FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 08 mar 2017, 23:50

TobeYarabi je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ko li ce nam suditi against listica? Ja bi volio Mujica...
sudice ahmetovic, crnkic i hebibovic :kafa:
A :guz: - a :o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 mar 2017, 23:52

Valjic ko iz picke.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 08 mar 2017, 23:54

belosevic28 je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ko li ce nam suditi against listica? Ja bi volio Mujica...
sudice ahmetovic, crnkic i hebibovic :kafa:
A :guz: - a :o
3 asistencije :think:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 mar 2017, 23:55

Sabinho je napisao/la:Valjic ko iz picke.
Da mu pocnemo preventivno 'sovat ? :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2017, 00:00

:tokralju: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 09 mar 2017, 00:11

VanCipelic je napisao/la:
High je napisao/la:Što je najgore, mislio sam da će ovaj Sarić valjati nečemu.
Ma Saric je Hurtic sjebao malo na pocetku, saltanjem s pozicije na poziciju, u prvih par kola je igrao "desetku", def.veznog, centralnog, desno krilo pa cak i lijevog beka. Kad se doda jos da kad igra pravu poziciju(centralnog) ne odgovara mu Rustemovic kao "destruktivac" jer mu ne cuva ledja nego pokusava da radi njegov posao a i obojica su ljevaci pa inercijom idu obojica na lijevu stranu. Pa je i prije nego sto ce Cala doci imao povredu zbog koje je 3,4 utakmice propustio, pri kraju polusezone je poceo poprimati formu. Treba njemu u vezi jedan igrac poput Stjepanovica, Petraka pa i Markovica iz Selje da mu ledja cuva. Po mom misljenju, rame uz rame sa Tomicem na poziciji CM-a i ako bude u formi i sa dobrim partnerom u sredini, to ce i pokazati. Husref je Ordagica na krilo prebacio da bi Saric bio organizator igre...
Dok ga je vecina foruma pljuvala, ja sam govorio da je rame uz rame sa Tomicem, najbolji CM lige.
Sad kazem da je bolji i od Tomica, uostalom ga je pojeo jos u mandatu Hurtica na Kosevu. Elvis Saric!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 mar 2017, 00:13

Da mu pocnemo preventivno 'sovat ? :urnebes:
Necemo, dobar je on. :kafa: :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 09 mar 2017, 00:39

Samo da ne bude onaj Bjelica, zgrozim se kad njeg vidim da sudi uopšte. Zalutao lik u fudbal.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 mar 2017, 00:41

@maksuz ako su skripari navijaci travnika kako se zovu ovi drugi ? :mrgreen:

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 mar 2017, 00:59

@Sabinho zaslužujem izvinjenje za Saru i kafu kad se krene na tekmu. Dok ja Jokeru plaćam ručak a novost je da i on meni jedan dođe.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 mar 2017, 03:17

Ovo je velka stvar za klub da imamo toliki niz pobjeda, ali utakmica protiv listice ce bit naj teza utakmica u zadnjih 9 utakmica. Oni sa remijem i matematicki bi izgubili play of za prvaka, znaci igrace 100% na pobjedu sa 100% snage mi ako pobjedimo ubice mi smo 50% pobjedili odma i slobodu koja ce se automaski opustit posto ce vec tad imat play off za prvaka obezbeden. Nadam se da se igraci nece opustat i zanosit mediskim izjavama kako su cudo uradili posto kad god mi neke rekorde obaramo pukne nas to po glavi. Ponavljam OVO CE BIT NAJTEZA UTAKMICA U OVOJ SEZONI, pobjedom abd cemo preuzet prvo mjesto dobit puno sampouzdanja i morala a slobodasi ce vec mislima bit u play offu tako da bi se mnogo lakse doslo do 3 boda nego u suprotnom, gdje nedaj boze poraza sve bi se sjebalo sto smo dosad uradili.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 09 mar 2017, 07:21

Pustite kalkulacije, pustite rekorde i ostale konkurente. Mi trebamo ići utakmicu po utakmicu. Svakom protivniku maksimalno ozbiljno pristupiti i ne sumnjam da će tako i biti, s obzirom da smo i jučer protiv Travnika igrali 100% ozbiljni. A konkurenti ako kiksaju, dobro će biti. Naše je da pobjeđujemo i kad tad ćemo preuzeti prvo mjesto ;)
SARAJEVO

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 mar 2017, 07:45

fico je napisao/la:Pustite kalkulacije, pustite rekorde i ostale konkurente. Mi trebamo ići utakmicu po utakmicu. Svakom protivniku maksimalno ozbiljno pristupiti i ne sumnjam da će tako i biti, s obzirom da smo i jučer protiv Travnika igrali 100% ozbiljni. A konkurenti ako kiksaju, dobro će biti. Naše je da pobjeđujemo i kad tad ćemo preuzeti prvo mjesto ;)
Bas tako. A dok je Cale ja ne sumnjam u ozbiljnost i borbenost protiv svakog protivnika. Protiv listice pruziti maksimalnu podrsku i obavezno se naoruzati strpljenjem...
Nastavi niz !

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 mar 2017, 08:45

fico je napisao/la:Pustite kalkulacije, pustite rekorde i ostale konkurente. Mi trebamo ići utakmicu po utakmicu. Svakom protivniku maksimalno ozbiljno pristupiti i ne sumnjam da će tako i biti, s obzirom da smo i jučer protiv Travnika igrali 100% ozbiljni. A konkurenti ako kiksaju, dobro će biti. Naše je da pobjeđujemo i kad tad ćemo preuzeti prvo mjesto ;)
Bas tako. A dok je Cale ja ne sumnjam u ozbiljnost i borbenost protiv svakog protivnika. Protiv listice pruziti maksimalnu podrsku i obavezno se naoruzati strpljenjem...
Nastavi niz !
Samo podrska i strpljenje.
Mene je najvise strah konstantnih pisanja o rekordima, nizovima, svaki put nam se obilo o glavu kad su nam bodovi bili najpotrebniji.Kad se sjetim utakmice protiv Borca i istorijskih cinjenica da nas nisu 30 godina uzeli na Kosevu, i onda 1:3.
Ne trebamo se mi, a pogotovo igraci opteretiti rekordima, nizovima, utakmicama bez primljenog gola.Samo od tekme do tekme i zanemariti piskaranja medija o rekordima.Pritisak samo postaje veci.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 mar 2017, 09:07

slika
:kafa:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 mar 2017, 09:15

Saric i Robben nema treceg koji je onako navuce na ljevicu i krene da okrece jednog po jednog. :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 mar 2017, 09:43

miky_hz je napisao/la:Saric i Robben nema treceg koji je onako navuce na ljevicu i krene da okrece jednog po jednog. :tokralju:
Ovo sto igra zadnje 3 utakmice usudio bih se reci da je nivo Gojka Cimirota i Mate Jajala.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 09 mar 2017, 09:50

Ma ni blizu te dvojice ali je znatno poboljsao igru u odnosu na prvi dio sezone sto nije tesko jer je bio ispod nivoa. Lijepo je vidjeti borbenost, pritisak, trku, agresivnost u ove zadnje 2 tekme, grizli su protiv travnika ko da je derbi. Moze ovo jos bolje, jos da imamo krila bar da su obojica ko Hebib pa da nesto isceprkaju, al ****, bice. Idemo dalje. Jedna po jedna.
UPRAVA NAPOLJE!

JulieHall
Kontakt:

Post Postao/la JulieHall » 09 mar 2017, 10:02

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []