FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
106
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 304

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 30 sep 2025, 23:15

10.Skoro je napisao/la:
30 sep 2025, 22:48
Vanja8 je napisao/la:
30 sep 2025, 21:21
Jet2Holiday je napisao/la:
30 sep 2025, 17:20
Znaci Zekic pod ugovorom jos uvijek, Husref takodjer ili "po dogovoru" ko ce to znati i evo treci trener.

Sreca Rozman nasao angazman, i on je bio pod ugovorom iako nije trenirao ekipu.

Bas bih volio spisak svih zaposlenih, koji su na platnoj listi, u FKS vidjeti. Ukljucujuci igrace, struku, b ekipu, sfk, itd,

Dinamo je i najjace vrijeme imao cca 120 zaposlenih. Mislim da smo mi to premasili.
Hmmm...
Ako covjek da neopozivu ostavku, kako moze biti pod ugovorom ?

Hajde, ovo cu pisanje pripisati tvom neznanju, ali slijedeci oblik ovakvog posta, budi siguran, da necu...
Treba mu poslati obavijest da se pojavi na poslu ako je pod ugovorom 😂 Svašta se skriva iza ovih nikova i kako voditi konstruktivnu raspravu s njima. Čisti vanja ništa ne opominji. Cilj im je samo da raspiruju nezadovoljstvo, a i onako smo u depresiji.
Znam ja to, a znaju i oni, ne sekiraj se ti nista, vjeruj mi da odlicno to znaju, ali pokusavaju, onako izokola, ne vise goropadno, sa uzitkom, vec kao dusebriznici...
Medjutim , odaje ih stil pisanja i "prevelika briga" za klubom... :rol:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 30 sep 2025, 23:43

MaroonWhite1946 je napisao/la:
30 sep 2025, 22:24
Vanja8 je napisao/la:
30 sep 2025, 21:25
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
30 sep 2025, 20:39

Ne može me niko uvjeriti da si ti navijač Sarajeva. Otišao Husref, i neka je hvala Bogu, a ti još uvijek iste teme vrtiš. Mogu se na prste jedne ruke izbrojati postovi u kojima ne omalovažavaš nekoga i pričaš isključivo o Klubu. Sve ti je oprošteno ako nemaš više od 14 godina.
Malo je na ovom forumu navijaca kluba kakav je @Nazor, da je Bog dao da nam svima klub znaci koliko i njemu...
E sad, sto vam se ne svidjaju njegovi postovi, to je vec drugi par opanaka
Malo je takvih na forumu, a kazu i da je po koridama aktivan kad ga odvedu, tad je u ovom drugom paru opanaka kako kazes.
Zakaz'o sam ti borbu sa Usrom u ponedjeljak poslije Zrinje na Kosevu. Vidim da uzivas u borbama...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 30 sep 2025, 23:57

Allahu dragi
https://fa..ktor.ba/sport/fudbal/sarajevo-nezna-imena-cvitanovicevih-saradnika-adilji-na-instagramu-ferencina-na-facebooku/231940

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 01 okt 2025, 00:21

mosarajvosa83 je napisao/la:
30 sep 2025, 21:13
Pena je napisao/la:
30 sep 2025, 17:43
Pitar6785 je napisao/la:
30 sep 2025, 17:26
50 godina covjeku 15 utakmica sa 3 kluba vodio, svako 5 utakmicu dobivo odkaz, evo da izbacimo DINAMO jer hajmo reci da je to velk kolac, opet spadas na 7 utakmica.

Hunt; HUSREF dobio prdalu na 7 utakmica..

Da se nelazemo zelic randulic ovaj sad sto je trener zrinjskog jarni nisu se bas snasli u ovoj ligi a ne tip koji je vec doguro u ornziju i 15 utakmica

Ovaj ce lagano od rudara i prijedora da dobije 3cu
Malo sam pregledao detaljnije njegov cw, Dinamo dok je vodio on je osvojio 52 boda, dobio je otkaz poslije poraza od Rijeke i Slavena po 4:1, imao je 2.22 po utakmici i bio je tada prvi na tabeli, naslijedio ga je Bjelica koji je imao 1.90 bod u prosjeku i osvojio titulu.
U Lokomotivi je imao dogovor da vodi do kraja sezone, nije dobio otkaz i dobio je Goricu u gostima 0 3 i uzeo bod Dinamu sa igracem manje koji je na kraju izgubio titulu.
Izgubio je samo od Varaždina ostale je odigrao x protiv Osijeka i Istre.
Nije to toliko ni lose koliko mi mislimo.
On je osvojio duplu sa Dinamom
Nije druze to je dezinformacija, dobio je otkaz u 25om kolu, vidio sam i ja na instagramu neka stranica da je to objavila, ali to nije istina.
Oni su bacili bombu i za onog Ljubicica..

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 okt 2025, 00:39

Koliko je popljuvan Mario sada bas zbog toga mislim da ce napraviti dobru priču kod nas.
Ono sto mi se svidja jeste prihvatio se odmah posla i ne preskače prvu utakmicu kao sto je bio običaj kod nas.
Idemo izboriti evropu i natjerati sudije da guraju svaku utakmicu tu rezervisanu titulu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 01 okt 2025, 00:42

ShofaII je napisao/la:
01 okt 2025, 00:39
Koliko je popljuvan Mario sada bas zbog toga mislim da ce napraviti dobru priču kod nas.
Ono sto mi se svidja jeste prihvatio se odmah posla i ne preskače prvu utakmicu kao sto je bio običaj kod nas.
Idemo izboriti evropu i natjerati sudije da guraju svaku utakmicu tu rezervisanu titulu.
Ovdje je svaki trener popljuvan prije nego je došao, a rijetko koji je napravio rezultat ili dobru priču, kako kažeš.

Ja se divim ljudima koji imaju volju da idu da gledaju ovo što igrači FK Sarajeva imaju da ponude.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 01 okt 2025, 01:39

NoProfit je napisao/la:
01 okt 2025, 00:42
ShofaII je napisao/la:
Ovdje je svaki trener popljuvan prije nego je došao, a rijetko koji je napravio rezultat ili dobru priču, kako kažeš.

Ja se divim ljudima koji imaju volju da idu da gledaju ovo što igrači FK Sarajeva imaju da ponude.
nije baš svaki

Feđa je dočekan ko pejgamber. Zekić je dočekan sasvim korektno. O Husrefu i njegovim pušikurcima da ne govorim. Čak je i Rožman dobro dočekan.

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 01 okt 2025, 01:54

UltraNorth je napisao/la:
30 sep 2025, 18:46
E jedva cekam da vidim taj atomski fudbal sa mladim skolovanim evropskim trenerom
Isto ko sto smo gledali i sa zekicem , vasoskim , sablicem , rozmanom
Bas su mi se svidjale njihove akcije i njihov rukopis
Izvini strucnjak sto se tebi nisu svidjale njihove akcije. De posavjetuj ljude. Ili imam jos bolji prijedlog, sad kad se hus okusa za neki igman konjic opet da njega dovedemo da on igracima "**** mater". Zamisli kad ta sirovina prosere ristovskom, covjeku koji je igrao za sporting, a ovaj mu dodje iz igmana da mu sefuje.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 01 okt 2025, 03:32

E jedva cekam da vidim taj atomski fudbal sa mladim skolovanim evropskim trenerom
Ma ide 3-5-2 100 % i opet genocid za oci u vecini utakmica, kao kod tih ubleha koje si naveo. Nemam apsolutno nikakva očekivanja, Cvitanovic ce trajati do zime i onda opet novi trener u januaru. Evropu cemo nekako izboriti na kraju i to je to za ovu sezonu.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 01 okt 2025, 05:41

Lucas je napisao/la:
01 okt 2025, 03:32
Ma ide 3-5-2 100 % i opet genocid za oci u vecini utakmica, kao kod tih ubleha koje si naveo. Nemam apsolutno nikakva očekivanja, Cvitanovic ce trajati do zime i onda opet novi trener u januaru. Evropu cemo nekako izboriti na kraju i to je to za ovu sezonu.
Zato je prštalo od igre sa Husrefovih 4231. Koliko je dobro i Husref koji samo to zna postavit se prebacio na 3412 jer mnogo bolje izgleda.

Ali, ti vidiš svakako broj tu, ostalo ne vidiš.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Armija1987
Kontakt:

Post Postao/la Armija1987 » 01 okt 2025, 07:27

Jet2Holiday je napisao/la:
30 sep 2025, 17:20
Znaci Zekic pod ugovorom jos uvijek, Husref takodjer ili "po dogovoru" ko ce to znati i evo treci trener.

Sreca Rozman nasao angazman, i on je bio pod ugovorom iako nije trenirao ekipu.

Bas bih volio spisak svih zaposlenih, koji su na platnoj listi, u FKS vidjeti. Ukljucujuci igrace, struku, b ekipu, sfk, itd,

Dinamo je i najjace vrijeme imao cca 120 zaposlenih. Mislim da smo mi to premasili.
Jel ih ti placas?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 okt 2025, 07:42

Lucas je napisao/la:
Ovo sa Husrefom nije bio genocid za oci? 4 poraza, gol razlika 7:12. Al glavno je da se igralo 4231
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 01 okt 2025, 07:52

