FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ja stvarno ne znam sta se ovom klubu desava....ovo je nevjerovatno atmosfera im je u klubu i oko kluba kao u Sarajevu, od zvijezda do ponora za 10 dana...
Uprava je katastrofa, ne mogu da vjerujem da je Holtby koji je odigrao 5 utakmica na vrhunskom nivou postavlja uslove klubu, strasnooo....
Uprava je katastrofa, ne mogu da vjerujem da je Holtby koji je odigrao 5 utakmica na vrhunskom nivou postavlja uslove klubu, strasnooo....
Eto bar jedna dobra vijest za Schalke...Naime prema pisanju medja iz NRW-a KJH se nalazi pred produzenjem ugovora i odedjeni detalji bi trebali biti poznati u narednih par dana.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ponuđena mu veća lova (čuda) i to je to. Ali ajde, drago mi je da ostaje. Valjda će se sad dići i osigurati do kraja to 4. mjesto.amerosm je napisao/la:Eto bar jedna dobra vijest za Schalke...Naime prema pisanju medja iz NRW-a KJH se nalazi pred produzenjem ugovora i odedjeni detalji bi trebali biti poznati u narednih par dana.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Novi ugovor do 2015

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
dino eto imali ste srecu u zrijebu dobili ste "slabe" turke 
Nisam zadovoljan, očekivao sam Milanronaldo99 je napisao/la:dino eto imali ste srecu u zrijebu dobili ste "slabe" turke
Kafica oko 13h?
ehh da Bog da da smo vas dobili...ovako smo vec ispali iz LP ove godine i to nam ljudi daju hendikep prije pocetka utakmice
moze taman cu tad biti
moze taman cu tad biti
Ako ovo ne prođete treba vam zabraniti nastupanje u LP par godina.
Dobili ste najprolaznijeg mogućeg rivala.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ke ke ke. nemoj tako Elvise. Nije ni Galata mačiji kašalj.KSIVLE je napisao/la:Ako ovo ne prođete treba vam zabraniti nastupanje u LP par godina.Dobili ste najprolaznijeg mogućeg rivala.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nema laganih protivnika, Schalke jeste favorit, ali ak vam se forma ne digne a siguran sam da hoce, onda nista od prolaska, ma da et zrtvovali ste i kup, i zadnje utakmice Bundeslige, al u Ligi prvaka odlicno igrate 
FC Bayern !!!!!
Pa nije, ali je puno bolja opcija od recimo Reala, Shakhtara ili Valencije.Zdena04 je napisao/la:Ke ke ke. nemoj tako Elvise. Nije ni Galata mačiji kašalj.KSIVLE je napisao/la:Ako ovo ne prođete treba vam zabraniti nastupanje u LP par godina.Dobili ste najprolaznijeg mogućeg rivala.
Bit' će vam gutavo.
J.ebeni su ovi Turci. Nemojte se iznenadit' kad na Schalke Areni bude 20-25 hiljada Turaka...
Ali svakako da se može proć' dalje...
J.ebeni su ovi Turci. Nemojte se iznenadit' kad na Schalke Areni bude 20-25 hiljada Turaka...

Ali svakako da se može proć' dalje...

