Ako neces stomak i noge da radis onda bolje nemoj nista.
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Cuj noge ne radi zato sto su mu prirodno jake. Tom logikom ja ne bi nista trebao raditi, jer sam prirodno jak
Koja glupost, isto da pravis kucu bez temelja.
NO PYRO NO PARTY
Objasnio si mu.Buu je napisao/la:Cuj noge ne radi zato sto su mu prirodno jake. Tom logikom ja ne bi nista trebao raditi, jer sam prirodno jakKoja glupost, isto da pravis kucu bez temelja.
Ja te volim, volim Željo..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nisam sve fino citao, samo sam se nadovezao na post od il_principe. Hocu da kazem da se najvise fokusiram na ledja i noge (cucanj i vratilo kao glavne vjezbe). Ne ganjam da imam izdefinisan abdomen. To odrzavam trcanjem i terminima fudbala, trcanje je vrhunska vjezba i za noge, donja ledja i abdomen.
Kad treniram, radim 2x sedmicno trbusne po 15 min. cisto da ispratim ostale misicne grupe. Ja od juna ne treniram zbog zdravstenih problema, uskoro ocekujem povratak, pa cu biti redovniji na ovoj temi
Kad treniram, radim 2x sedmicno trbusne po 15 min. cisto da ispratim ostale misicne grupe. Ja od juna ne treniram zbog zdravstenih problema, uskoro ocekujem povratak, pa cu biti redovniji na ovoj temi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pa jednostavno ne zelim da radim stomak i noge, ne znam sta tu nije jasno. Kada dovoljno izgradim ovo na čemu sada radim tada ću krenuti sa stomakom. Sad zasad ne zelim da gubim vrijeme na to jer radim na masi.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Moraš noge radit, 50% snage tijela je u nogama
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Da li je neko od vas vjezbao kuci preko ovog P90X programa, sta mislite ima li to efekta ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ovako, ja sam radio Insanity. Trenutno su na tržištu dva slična tipa Insanity i P90X. Gledao sam pros and cons za oba, tako da sam dosta upućen i u taj P90X. Moj zaključak, bolji ti je InsanityElegant je napisao/la:Da li je neko od vas vjezbao kuci preko ovog P90X programa, sta mislite ima li to efekta ?
MEĐUTIM, Insanity je puno teži, za raditi. Program traje ukupno dva mjeseca. Ali se isplati
Edit: Za P90X ti treba vratilo i bucice u stanu, a za Insanity ništa...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- firefirefirely
- Kontakt:
Sve si nam rek'o ovim postom. Nemoj ni ic u teretanu bolje ti je. Shvatas li da MASE nema bez CUCNJA (nogu) i MRTVOG DIZANJA (ledja). Citas li sta ljudi pisu, cucanj i mrtvo otpustaju najvece doze testosterona, odgovornog za rast misica ( masu). Evo neki si dan preporucio klipove od ovog momka, pa pogledaj sta ti on sam kazeIlPrincipe je napisao/la:Pa jednostavno ne zelim da radim stomak i noge, ne znam sta tu nije jasno. Kada dovoljno izgradim ovo na čemu sada radim tada ću krenuti sa stomakom. Sad zasad ne zelim da gubim vrijeme na to jer radim na masi.
[youtube][/youtube]
A ti ono radis na masi, a ne radis cucanj i mrtvo ..
Ma izgleda da je kod njega najveci problem parkirati se u garazufirefirefirely je napisao/la:Sve si nam rek'o ovim postom. Nemoj ni ic u teretanu bolje ti je. Shvatas li da MASE nema bez CUCNJA (nogu) i MRTVOG DIZANJA (ledja). Citas li sta ljudi pisu, cucanj i mrtvo otpustaju najvece doze testosterona, odgovornog za rast misica ( masu). Evo neki si dan preporucio klipove od ovog momka, pa pogledaj sta ti on sam kazeIlPrincipe je napisao/la:Pa jednostavno ne zelim da radim stomak i noge, ne znam sta tu nije jasno. Kada dovoljno izgradim ovo na čemu sada radim tada ću krenuti sa stomakom. Sad zasad ne zelim da gubim vrijeme na to jer radim na masi.![]()
A ti ono radis na masi, a ne radis cucanj i mrtvo ..
NO PYRO NO PARTY
Pa ja sve objasnio na prošloj stranici i on opet isto..zato i ne pišem na ovoj temi više. Pričaš ljudima, isto ko zidu. Zid možda nešto i čuje...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- IlPrincipe
- Kontakt:
Radim ja te čučnjeve, isto tako i propadanja i zgibove za masu .. ali sad da imam odredjen dan da radim noge konkretno nemam i ne radim to..
Sta mislite o ovome
http://www.vjezbaj.com/blog/sasin-program-mase-pocetak/
http://www.vjezbaj.com/blog/sasin-progr ... -prvi-dan/
10 serija kosi benc s pauzama od 30 s, kakav je ovo herkules.
http://www.vjezbaj.com/blog/sasin-program-mase-pocetak/
http://www.vjezbaj.com/blog/sasin-progr ... -prvi-dan/
10 serija kosi benc s pauzama od 30 s, kakav je ovo herkules.
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Principatus
- Kontakt:
Ne bih se bas sa tim slozio. Ja stvarno nisam kost i koza, bas naprotiv, ali stomacne misice otkad sam ih jedanput izbacio, to jest spustio masnocu na taj nivo, od tada ih drzim. Moze biti da nekad jace, nekad slabije budu izrazeni, zavisi kako se covjek hrani. Pa i u najgorem slucaju idem 2-3 dana na dijetu i sve je ok. To je dio sporta, ishrana, dijeta. Veci problem tu predstavlja talozenje vode ispod koze (poslije rostiljaBosniacum Lilium je napisao/la:mislis plocice? najnezahvalnije je to ganjati osim ako nisi prirodno kost i koza. Moras se cuvati maksimalno, opustis se uz rostilj za 1. maj ili bajram, donji siJednom sam ih imao, nikad vise
Vecina ne dodje do vidljivih stomacnih misica iz dva razloga:
1. Treniraju stomak pogresno, sa suvise malo kilaze. Ne rade bazis vjezbe kao sto su squats.
2. Nemaju disciplinu sto se tice ishrane i (kao vecina Europljana) imaju pogresan pristup hrani.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
iskreno ja volim puno jesti svega i svacega. Ko i svakom bosnji, guzica velika
meni je oboje bilo tesko. Izganjati i odrzavati. Ali evo, npr. sad imam onako ljubavni stomacic, ali opet kad skinem majicu, vide se haman prva 4 reda iako je stomak ono izrazen, cudno izgleda 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
mulumbu1921
- Kontakt:
joj radio danas noge nakon 2 mjeseca,nesto me koljeno zajebavalo,hodam po gradu k'o levat neki

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Jesi l hod'o k'o da te silov'o nekomulumbu1921 je napisao/la:joj radio danas noge nakon 2 mjeseca,nesto me koljeno zajebavalo,hodam po gradu k'o levat neki![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Mozes uz stepenice al ne mozes niz stepenice
danas prsa,sutra ledja ..
danas prsa,sutra ledja ..
Kad sam pocinjao raditi noge, poslije prva 2 treninga nisam mogao na solju sjesti nikako, ostanem izmedju
- rob do bagro
- Kontakt:
Da li iko koristi ili je koristio pre-workout suplemente, da li se stvarno osjeti neki kick na treningu ili je to cisto bacanje para ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.