RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Košarka
Boeheim

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kalinić
Mi ovamo uživamo
Mi ovamo uživamo
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- branimir85
- Kontakt:
ovo što ameri igraju je košarka regularne sezone , a tek kad prebace na playoff intezitet

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Slabo, nije im big dealStevieG8 je napisao/la:Pitam se da li se prosjecni Ameri uopste raduju kad osvoje ovako neko zlato ili im je to postalo rutina.
Atletika, plivanje i to, na to se loze
Sad udaraj i uvaljuj hinjske laktove p.i.z.d.o sugava
Ono razvaljivanje u finalu SP je definitivno ostavilo traga na ovu generaciju. Razlika u kvalitetu je evidentna ali mislim da su se ipak i usrali. I ono sto bi mogli ne ide... Dalo se primjetiti i u tv programu pred utakmicu na rts-u i kod spikera na samom pocetku utakmice da se svi vise boje novog guzenja nego sto se nadaju nekakvom iznenadjenju. Kompleksi su gadna stvar kad se jednom nabiju.
U svakom slucaju, Ameri zasluzeno do zlata a Srbija do srebra.
U svakom slucaju, Ameri zasluzeno do zlata a Srbija do srebra.
YNWA!
Isto ko i mi sto se radujemo kad osvojimo u sjedecoj odbojci.StevieG8 je napisao/la:Pitam se da li se prosjecni Ameri uopste raduju kad osvoje ovako neko zlato ili im je to postalo rutina.
Rutina i nama i njima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kaze komentator na rtrs da se Durant izgleda naspavao.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
predsezone*branimir85 je napisao/la:ovo što ameri igraju je košarka regularne sezone , a tek kad prebace na playoff intezitet![]()
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Vrijeme je za epizodne igrace. DeRozan, Barnes, Draymond Green... 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ovi ameri ko da izlaze iz obruča a ne iz pussy
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Jedina utakmica na turniru gdje su odigrali na 50% snage, ostale su na 20% da se razumijemo. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@alan ipak hoće
Potpuno očekivano, mislim ds hoće mogu ljudima dati 100+ poena a da protivnika ostave na 30. Mislim u ovom sastavu a da dođu u najjačem daj Bože i toliko.
Potpuno očekivano, mislim ds hoće mogu ljudima dati 100+ poena a da protivnika ostave na 30. Mislim u ovom sastavu a da dođu u najjačem daj Bože i toliko.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!

Jos jednom cestitke Srbiji na medalji.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Cini mi se dobra Amerika... Vidim da su vecinu utakmica na OI dobili sa lakocom...
PS: sta vam znaci to KD?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kenny DalglishSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Cini mi se dobra Amerika... Vidim da su vecinu utakmica na OI dobili sa lakocom...
15.10.2013.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Garbage time pocetkom 3Q...
Kara Durent.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Cini mi se dobra Amerika... Vidim da su vecinu utakmica na OI dobili sa lakocom...
Kevin DurantSlobodaTuzla1919 je napisao/la: PS: sta vam znaci to KD?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.