Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Buu
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Buu » 13 jan 2014, 17:00

Cuj noge ne radi zato sto su mu prirodno jake. Tom logikom ja ne bi nista trebao raditi, jer sam prirodno jak :mrgreen: Koja glupost, isto da pravis kucu bez temelja.
Ako neces stomak i noge da radis onda bolje nemoj nista.
NO PYRO NO PARTY

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 jan 2014, 17:02

Buu je napisao/la:Cuj noge ne radi zato sto su mu prirodno jake. Tom logikom ja ne bi nista trebao raditi, jer sam prirodno jak :mrgreen: Koja glupost, isto da pravis kucu bez temelja.
Ako neces stomak i noge da radis onda bolje nemoj nista.
Objasnio si mu.
Ja te volim, volim Željo..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 jan 2014, 17:05

nisam sve fino citao, samo sam se nadovezao na post od il_principe. Hocu da kazem da se najvise fokusiram na ledja i noge (cucanj i vratilo kao glavne vjezbe). Ne ganjam da imam izdefinisan abdomen. To odrzavam trcanjem i terminima fudbala, trcanje je vrhunska vjezba i za noge, donja ledja i abdomen.

Kad treniram, radim 2x sedmicno trbusne po 15 min. cisto da ispratim ostale misicne grupe. Ja od juna ne treniram zbog zdravstenih problema, uskoro ocekujem povratak, pa cu biti redovniji na ovoj temi :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jan 2014, 17:14

Pa jednostavno ne zelim da radim stomak i noge, ne znam sta tu nije jasno. Kada dovoljno izgradim ovo na čemu sada radim tada ću krenuti sa stomakom. Sad zasad ne zelim da gubim vrijeme na to jer radim na masi.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 13 jan 2014, 17:26

Moraš noge radit, 50% snage tijela je u nogama
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 jan 2014, 17:40

Da li je neko od vas vjezbao kuci preko ovog P90X programa, sta mislite ima li to efekta ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 13 jan 2014, 19:13

Elegant je napisao/la:Da li je neko od vas vjezbao kuci preko ovog P90X programa, sta mislite ima li to efekta ?
Ovako, ja sam radio Insanity. Trenutno su na tržištu dva slična tipa Insanity i P90X. Gledao sam pros and cons za oba, tako da sam dosta upućen i u taj P90X. Moj zaključak, bolji ti je Insanity ;) Ako te zanima, mogu ti preko PP. Ja sam Insanity proširio prijateljima i obitelji prije 4-5 godina. Ja sam ga radio i ne da sam impresioniran...

MEĐUTIM, Insanity je puno teži, za raditi. Program traje ukupno dva mjeseca. Ali se isplati ;) Vjeruj mi....

Edit: Za P90X ti treba vratilo i bucice u stanu, a za Insanity ništa...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 13 jan 2014, 19:31

IlPrincipe je napisao/la:Pa jednostavno ne zelim da radim stomak i noge, ne znam sta tu nije jasno. Kada dovoljno izgradim ovo na čemu sada radim tada ću krenuti sa stomakom. Sad zasad ne zelim da gubim vrijeme na to jer radim na masi.
Sve si nam rek'o ovim postom. Nemoj ni ic u teretanu bolje ti je. Shvatas li da MASE nema bez CUCNJA (nogu) i MRTVOG DIZANJA (ledja). Citas li sta ljudi pisu, cucanj i mrtvo otpustaju najvece doze testosterona, odgovornog za rast misica ( masu). Evo neki si dan preporucio klipove od ovog momka, pa pogledaj sta ti on sam kaze ;)

[youtube][/youtube]

A ti ono radis na masi, a ne radis cucanj i mrtvo ..

