Naša liga je medju 9 drzave u cijeloj Evropi koja je nikada vidjela grupnu fazu evropsko takmicenje. Treba svakog igraća iz naše lige zabranit poziv. Bilbija igra godinama u našu ligu i nije ništa posebno vani nešto postigao. Jedna Kosova ima cak ucesnika u grupnoj faze, ovo treba biti sramota za svakog koji prati našu ligu. Po meni su zasluzili poziv: Rahmanovic, Hajradinovic, Zolotic i Šabanovic poziv. Jel ima nešto novo za Jasica, Babica i Gigovica?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
A ti se nauci kulture i bontona „domaca“ bijedo!!!linethreader je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:56De ti nauci jezik prvo, pa onda seri o domacim igracima i ligi, usta ti se naserem dijasporskaHarise je napisao/la: ↑29 avg 2022, 16:42Naša liga je medju 9 drzave u cijeloj Evropi koja je nikada vidjela grupnu fazu evropsko takmicenje. Treba svakog igraća iz naše lige zabranit poziv. Bilbija igra godinama u našu ligu i nije ništa posebno vani nešto postigao. Jedna Kosova ima cak ucesnika u grupnoj faze, ovo treba biti sramota za svakog koji prati našu ligu. Po meni su zasluzili poziv: Rahmanovic, Hajradinovic, Zolotic i Šabanovic poziv. Jel ima nešto novo za Jasica, Babica i Gigovica?
Ovo sto sam napisao je realnost prihvati ili ne prihvati to je tvoja stvar ako tebi boli istina. Nema to nikakve veze sad da serem po igrace i ligu. Ovo nije diaspora protiv domace vec realnost da su Lihtenstajn, Kosovo, Luksemburg i Gibraltar imali vec predstavnika u Evropi a mi nismo.linethreader je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:56De ti nauci jezik prvo, pa onda seri o domacim igracima i ligi, usta ti se naserem dijasporskaHarise je napisao/la: ↑29 avg 2022, 16:42Naša liga je medju 9 drzave u cijeloj Evropi koja je nikada vidjela grupnu fazu evropsko takmicenje. Treba svakog igraća iz naše lige zabranit poziv. Bilbija igra godinama u našu ligu i nije ništa posebno vani nešto postigao. Jedna Kosova ima cak ucesnika u grupnoj faze, ovo treba biti sramota za svakog koji prati našu ligu. Po meni su zasluzili poziv: Rahmanovic, Hajradinovic, Zolotic i Šabanovic poziv. Jel ima nešto novo za Jasica, Babica i Gigovica?
Vala ne znam kako si i dalje tako los sa jezikom, a cetiri godine na forumu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Turkeš se napokon vratio, vidjecemo koliko može.
kako je tužno da su i on i koljić u presudnom momentu karijere pretrpili katastrofalne povrede.
Za turkeša je cini mi se Lille tada zagrizao, a koljica naravno dynamo kiew.
Tužno.
kako je tužno da su i on i koljić u presudnom momentu karijere pretrpili katastrofalne povrede.
Za turkeša je cini mi se Lille tada zagrizao, a koljica naravno dynamo kiew.
Tužno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ista prica kod skoro svakog naseg napadaca. Ibisevic, pa i Prevljak, koji je u formi zivota isto pokidao krizne ligamente. Ne da nam se nikako.
nego, je li 'autolakirer' ziv?
Hasko sinoc na tribinama vodafone parka, ko kakva zvijezda:-)
Hasko sinoc na tribinama vodafone parka, ko kakva zvijezda:-)
Oboje su imali puno potencijala da naprave jednu dobru karieru. Koljic je prija toga vec imo problema sa povredima kada je poceo svoju profesijonalnu karieru u Slovenije. Ara Hodzic imo dobar period u Turskoj sad nemam pojma šta je snjim. Sta je sa Harisa Tabakovica on igra za sad odlicno u Austriju Bec
Dario Šarić potpisuje za Palermo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
pa nije mu neki upgrade..
Ako bude jedan Cipetic ili Susic pored Šabanovica poziv dobi onda nema više smisla više ovdje pisati
Ja navijam za Sarajevo pa ne bih Šabanovića još zvao. Čovjek je odigrao tri utakmice u francuskoj ligi a ne tri sezone. Sačekajte malo da se snadje i uhvati neki kontinuitet.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vratio se Šabanović u prvih 11
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Za tebe odavno nema smisla da pišeš pa te to ne zaustavlja. Nažalost.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Rekoh ja da ce dobiti samo jednu utakmicu suspenzije
Sabanovic mora da bude na spisku. ako ce opet zvati iz nase lige. onda nadam se Djokanovicu.
Gigović otišao na posudbu u Odense BK.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Kad vec spominjes Gigovica. Bio je zadnji par utakmica jos jedan Gigovic na klupi Helsingborga.
@ReX zna sigurno vise o tom igracu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Potrebna 2 igraca za SportSport.ba ligu, ako ima zainteresovanih nek se jave.
SportSport.ba liga sastoji se od 30 klubova koji su svrstani u tri ranga takmicenja po 10 klubova. Svaki klub sastoji se od tri igraca koji tipuju jednom sedmicno tacne rezultate za utakmice lige petice i nase lige. Ako ste zainteresovani i za vise informacija javite se meni ili na ovu temu
viewtopic.php?f=52&t=575&start=30600
SportSport.ba liga sastoji se od 30 klubova koji su svrstani u tri ranga takmicenja po 10 klubova. Svaki klub sastoji se od tri igraca koji tipuju jednom sedmicno tacne rezultate za utakmice lige petice i nase lige. Ako ste zainteresovani i za vise informacija javite se meni ili na ovu temu
viewtopic.php?f=52&t=575&start=30600
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
- Kontakt:
Sabanovic i Zolotic moraju dobiti poziv umjesto Susica i Danilovica.Umjesto Krunica ocekujem Hajradinovica ili Rahmanovica.Treba jos jedan napadac uz Dzeku i Demirovica.
Vasilj povrijedjen?Ko bi mogao biti rezerva Sehicu?
Vasilj povrijedjen?Ko bi mogao biti rezerva Sehicu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!