Ogugla i med lizat' a da ne oguglaju redovne petice ... ja oguglo na sve ... samo me sad sestica moze iznenadit' ...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ogugla i med lizat' a da ne oguglaju redovne petice ... ja oguglo na sve ... samo me sad sestica moze iznenadit' ...
Haj ti jarane malo pogledaj kako je Petev igrao protiv Francuza, i to sa Susicem i Todorovicem na bekovima, Sanicanin bio na stoperu, Cimirot u vezi.zeljovac21 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 17:52Vi navijaci i qrac sta serete covjeku koji je ikona naseg fudbala i legenda imate li mozga? Eto petev je bolji? Serete covjeku sto je izgubio od Holandije i Engleske? Izgleda vecina ovdje nezaposlena ima viska vremena i sere sta mu pade na pamet. Na osnovu cega kritikujete covjeka tek sjeo na klupu? Ahmedhodzica i treba otpisat zbog neozbiljnosti repka treba da bude svetinja. Puna podrska selektoru, a vi lesinari bolje prestanite pratiti repku i pocnite pratiti engleze. Pravi bosnjo ne postuje nista svoje i covjeka koji je toliko dao za repku. Svaka cast... Idite navijajte i postujte Hrvatsku, Luku Modrica, Dalica i itd. Pisam vam se na vas patriotizam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.