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 jan 2014, 19:38

firefirefirely je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Pa jednostavno ne zelim da radim stomak i noge, ne znam sta tu nije jasno. Kada dovoljno izgradim ovo na čemu sada radim tada ću krenuti sa stomakom. Sad zasad ne zelim da gubim vrijeme na to jer radim na masi.
Sve si nam rek'o ovim postom. Nemoj ni ic u teretanu bolje ti je. Shvatas li da MASE nema bez CUCNJA (nogu) i MRTVOG DIZANJA (ledja). Citas li sta ljudi pisu, cucanj i mrtvo otpustaju najvece doze testosterona, odgovornog za rast misica ( masu). Evo neki si dan preporucio klipove od ovog momka, pa pogledaj sta ti on sam kaze ;)

A ti ono radis na masi, a ne radis cucanj i mrtvo ..
Ma izgleda da je kod njega najveci problem parkirati se u garazu :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 13 jan 2014, 19:43

Pa ja sve objasnio na prošloj stranici i on opet isto..zato i ne pišem na ovoj temi više. Pričaš ljudima, isto ko zidu. Zid možda nešto i čuje...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jan 2014, 19:49

Radim ja te čučnjeve, isto tako i propadanja i zgibove za masu .. ali sad da imam odredjen dan da radim noge konkretno nemam i ne radim to..

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 jan 2014, 21:16

Sta mislite o ovome

http://www.vjezbaj.com/blog/sasin-program-mase-pocetak/

http://www.vjezbaj.com/blog/sasin-progr ... -prvi-dan/

10 serija kosi benc s pauzama od 30 s, kakav je ovo herkules.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 jan 2014, 01:13

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 jan 2014, 03:56

Bosniacum Lilium je napisao/la:mislis plocice? najnezahvalnije je to ganjati osim ako nisi prirodno kost i koza. Moras se cuvati maksimalno, opustis se uz rostilj za 1. maj ili bajram, donji si :roll: Jednom sam ih imao, nikad vise :roll:
Ne bih se bas sa tim slozio. Ja stvarno nisam kost i koza, bas naprotiv, ali stomacne misice otkad sam ih jedanput izbacio, to jest spustio masnocu na taj nivo, od tada ih drzim. Moze biti da nekad jace, nekad slabije budu izrazeni, zavisi kako se covjek hrani. Pa i u najgorem slucaju idem 2-3 dana na dijetu i sve je ok. To je dio sporta, ishrana, dijeta. Veci problem tu predstavlja talozenje vode ispod koze (poslije rostilja :mrgreen: ), ako covjek naprimjer stvarno jede mnogo secera/ugljikohidrata i mozda soli uz to. Ali kada je tjelesna masnoca stvarno niska, onda ni to nije toliki problem. Smatram, da je teze do stomacnih misica doci, nego ih drzati. No tu se misljenja jako razilaze.

Vecina ne dodje do vidljivih stomacnih misica iz dva razloga:
1. Treniraju stomak pogresno, sa suvise malo kilaze. Ne rade bazis vjezbe kao sto su squats.
2. Nemaju disciplinu sto se tice ishrane i (kao vecina Europljana) imaju pogresan pristup hrani.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jan 2014, 13:24

iskreno ja volim puno jesti svega i svacega. Ko i svakom bosnji, guzica velika :lol: meni je oboje bilo tesko. Izganjati i odrzavati. Ali evo, npr. sad imam onako ljubavni stomacic, ali opet kad skinem majicu, vide se haman prva 4 reda iako je stomak ono izrazen, cudno izgleda :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 14 jan 2014, 17:56

joj radio danas noge nakon 2 mjeseca,nesto me koljeno zajebavalo,hodam po gradu k'o levat neki :mrgreen: :lol:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 14 jan 2014, 19:25

mulumbu1921 je napisao/la:joj radio danas noge nakon 2 mjeseca,nesto me koljeno zajebavalo,hodam po gradu k'o levat neki :mrgreen: :lol:
Jesi l hod'o k'o da te silov'o neko :lol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jan 2014, 19:26

Mozes uz stepenice al ne mozes niz stepenice :D

danas prsa,sutra ledja ..

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 14 jan 2014, 19:32

Kad sam pocinjao raditi noge, poslije prva 2 treninga nisam mogao na solju sjesti nikako, ostanem izmedju

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 jan 2014, 23:10

Da li iko koristi ili je koristio pre-workout suplemente, da li se stvarno osjeti neki kick na treningu ili je to cisto bacanje para ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.