Perverzijatatamata je napisao/la:Evo klipa navijanja iz Modrice....ja sam se najezio!Stvarno odlicno!

Moderator/ica: vlakanje
Perverzijatatamata je napisao/la:Evo klipa navijanja iz Modrice....ja sam se najezio!Stvarno odlicno!
cujete li mene?caire je napisao/la:Perverzijatatamata je napisao/la:Evo klipa navijanja iz Modrice....ja sam se najezio!Stvarno odlicno!
Imaju pravo da se nadaju povoljnom rezultatu, ali riječi da dolaze u Banju Luku da pobijede, igraju otvoreno, da su bolji od nas, možda su pomalo i nerealne, ili su samo dio njihove taktike pred ovaj sudar. Ispalo je na kraju i dobro, jer probudili su u nama inat. Ne bih se začudio da u Mostar u subotu naveče ne odnesu tuce lopti u mreži - nastavio je kreator igre banjolučkog premijerligaša Darko Ljubojevic.
drago mi je sto bio dio togaborac_sampion je napisao/la:cujete li mene?caire je napisao/la:Perverzijatatamata je napisao/la:Evo klipa navijanja iz Modrice....ja sam se najezio!Stvarno odlicno!
a oni cigani sa grbavice najgori su navijaci u bih
Slika je s naseg foruma i zamisljena je kao zaebancija za jednog naseg clana iz Krajine...radebl je napisao/la:drago mi je sto oni posjete nas sajt,ako,ako...neka dodju,neka vide kako se navija,kako se pravi koreografija i to
cijeg naseg?! Ultras Zrinjski?! vas clan,iz Krajine?! ljute krajinebistrikboy je napisao/la:Slika je s naseg foruma i zamisljena je kao zaebancija za jednog naseg clana iz Krajine...radebl je napisao/la:drago mi je sto oni posjete nas sajt,ako,ako...neka dodju,neka vide kako se navija,kako se pravi koreografija i to
Da Manijaka iz Krajineradebl je napisao/la:cijeg naseg?! Ultras Zrinjski?! vas clan,iz Krajine?! ljute krajinebistrikboy je napisao/la:Slika je s naseg foruma i zamisljena je kao zaebancija za jednog naseg clana iz Krajine...radebl je napisao/la:drago mi je sto oni posjete nas sajt,ako,ako...neka dodju,neka vide kako se navija,kako se pravi koreografija i to
lešinar je napisao/la:SUTRA SVI NA STADION BAREM 10 HILJADA DA NAS BUDE
Taman sam ovo isto mislio napisati, sutra ce na stadion doci ona grupa ljudi koja Borac gleda i u RS ligi i kad ispadaju iz lige uz jos 500 novih lica plafon, daj Boze da se prevarim al tesko.Bice nas 2500 plafon i to je ono najiskrenije jezgro koje Borac i Banjaluka imaju...
Po Kopanjinim medijima,Glasu i Nezavisnim, bice nas naravno 5000....
Slažem se kolega,nažalost će biti tako,ako ne i manje od te cifre nažalost ali važno je da se naša tema opet aktivirala što kaže Popov IPAK SE OKREĆE.Schlager je napisao/la:lešinar je napisao/la:SUTRA SVI NA STADION BAREM 10 HILJADA DA NAS BUDE
Bice nas 2500 plafon i to je ono najiskrenije jezgro koje Borac i Banjaluka imaju...
Po Kopanjinim medijima,Glasu i Nezavisnim, bice nas naravno 5000....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.