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Zrijeb Vas je pomilovao i sve osim prolaska u 1/4 finale LP je jedan veliki neuspjeh, pogotovo uz cinjenicu da se revans igra na domacem terenu.
Situacija oko KJH se smirila, a nadam se da ce to ubrzo biti i slucaj sa Holtby-jem tako da ekipa nece imati nikakvih alibija pred ovaj dvomec.
Situacija oko KJH se smirila, a nadam se da ce to ubrzo biti i slucaj sa Holtby-jem tako da ekipa nece imati nikakvih alibija pred ovaj dvomec.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hleldt je domantovao pisanja medija da je došlo do suglasnosti oko produženja ugovora sa KJH.
Što se tiče LP, mislim da imamo dobre šanse da prođemo dalje jer ćemo u proljetnom dijelu sezone sigurno igrati bolje. Isto tako očekujem u ligi da se stabilizujemo i da dođemo do, po meni realnog, petog mjesta.
Što se tiče LP, mislim da imamo dobre šanse da prođemo dalje jer ćemo u proljetnom dijelu sezone sigurno igrati bolje. Isto tako očekujem u ligi da se stabilizujemo i da dođemo do, po meni realnog, petog mjesta.
Iskreno zelio sam izbjeci galatu jer gelsenkirhen je pun turaka tako da ce imati veliku podrsku u obje tekme.
Najmladzi igrac naseg drugog tima rene klingenburg danas je potpisao profi ugovor do 2015 inace decko ce uskoro napunit 19 godina... Po vokaciji zadnji vezni ali ga u drugom timu cesce koristi na krilu nego na prirodnoj poziciji..proslegodine bio je jedan od glavnih igraca u pohodu u 19 ekipe na titulu ...dao bog da bude nesh od njeg
Šalkeu treba veznjak kvalitetan,
a baš se Hoger bio uigrao, no povreda, a onda i neshvatljiv pad komplet ekipe.
Jeste da Stevens i nije toliko kriv, ali otkaz je bio ono pod moranje,
jer vidjelo se da s igračima nije na ti, to je to.
Sve da taj mali Holtby traži i manje para, šta ćeš,
on je ustavri samo jedan igrač koji je tu da igra,
teško da je on ta desetka koja će da pravi razliku.
Dobar jeste, ali i nije od neke važnosti za ovaj Šalke, tako da bi njegovim odlaskom lahnuli,
a to priželjkujem odmah u januaru.
Ima 'vamo taj Inui, a recimo kako bi to zvučalo da Šalke dobije taj Frankfurtov trolist Jung-Rode-Inui,
kakva bi to mašinerija bila.
a baš se Hoger bio uigrao, no povreda, a onda i neshvatljiv pad komplet ekipe.
Jeste da Stevens i nije toliko kriv, ali otkaz je bio ono pod moranje,
jer vidjelo se da s igračima nije na ti, to je to.
Sve da taj mali Holtby traži i manje para, šta ćeš,
on je ustavri samo jedan igrač koji je tu da igra,
teško da je on ta desetka koja će da pravi razliku.
Dobar jeste, ali i nije od neke važnosti za ovaj Šalke, tako da bi njegovim odlaskom lahnuli,
a to priželjkujem odmah u januaru.
Ima 'vamo taj Inui, a recimo kako bi to zvučalo da Šalke dobije taj Frankfurtov trolist Jung-Rode-Inui,
kakva bi to mašinerija bila.
Neznam bas za inuia tek mu je prva sezona u bundesligi sumnjam da bi bio neko veliko pojacanje ... Nije isto igrati za frankfurt I schalke... Ja bi najvise volio kad bi imali ili l bendera ili de bruynea ali nemamo kesha za njih a to su igraci koji bi nas izdigli u rang sa doofmundom I bayernom..recimo da bi bilo realno dovesti rodea,rudya ili schweglera oni bi takodzer bili od pomoci...
FANTASTIČNO:
Huntelaar produžio ugovor do 2015. godine
Ovo je super stvar za kraljevsko plave. E sad još Holtby, ali kod Huntera su se dobro izborili protiv konkurencije.
Ovo je super stvar za kraljevsko plave. E sad još Holtby, ali kod Huntera su se dobro izborili protiv konkurencije.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Odlično. Sad će se konačno koncentrirati na igru. Kada se još saniraju povrede nekoliko igrača, siguran sam da ćemo mnogo bolje igrati negu u protekle tri sedmice.effe_sa je napisao/la:FANTASTIČNO:
Holtby bi trebao također produžiti mada kod njega nisam baš siguran. Njegov omiljeni klub je Everton i on je više puta naglasio da mu je san igrati ili za Everton ili za neku drugu momčad sa otoka.
Njemu bi najbolje bilo da ostane još koju godinu auf Schalke jer nije on baš dorastao za Englesku.
Holtby je na početku sezobe igrao fantastično a onda ga je uhvatila ta kolektivna groznica pred kraj jesenjeg dijela sezone. Da budem iskren, Holtby je najbolje utakmice pružao prošle sezone tj. kada je igrao na "osmici" i za njega bi bilo najbolje kada bi to ponovo zaigrao na toj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.