Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Smiješniji ti ispadaš nego ovaj južnjak,pa ne bi da je Sarajevo Barcelona jbt...pa nek mu Željo ponudi 20 maraka više čovjek će se dvoumiti,a kamoli 1000 maraka veću plaću da mu ponude,znamo da Sarajevo nema za hljeba
Dabar je napisao/la:Smiješniji ti ispadaš nego ovaj južnjak,pa ne bi da je Sarajevo Barcelona jbt...pa nek mu Željo ponudi 20 maraka više čovjek će se dvoumiti,a kamoli 1000 maraka veću plaću da mu ponude,znamo da Sarajevo nema za hljeba
FORZA MARŠAL !!!
- Megamon
- Kontakt:
Hole,nisam znao da si pitar 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Nail for Real
- Kontakt:
PostenoChelsea_CBH je napisao/la:Žalim što sam na ovoj temi vrijeđao inteligenciju navijača najtrofejnijeg europskog kluba i ispričavam se za gluposti koje sam pisao, a koje su vas možda iritirale. Pozdrav.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
hahahahahaa...Frutek
lik sad ide od teme do teme i izvinjava seNail for Real je napisao/la:PostenoChelsea_CBH je napisao/la:Žalim što sam na ovoj temi vrijeđao inteligenciju navijača najtrofejnijeg europskog kluba i ispričavam se za gluposti koje sam pisao, a koje su vas možda iritirale. Pozdrav..
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Istina, nije Sarajevo Barcelona. Ali..Dabar je napisao/la:Smiješniji ti ispadaš nego ovaj južnjak,pa ne bi da je Sarajevo Barcelona jbt...pa nek mu Željo ponudi 20 maraka više čovjek će se dvoumiti,a kamoli 1000 maraka veću plaću da mu ponude,znamo da Sarajevo nema za hljeba
Nije Škoro Hajdučko srce, a bogme ni Niko Kranjčar da za "siću" svetinju i obraz prodaje.
Post je provala, i to kakva.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Cim vidis dresove primjetis koliko su odlicni
STEVIE je napisao/la:novi dresovi. svaka cast macronu oba su odlicna, ovaj bijeli je stvarno >![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To je moj čovjek, oštro i u rebralegenda reala je napisao/la:Djokovic - Tomic 0:3 6:7,6:7,6:7
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
odma si ga u potpis stavioVirtu4l je napisao/la:To je moj čovjek, oštro i u rebralegenda reala je napisao/la:Djokovic - Tomic 0:3 6:7,6:7,6:7
Za zivot cijeli!
Sta vam je, legenda dobija obozavaoce:

ever je napisao/la:Djokovic - Tomic 1:3 - 6:7,7:6,3:6,5:7
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la:Sta vam je, legenda dobija obozavaoce:
ever je napisao/la:Djokovic - Tomic 1:3 - 6:7,7:6,3:6,5:7
Hahahahahha,nisam ni vidio da je i legenda stavio da Tomo dobija..
- Slatinash_7
- Kontakt:
Postao/la maminho dana 29 jun 2011, 15:50
Bryani vode 15:15 i imaju servis

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Pa nije tako smjesno, treb'o je stavit , izmedju vode i 15:15, zato sto su vodili u gemovima, a 15:15 je bilo u poenima...Slatinash_7 je napisao/la:Postao/la maminho dana 29 jun 2011, 15:50
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mislit i jagode brat nije isto,ovako je smijesno i to je toEdin TM87 je napisao/la:Pa nije tako smjesno, treb'o je stavit , izmedju vode i 15:15, zato sto su vodili u gemovima, a 15:15 je bilo u poenima...Slatinash_7 je napisao/la:Postao/la maminho dana 29 jun 2011, 15:50
![]()
Slatina Bog i batina
Jbg, prethodno je bio rezultat u gemovima 15:14 i svako bi pomislio da je poslije bio rezultat 15:15. Normalno da je smijesnoSlatinash_7 je napisao/la:Mislit i jagode brat nije isto,ovako je smijesno i to je toEdin TM87 je napisao/la:Pa nije tako smjesno, treb'o je stavit , izmedju vode i 15:15, zato sto su vodili u gemovima, a 15:15 je bilo u poenima...Slatinash_7 je napisao/la:Postao/la maminho dana 29 jun 2011, 15:50
![]()
mandraX je napisao/la:il' si opran Perwoll-om?Vitalis je napisao/la:Zdravo ja sam novi![]()
![]()
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Sulejman-paša
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:mandraX je napisao/la:il' si opran Perwoll-om?Vitalis je napisao/la:Zdravo ja sam novi![]()
![]()
Ko drugom jamu kopa, sam u Nju orleans
HareTM je napisao/la:Ljudi moze li lajk i ja sam navijac zelje idem sa babom svake sedmice na utakmicu najbolje mi je ono kad pjevamo salalalalallalalalala tad smo najaci pozzz
evo
HareTM je napisao/la:ako mi ne vjerujete hocete da vam slikam 3 ulaznice od prosle i ove godine kad sam bio na grbavce jel hocete??
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], OldTownDistrict, Venom i 15 gostiju.