da je Hans i da radi u Njemackom savezu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 nov 2020, 12:08
Hocemo li saznati koji tekstopisac je na platnom listu gospodina Jusufa Nurkica? 

- Chapman1886
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Donio je plakanje do zadnjeg dana radi 10000 eura koje je uplatio Pero Gudelj, a na 5 dana prije sebi isplatio preko 5000KM na platu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:46Ako je donio 10miliona na taj milion, svaka mu cast.To je biznis.Wandelanoite je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:40Predocio je Barbaric listing i sve isplate, Harun je zaradio skoro milion KM kao generalni sekretar saveza, to je jedino moguce da je Hans i da radi u Njemackom savezu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 nov 2020, 12:08
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Ko je ovdje spomenuo Jokića , Bogdanovića i Kurir osim tebe ? De mi nađi jedan post o njima .Chapman1886 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:47jes ih zabolila istina
idite pratiti jokića dosadni ste
Kakav ti je to jadan spin ?
Ne mogu da vjerujem na kakav se nivo spušta jedan od najboljih centara na svijetu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cim on spominje helikoptere, politiku i vladu zna se ko stoji iza svega. Jel ti potrebno prljati svoje ime moj Juka? Nece ti zeleni kerovi nista dobro donijeti. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Donio je dugove od 2 miliona.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:46Ako je donio 10miliona na taj milion, svaka mu cast.To je biznis.Wandelanoite je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:40Predocio je Barbaric listing i sve isplate, Harun je zaradio skoro milion KM kao generalni sekretar saveza, to je jedino moguce da je Hans i da radi u Njemackom savezu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 nov 2020, 12:08
Meni je nevjerovatno koliko je on upucen u to sve, helikopteri i te stvari.
Haman da sam manje upucen a zivim ovdje u BiH.
Uzmi bolan igraj kosarku i uzivaj u zivotu, ne moras svako malo imati neke afere po drustvenim mrezama.