Jel ga stid?Principatus je napisao/la:Selektor Pambos Christodoulou: "Porazili smo BiH usred Zenice, mislim da to nije bila niti sreca ili slucaj. Vrijeme je da ponovo pokazemo BiH ko je jaci na terenu i odemo na EP."
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
haha pa da, ludi Velsani i njihov jezikakisarajevo92 je napisao/la:
trenutni avatar ti vjecno loading...![]()
guglao sam ti lokaciju, to mjesto fkt postoji, neko selo u Walesuj3bo te dan
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch
welcome to Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch

Ne znam šta Meša misli pod ovim idemo da se nadigravamo, ako mislimo na isto, onda je ova izjava samo blef za ciparski stručni stożer. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A ništa lakše izgovorit 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Principatus
- Kontakt:
Mesa ih trola."Znamo da Kipar voli da igra fudbal, a i mi smo ekipa koja voli da se nadigravamo. Nadam se dobrom meču", istakao je Meša.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DragonGirl
- Kontakt:
Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada. 
- calcio
- Kontakt:
Ako znas ispravno napisati ime grada, bogami po meni si zasluzio i peticu.DragonGirl je napisao/la:Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada.
Jest jestPrincipatus je napisao/la:Mesa ih trola."Znamo da Kipar voli da igra fudbal, a i mi smo ekipa koja voli da se nadigravamo. Nadam se dobrom meču", istakao je Meša.
Sad na BHT sport rekose Dzeko spreman za dvadesetak minuta ?
Ja sam mislio da je on spreman za barem 45.
Pa ako je tako to je samo ako budemo gubili (ne daj Boze), inace nece ni ulaziti.
Pa ako je tako to je samo ako budemo gubili (ne daj Boze), inace nece ni ulaziti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DragonGirl
- Kontakt:
Naučiš napamet, no problem.calcio je napisao/la:Ako znas ispravno napisati ime grada, bogami po meni si zasluzio i peticu.DragonGirl je napisao/la:Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Lakše zapamtit Newtonove zakone nego ime ovog gradacalcio je napisao/la:Ako znas ispravno napisati ime grada, bogami po meni si zasluzio i peticu.DragonGirl je napisao/la:Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
DragonGirl je napisao/la:Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada.
Kojeg god smo Velsanina upitali u Zenici za taj grad, nije znao izgovoriti.
**** te zivot, je li ovo na Kipru redukciju elektricne energije, trenirali smo haman u mraku.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gledam snimak tekme i englezi su Cocalica izgovarali Kokalich

Njih debelo trese euforija i većina njih misli da će nas dobiti a ima i onih koji misle da će nas pregaziti.. 
Razumijem ja euforiju, ali baš pretjeruju, mada, neka i bolje
- calcio
- Kontakt:
Njegovo prezime na engleskom je samo za one 18+SlevinKelevra je napisao/la:Gledam snimak tekme i englezi su Cocalica izgovarali Kokalich![]()
Oooklen ti to?HariTz je napisao/la:Njih debelo trese euforija i većina njih misli da će nas dobiti a ima i onih koji misle da će nas pregaziti..
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ma nalazio sam kamaru nekih stranica, komentara i sličnog.. Nešto su kao mi pred Portugal 2009Keenan.- je napisao/la:Oooklen ti to?HariTz je napisao/la:Njih debelo trese euforija i većina njih misli da će nas dobiti a ima i onih koji misle da će nas pregaziti..
Mi ne zurimo cekamo priliku, oni moraju napasti - otvoriti se.
Ako sagore u euforiji jos bolje za nas, ali samo oprezno da nas ne iznenadi neka frljoka ili prekid.
Ako sagore u euforiji jos bolje za nas, ali samo oprezno da nas ne iznenadi neka frljoka ili prekid.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], Goalgetter, RacioEmocionalan, tutankamon1905 i 46 gostiju.