Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Otac,Falcao 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Turan preuzima ulogu glavnog organizatora igre, nakon Diega
Jesam reko da ce ga zabit
Koliko ono kosta ?
Koliko ono kosta ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Najbolji napadač na svijetu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Treci iz penala :ugeek:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Eno zamalo i cetvrti ne zabiDesimaL je napisao/la:Polako Falcao jbg belaj
Barcelona bi ga trebala kupiti ukoliko Villu ne bude islo 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Njega sam stavio za najboljeg strijelca lige 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Messi ce ga duplo ostavit 
ono sto im uradise nije humano. Svaka cast momcima, bili su puno bolji i zasluzili su pobjedu, omjer udaraca u okvir gola je bio 18-1, to sve govori, moglo je biti i puno vise.
Nije mi jasno kako je Atletico toliko jaci od Bilba-a ?
Il im ne odgovaraju il su za klasu jaci ..
Za klasu jaciM4kaveli je napisao/la:Nije mi jasno kako je Atletico toliko jaci od Bilba-a ?
Inace, prava je šteta što Atletico ne igra LP ove godine....imaju kadar koji bi napravio dar-mar.
Sjajna pobjeda večeras
Još Valencija kiksala ovo kolo,a oni bi tu negdje oko tih mjesta za LP na kraju trebali biti
Još Valencija kiksala ovo kolo,a oni bi tu negdje oko tih mjesta za LP na kraju trebali biti
Fina pobijeda . Ne bih rekao da je Atletico bio toliko kvalitetan ,koliko je Athletic bio los . Mislim da nisu uputili udarac prema golu Curtona? Nije to ni sjena Athletica iz prosle sezone . Sto se tice same igre, nekako je falilo kreativnosti na sredini terena,dosta se preskakala sredina terena, sto mi se nikako ne svidja . iako je Koke dosta kvalitetno odigrao tu ''Diegovu ulogu'' , ocigledno da ga Colo sve vise forsira i zeli da Koke bude nositelj igre ovog tima . Arda ponovo najbolji uz Tigra,Cebilla zvijer od igraca lik se bori ko Lav i nema izgubljene lopte za njega
.
Eh,dajte taj Chelsea :ugeek:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Moze ovaj Atletico vrlo lagano da pobijedi Chelsea.
Prije svega mislim da ih mogu nadigrati, a za golove ce se pobrinuti .. ko ?
Prije svega mislim da ih mogu nadigrati, a za golove ce se pobrinuti .. ko ?
Koke je odigrao odlicnu utakmicu,Arda standrardno dobar.Mislim da je Cholo u ovoj utakmici trebao ubacit mladog Toressa al eto.juznjak> je napisao/la:Fina pobijeda . Ne bih rekao da je Atletico bio toliko kvalitetan ,koliko je Athletic bio los . Mislim da nisu uputili udarac prema golu Curtona? Nije to ni sjena Athletica iz prosle sezone . Sto se tice same igre, nekako je falilo kreativnosti na sredini terena,dosta se preskakala sredina terena, sto mi se nikako ne svidja . iako je Koke dosta kvalitetno odigrao tu ''Diegovu ulogu'' , ocigledno da ga Colo sve vise forsira i zeli da Koke bude nositelj igre ovog tima . Arda ponovo najbolji uz Tigra,Cebilla zvijer od igraca lik se bori ko Lav i nema izgubljene lopte za njega.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji trijumf (koji sam propustio
), prema Marci

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Atleti doveo Cismu iz Racinga . Naravno,dolazi kao slobodan igrac
moze igrati ljevog beka i stopera,ima 30 godina . Ne razumjem bas bas najbolje ovaj transfer ali eto ,dolazi gratis ,tako da se nema sta izgubiti .
Soe,slazem se . Trebao je ubaciti Olivera bar 10 minuta. Ali bice prilike za njega
.
Soe,slazem se . Trebao je ubaciti Olivera bar 10 minuta. Ali bice prilike za njega
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.