BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

High

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 15:20

miki651 je napisao/la:vidi ekstremista što im je pravo krivo...prvo objavili da su ih napali navijači Zrinjskog pa kad škoti objaviše da su ih napali bošnjački tkz navijači ušutili se bošnjački portali.
Glupetaš, uz šta izbjegavaš odgovoriti na pitanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 jul 2017, 15:25

Zvucnici spremni,zgrada CE da ori,bori se Zeljo bori.Jao kad odvrnem tekmu pitari CE pobjec iz zgrade.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 jul 2017, 15:26

Alipasino je napisao/la:Zvucnici spremni,zgrada CE da ori,bori se Zeljo bori.Jao kad odvrnem tekmu pitari CE pobjec iz zgrade.
Nemoj tako, igraju i oni sa Apollonom..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 20 jul 2017, 15:26

KingJamesMVP je napisao/la:Samo maloumnik i budala može napast ove Škote. Evo piju po gradu u nas, ne dira ih niko, sve normala. I zašto portali sada šute
Zato što bošnjačkim portalima na čelu sa bošnjačkom ftv to ne odgovara. Kako bi samo rado prenijeli vijest o napadu na škote od strane ekstremista u Mostaru ili Šiŕokom. Ovako kad je baš suprotno jedu li jedu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 15:27

miki651 je napisao/la:vidi ekstremista što im je pravo krivo...prvo objavili da su ih napali navijači Zrinjskog pa kad škoti objaviše da su ih napali bošnjački tkz navijači ušutili se bošnjački portali.
Glupane extremisticki to su škoti objavili, shvatas li ti ista? Jadno ono dijete sa tobom, fuj gade odvratni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 20 jul 2017, 15:27

miki651 je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Samo maloumnik i budala može napast ove Škote. Evo piju po gradu u nas, ne dira ih niko, sve normala. I zašto portali sada šute
Zato što bošnjačkim portalima na čelu sa bošnjačkom ftv to ne odgovara. Kako bi samo rado prenijeli vijest o napadu na škote od strane ekstremista u Mostaru ili Šiŕokom. Ovako kad je baš suprotno jedu li jedu.
:rol: :facepalm:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 20 jul 2017, 15:33

MortemHz je napisao/la:
Glupane extremisticki to su škoti objavili, shvatas li ti ista? Jadno ono dijete sa tobom, fuj gade odvratni
glupane to ti nermin bise i ostali ekstremisti ovjave. jadni škoti.. prvo su mislili da u gradu postoje samo ultrasi i da su ih oni napali. Za pola sata skontali gdje su i ko ih je napao i ljudi fino objavili da su ih napali tkz red barbike i šta sad..Smradu...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 15:36

miki651 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
glupane to ti nermin bise i ostali ekstremisti ovjave. jadni škoti.. prvo su mislili da u gradu postoje samo ultrasi i da su ih oni napali. Za pola sata skontali gdje su i ko ih je napao i ljudi fino objavili da su ih napali tkz red barbike i šta sad..Smradu...
Pa nista, boli me **** ko ih je napao debilcino bolesna, rekao sam da su ONI objavili to a ne bosanski portali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 20 jul 2017, 15:40

High je napisao/la:
miki651 je napisao/la: pa ti si dokazani islamista..Jedno vrijeme malo si se prepao i ušutio.. Barem ovo zadnje vrijeme. Vidim opet se pokušavaš dizati.
Kakav, bolan, islamista? Tebi i ostatku divljačkih prebjega iz tupavog tora ostaje samo da lijepite kojekakve stereotipizirane etikete svakome ko vam kaže kako vam je klub nastao, u kojoj je ligi igrao i da su vam u klubu oni koji zagovaraju devetesete i još se, bez stida, promoviraju kad osvojite kupljenu titulu.
Lokacija ti je جهاد što na arapskom znači džihad i kažeš da nisi islamista :crazy:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 20 jul 2017, 15:45

Sta su pojedinici od teme uradili.

Sretno Zelji i Sirokom predstavnicima. :bih:
- Zeljeznicar -

High

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 15:46

Galion je napisao/la:
High je napisao/la:
miki651 je napisao/la: pa ti si dokazani islamista..Jedno vrijeme malo si se prepao i ušutio.. Barem ovo zadnje vrijeme. Vidim opet se pokušavaš dizati.
Kakav, bolan, islamista? Tebi i ostatku divljačkih prebjega iz tupavog tora ostaje samo da lijepite kojekakve stereotipizirane etikete svakome ko vam kaže kako vam je klub nastao, u kojoj je ligi igrao i da su vam u klubu oni koji zagovaraju devetesete i još se, bez stida, promoviraju kad osvojite kupljenu titulu.
Lokacija ti je جهاد što na arapskom znači džihad i kažeš da nisi islamista :crazy:
Najveći džihad je duhovna borba, ne militaristička, tebi mila, koju si jedva dočekao ispljunuti. Ti si kao onaj kvazikritičar koji je Bašagiću zamjerao za poeziju o vinu i krčmi, a nije znao da je to metafora za tesavvuf i opijenost vjerom. Ako ne poznaješ semantiku tuđih kodova, ne glupetaj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 20 jul 2017, 15:48

High će puknuti.

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 20 jul 2017, 15:50

4040deuce je napisao/la:
drakensang je napisao/la:Koliko je vas moralista iz mostara i koliko ste upuceni sta se desilo? Ja da hocu da moralisem , i da govorim oni samo piju, zezaju se imao bih pokrice za to tj. ne bih pricao da nisam upucen. Trazili su belaj, hakali su raju , dobili su belaj, nikoga nisu cinkali, policiji nisu prijavili i rekli da je ovo normalna stvar i ispostovali taj navijacki kodeks do kraja. Samo se mi "zgrozavamo" i prozivamo jedni druge. Napadnuti su navijaci Levskog koji su autima normalno isli u Split, pa sta? Navijacki svijet i gotovo.
Nitko ne moralise,samo ljudi ne odobravaju ovaj cin,sto je ispravna stvar. Evo ja prvi nisam toliko upucen ali mi ta prica ne pije vode,na ovim slikama vidim da su ovo sve stariji ljudi,nema neke mladjarije. Ti stariji ljudi su znaci sjedili,pili pivu i provocirali i hakali,pa su ovi odgovorili zeljeznim sipkama i bakljama? Odakle nekome tko ne planira nikakav obracun zeljezne sipke i baklje?
Bi li ultrasi dozvolili npr. da igra Velez ili Zrinjski ,nebitno, protiv neke ekipe iz Evrope i da odu njihovi navijaci na,iako to ne volim ovako reci, vasu stranu u neki kafic da pjevaju i provociraju?
Ako moze iskren odg,hvala.

High

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 15:52

miki651 je napisao/la:High će puknuti.
Što ne odgovori: Koji su to bošnjački portali koji su objavili vijest pa je obrisali?

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 20 jul 2017, 15:56

Šta se pravdaš napali ih ste i nije vam smetalo što su rekli da su to ultrasi. Nego još onako hinjski osuđivali. Kad se ispostavilo da u veležovi to uradili ko p...se ušutili. Nema sad morâlisanja i osuđivanja

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 20 jul 2017, 16:01

Pretvori se ovo u prepucavanja..

Sretno Želji i Širokom veceras! :bih:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 20 jul 2017, 16:02