PeppermintSA je napisao/la:
01 okt 2025, 01:39
NoProfit je napisao/la:
01 okt 2025, 00:42
ShofaII je napisao/la:

nije baš svaki

Feđa je dočekan ko pejgamber. Zekić je dočekan sasvim korektno. O Husrefu i njegovim pušikurcima da ne govorim. Čak je i Rožman dobro dočekan.
Ma koliko je ljudi podržalo Husrefa, još više nije. Jedino za Feđu se slažem, a ova druga dvojica su isto polovično dočekani i bilo je onih koji su ih pljuvali i prije nego su odigrali utakmicu, baš kao što je i sad slučaj.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 01 okt 2025, 07:57

Previše se kod nas u najamaterskijoj ligi u evropi priča o nekakvim formacijama, modernim trendovima postavki ... a 100% ekipa ne radi ništa od toga. Ovdje pobjeđuju ekipe na krkanluk, sa minimumom tehničke i taktičke pismenosti, ali prave rezultate shodno voljnom momentu, tj. kvalitet trenera se ogleda u tome koliko će uspjeti da iz svojih igrača izvuče od onoga što znaju.

Cvitanović i većinu trenera koje dovodimo upravo u tim stvarima mogu biti prevaga ili prosjek u našoj ligi, ako uspije da ih probudi da ginu za njega biće isti ili bolji od prethodnika. za ovu ekipi niko normalan ne može reći da nisu taktički pismeni, ali im se može spočitati nezainteresiranost, nedostatak fizičke spreme, volje, jak ego i sve ono što te čini timom.

Pismenost trenera se ogleda u evropskim utakmicama, a tu znamo kako prolazimo godinama.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 01 okt 2025, 07:57

napoleon72 je napisao/la:
01 okt 2025, 07:42
Lucas je napisao/la:
Ovo sa Husrefom nije bio genocid za oci? 4 poraza, gol razlika 7:12. Al glavno je da se igralo 4231
Pa i Cvitanovicu je omiljena formacija 4231

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 01 okt 2025, 08:03

Lucas je napisao/la:
Ja ne znam je li vas dvojica imate oci.. nakon Kodre, kojeg su igrači izbojkotovali i otjerali, najljepsi fudbal smo igrali pod ZZ, i njih dvojica su naše najveće greške u zadnjih 15 godina, odnosno to sto njih dvojica nisu dobila kontinuitet

Nek je bio melem za oci fudbal kojeg su predstavljali igrači pod bivolom Usrom i cickovim uljem, ipak su to “legende” kluba

Plaćeni botovi nema vam vise Usre :tralala: :tralala: :tralala:

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 01 okt 2025, 08:08

Maroon1946 je napisao/la:
01 okt 2025, 07:57
Lucas je napisao/la:

Postavka na papiru je ‘najmanje’ bitna stvar, puno su bitnije kretnje sa loptom, bez lopte, šabloni, otvaranje prostora, navlačenje igrača, prodori, uigranost..

Ono sto mi se svidjelo kod Cvitanovića u izjavi koju je dao na aerodromu je to sto je rekao “ima tu jako dobrih igrača (istina) ali trebamo da postanemo ekipa”

Znaci čovjek iz Hr nas je vise pratio od Usre koji voli Sarajevo vise od zivota i kojem je stadion ispred nosa i vidio je ono sto svi vidimo (osim Usre).. odnosno, imamo jako dobrih igrača, ali svakog boli neka stvar za ekipu, gleda samo sebe.. ako uspije da napravi da misle na ekipu, rezultati će doci, a ekipa uvijek izbacuje pojedince u izlog, puno lakše nego igrač sam sebe

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 01 okt 2025, 08:10

Nikad poraz, samo lekcija.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 01 okt 2025, 08:10

Nikad poraz, samo lekcija.

Herson

Post Postao/la Herson » 01 okt 2025, 08:24

insimadop je napisao/la:
01 okt 2025, 08:08
Maroon1946 je napisao/la:
01 okt 2025, 07:57

Postavka na papiru je ‘najmanje’ bitna stvar, puno su bitnije kretnje sa loptom, bez lopte, šabloni, otvaranje prostora, navlačenje igrača, prodori, uigranost..

Ono sto mi se svidjelo kod Cvitanovića u izjavi koju je dao na aerodromu je to sto je rekao “ima tu jako dobrih igrača (istina) ali trebamo da postanemo ekipa”

Znaci čovjek iz Hr nas je vise pratio od Usre koji voli Sarajevo vise od zivota i kojem je stadion ispred nosa i vidio je ono sto svi vidimo (osim Usre).. odnosno, imamo jako dobrih igrača, ali svakog boli neka stvar za ekipu, gleda samo sebe.. ako uspije da napravi da misle na ekipu, rezultati će doci, a ekipa uvijek izbacuje pojedince u izlog, puno lakše nego igrač sam sebe
Jedina greška je dvogodišnji ugovor. Dovesti mu maksimalno 4 igrača za sistem koji preferira, a po završetku sezone napraviti presjek stanja.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Fouzi1, Rokitansky, Tatamata1946, TETRAPAK, USB i 87 gostiju.