Dobro de.jovanmaksimovic je napisao/la:potpis ne bih da diram, avatar moze... i to neka bude onda do pocetka narednog prvenstva, moze li tako?solinas je napisao/la:Slabo ste aktivni ovdje.jovanmaksimovic je napisao/la:tuzlaci, ko smije u avatar? ipak ste u prednosti, a ja dovoljno lud da riskiram...
Ali evo hajde.
Do kraja prvenstva potpis i avatar.moze
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nemoj ga pominjati dobicu ban. Vidis da to hoce dobio sam ban 3 puta I dva puta zbog donne jednom zbog Solinasa.Rinuka je napisao/la:amazon otiso u tz, a ti pises po forumu..rasturice te kad se vratiMuhamedTM je napisao/la:3 gola ti zabi baa **** jedan **** dvaa, 3 gola neka kmecu zabi im za srecu 3 gola im zabi baaa.
Zemberek te **** samo sam 3 sata spavo. Pola hljeba namazi pekmezom I radensku s 3 srca otvori.
Niko nezna niko nezna sta to sija.
Vozdra do daljnjeg ako izgubimo znam da ce NKMRAMOR avatar poslati ko fedexom.![]()
Solinas kool nije ko donna da mrzi svoj klub I sve navijace tog kluba.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
odlicno solinas, jednog tuzlaka sam natjerao na stavi plavu boju i ljubav prema zelji u avatar, red je na drugog 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Probisvjet
- Kontakt:
Jutros dosla dva pajdasa iz Mostara. Otisli na pice i dorucak pa na panonska. Umal se ne okupase.Cocaine je napisao/la:Jedna stranica mahmurne stare raje ko 250 stranica novokomponovanih brnjoza kojim brain kuha na 300°C da izvale neštonarodniheroj je napisao/la:ahahahaahahahaaa hvala vam što postojite ubice s ove teme![]()
![]()
Im'o sam tako težak dan , ništa ni s čim i onda pročitam zadnju stranicu prepucavanja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Evo gaBadrHari je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Uvrijedili ste solinasa s tim.![]()
Kad se sjetim kad je lupio Boga i napisa estagfirullah u istoj recenici![]()
![]()
Treba to nać'
solinas je napisao/la:Jesi ti dosadan **** te bog.
Koga boli **** djete drago,da ih imate jos 30.
Estakfirulah.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ona umirujuca tema je za anale, lik ima 10 profila i sam sebi odgovara...MuhamedTM je napisao/la:Nemoj ga pominjati dobicu ban. Vidis da to hoce dobio sam ban 3 puta I dva puta zbog donne jednom zbog Solinasa.Rinuka je napisao/la:amazon otiso u tz, a ti pises po forumu..rasturice te kad se vratiMuhamedTM je napisao/la:3 gola ti zabi baa **** jedan **** dvaa, 3 gola neka kmecu zabi im za srecu 3 gola im zabi baaa.
Zemberek te **** samo sam 3 sata spavo. Pola hljeba namazi pekmezom I radensku s 3 srca otvori.
Niko nezna niko nezna sta to sija.
Vozdra do daljnjeg ako izgubimo znam da ce NKMRAMOR avatar poslati ko fedexom.![]()
Solinas kool nije ko donna da mrzi svoj klub I sve navijace tog kluba.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
fukara1919
- Kontakt:
Bit ce danas dobra tekma na Tusnju. Prvo poluvrijeme reflektore gledat drugo tekmu 
Od favorita ocekujem danas kiks Zrinjke protiv Sarajeva. Jednostavno Zrinjka ne moze konstantno dobro igrati na oba fronta, moraju jednom pasti a na to tipujem danas protiv preporodjenog Sarajeva.
Od favorita ocekujem danas kiks Zrinjke protiv Sarajeva. Jednostavno Zrinjka ne moze konstantno dobro igrati na oba fronta, moraju jednom pasti a na to tipujem danas protiv preporodjenog Sarajeva.
Sve je bilo dobro dok nije on dosao tamo, bas kad je Amar otiso iz Zelje.jovanmaksimovic je napisao/la:ona umirujuca tema je za anale, lik ima 10 profila i sam sebi odgovara...
Nekad odem citam stare stranice pa sve je bilo pod kontrolom. Cim ovaj doleti donna dovukla je roda od tad je I pocelo sranje na temi.
Sam sebi pise lik puko. Nego **** ga donna ko donna.
Nisi se trebo kladit I ja sam se zaletio. Taman sam htio Joki da nosi nesto plavo poslije derbija.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Znas da ja ne bih mogao nista zeljino na avataru nosit..MuhamedTM je napisao/la:Sve je bilo dobro dok nije on dosao tamo, bas kad je Amar otiso iz Zelje.jovanmaksimovic je napisao/la:ona umirujuca tema je za anale, lik ima 10 profila i sam sebi odgovara...
Nekad odem citam stare stranice pa sve je bilo pod kontrolom. Cim ovaj doleti donna dovukla je roda od tad je I pocelo sranje na temi.
Sam sebi pise lik puko. Nego **** ga donna ko donna.
Nisi se trebo kladit I ja sam se zaletio. Taman sam htio Joki da nosi nesto plavo poslije derbija.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
grad izdeformiranih ljudi, iskreno mi ih je zaoLakoste je napisao/la:Aj faca svijumi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bože sačuvaj 
- molotovljev
Mahalate nazvizdani dziberi iza ledja a... kako cu samo da vas karam, lakapo.FrancescoTotti je napisao/la:Nas vlastiti Aldin .joker90 je napisao/la:To bi bio drug @Molotovljev, glavni cirkusant foruma i predmet sprdnje na temi FK Sarajevo!samirr je napisao/la:Gdje onaj pitar sto je napisao ibrak premirao slobodu protiv mladost vo zato sto su ovi par kola ranije skinuli gace na grbavici pa ih ibrak tako kaznio..
F.K.SARAJEVO
Samo nam nemoj traziti broj ko Virti da nas bijes van foruma! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
taman kad je dobio broj nestalo mu kredita, tako da nije uspio da se javijoker90 je napisao/la:Samo nam nemoj traziti broj ko Virti da nas bijes van foruma!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- molotovljev
Ovo sto sam vam do sada radio je nista u poredjenju sa onim sta vas ceka.
Boli vas cinjenica sto sam vam jedini pruzio otpor i sto nisam kako vjetar puse.
Skupite se svi kolko vas ima i stanite u red, jedan po jedan...dziberi.
Boli vas cinjenica sto sam vam jedini pruzio otpor i sto nisam kako vjetar puse.
F.K.SARAJEVO
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Meni je tebe zao koliko si napacenRigoletto je napisao/la: grad izdeformiranih ljudi, iskreno mi ih je zao
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ustaška posla...
- molotovljev
A, ima vas desetak, znaci u manjini ste... pravu raju ste otjerali vasim
dziberskim ponasanjem... e mene niste niti cete, naprotiv, ja cu vas...
dziberskim ponasanjem... e mene niste niti cete, naprotiv, ja cu vas...
F.K.SARAJEVO
Kakav bolan otpor, ovo je forum obicni, nije 92. godina!molotovljev je napisao/la:Ovo sto sam vam do sada radio je nista u poredjenju sa onim sta vas ceka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.