Andrija je napisao/la:
4040deuce je napisao/la:
drakensang je napisao/la:Koliko je vas moralista iz mostara i koliko ste upuceni sta se desilo? Ja da hocu da moralisem , i da govorim oni samo piju, zezaju se imao bih pokrice za to tj. ne bih pricao da nisam upucen. Trazili su belaj, hakali su raju , dobili su belaj, nikoga nisu cinkali, policiji nisu prijavili i rekli da je ovo normalna stvar i ispostovali taj navijacki kodeks do kraja. Samo se mi "zgrozavamo" i prozivamo jedni druge. Napadnuti su navijaci Levskog koji su autima normalno isli u Split, pa sta? Navijacki svijet i gotovo.
Nitko ne moralise,samo ljudi ne odobravaju ovaj cin,sto je ispravna stvar. Evo ja prvi nisam toliko upucen ali mi ta prica ne pije vode,na ovim slikama vidim da su ovo sve stariji ljudi,nema neke mladjarije. Ti stariji ljudi su znaci sjedili,pili pivu i provocirali i hakali,pa su ovi odgovorili zeljeznim sipkama i bakljama? Odakle nekome tko ne planira nikakav obracun zeljezne sipke i baklje?
Bi li ultrasi dozvolili npr. da igra Velez ili Zrinjski ,nebitno, protiv neke ekipe iz Evrope i da odu njihovi navijaci na,iako to ne volim ovako reci, vasu stranu u neki kafic da pjevaju i provociraju?
Pa ne znam bi li dozvolili,najiskrenije,jer se ne krecem u tom krugu ljudi.. A na koji nacin su oni to provocirali,sta su pjevali?

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 20 jul 2017, 16:08

4040deuce je napisao/la:
Andrija je napisao/la:
4040deuce je napisao/la: Nitko ne moralise,samo ljudi ne odobravaju ovaj cin,sto je ispravna stvar. Evo ja prvi nisam toliko upucen ali mi ta prica ne pije vode,na ovim slikama vidim da su ovo sve stariji ljudi,nema neke mladjarije. Ti stariji ljudi su znaci sjedili,pili pivu i provocirali i hakali,pa su ovi odgovorili zeljeznim sipkama i bakljama? Odakle nekome tko ne planira nikakav obracun zeljezne sipke i baklje?
Pa ne znam bi li dozvolili,najiskrenije,jer se ne krecem u tom krugu ljudi.. A na koji nacin su oni to provocirali,sta su pjevali?
Vidi nisam ni ja sad skroz u tom navijackom svijetu i tom krugu ljudi,al znm da nijedna ozbiljna grupa to sebi ne bi dozvolila sigurno.Bio u sam u blizini dogadjaja al ne ide dalje to od mene,a cim vidis da njihovi navijaci ne zele da daju izjave tj da postuju navijacki kodeks jasno je da nisu oni "nevini" i da su krivi sto su dobili degenek,jednostavno je to.

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 20 jul 2017, 16:16

Andrija je napisao/la:[
Vidi nisam ni ja sad skroz u tom navijackom svijetu i tom krugu ljudi,al znm da nijedna ozbiljna grupa to sebi ne bi dozvolila sigurno.Bio u sam u blizini dogadjaja al ne ide dalje to od mene,a cim vidis da njihovi navijaci ne zele da daju izjave tj da postuju navijacki kodeks jasno je da nisu oni "nevini" i da su krivi sto su dobili degenek,jednostavno je to.
Ma tko kaze da ne zele davati izjave,jutros je jedan dao za hercegovina info,pa procitaj. Imas i na mnogo njihovih portala. Covjek je rekao da su mislili da u gradu postoji samo jedna navijacka skupina,da su ih napali zeljeznim sipkama i bakljama itd. Ne razumijem na koji nacin bi Škoti provocirali :eh: Da su tu dosli s namjerom da se tuku,sigurno ne bi sjeli u kafic na pivu i cekali da dobiju degenek. Ne lici mi to uopce na neki 'sukob' navijaca,nego napad na skupinu ljudi,ali eto.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 20 jul 2017, 16:38

Andrija je napisao/la:
4040deuce je napisao/la:
Andrija je napisao/la: Bi li ultrasi dozvolili npr. da igra Velez ili Zrinjski ,nebitno, protiv neke ekipe iz Evrope i da odu njihovi navijaci na,iako to ne volim ovako reci, vasu stranu u neki kafic da pjevaju i provociraju?
Jes vala uhvatili ih nespremne samo šipke i baklje imali.. bježi tamo njake klasični napad sa leđa.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 17 gostiju.