Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Nekima treba neke stvari nacrtati da bi shvatili. Ako volis Dzeku idi na temu "Edin Dzeko"pa ga tamo uzdizi. Nijedan nas reprezentativac nije zasluzio da ga se vrijedja,pa tako ni Ibisevic. A uostalom,nisi ti taj koji odlucuje ko ce igrati za repku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Tema je upravo Vedad Ibisevic u reprezentaciji...Ima dole tema Bundesliga pa idite dole i ukivajte ga u zvijezde...
Ja i moj jaran smijesni_ste tvrdimo da je i Supic mogao dati jedan gol, haha Supa bi barem dva uvalio glavom na njegovu minutazu...
Stoga Vedad Ibisevic barem iz prvih 11 out, igramo sa jednim spicem ili sa dva sa tim da igraju Muslimovic, Zec, Topic ili neko drugi uz ubicu u spicu, to jest Dzeku...
Pa pa sada...Lijepo spavajte teletabisi....
Ja i moj jaran smijesni_ste tvrdimo da je i Supic mogao dati jedan gol, haha Supa bi barem dva uvalio glavom na njegovu minutazu...
Stoga Vedad Ibisevic barem iz prvih 11 out, igramo sa jednim spicem ili sa dva sa tim da igraju Muslimovic, Zec, Topic ili neko drugi uz ubicu u spicu, to jest Dzeku...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Bob_Rock je napisao/la:Tema je upravo Vedad Ibisevic u reprezentaciji...Ima dole tema Bundesliga pa idite dole i ukivajte ga u zvijezde...
jesi ti agresivan, trebali bi mi otvoriti temu samo za tebe

THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Ides?Bob_Rock je napisao/la:
Hvala Bogu...

aj sretno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma ne da administrator, otvorio bih ja....
- smijesni_ste
- Kontakt:
pa dao je i bajramovic 1 gol a koliko je igro svega u ovim kvalifikacijamaBob_Rock je napisao/la:Tema je upravo Vedad Ibisevic u reprezentaciji...Ima dole tema Bundesliga pa idite dole i ukivajte ga u zvijezde...
ma dali su svi sem ovog kloca..Ibricica svi pljuju a on je dao izuzetno vazan gol u Armeniji..Niko nije svjestan da tad Ibricic nije dao gol da bi tesko ga i dali te da ne bi ni vidjeli baraza jer su u tom trenu armenci poceli opasno da prijete..Ko je gledao sjetit ce se, amda mislim da pola ovdje ljudi samo bleji u TV ko tele u sarena vrata, nema pojma sta se desava na terenu, samo skoce kad bude gol...
Ja tvrdim da bih dao 2 gola na njegovu minutazu neka mi odmah noge odrezu ako ne bih..Kraj price !!!
Ja tvrdim da bih dao 2 gola na njegovu minutazu neka mi odmah noge odrezu ako ne bih..Kraj price !!!
-
- Kontakt:
Po tvojoj logici onda bi trebalo da je ovako...Cristiano Ronaldo je neznalica jer ne pruza dobre igre u reprezentaciji...David Villa je 5x bolji igrac od Torresa jer Torres jedva da gol Novom Zelandu,a Villa zabija svakome...Steven Gerrard je nula bodova igrac jer ne moze da preslika formu iz Liverpoola itd....Bob_Rock je napisao/la:Tema je upravo Vedad Ibisevic u reprezentaciji...Ima dole tema Bundesliga pa idite dole i ukivajte ga u zvijezde...
DA LI SI SADA SHVATIO KOLIKO SI GLUP?! Zajedno sa ovim likom "smijesni ste" ( a ustvari on je smijesan i drka na ovu tetu sa avatara svog)

Necromacer je napisao/la:Po tvojoj logici onda bi trebalo da je ovako...Cristiano Ronaldo je neznalica jer ne pruza dobre igre u reprezentaciji...David Villa je 5x bolji igrac od Torresa jer Torres jedva da gol Novom Zelandu,a Villa zabija svakome...Steven Gerrard je nula bodova igrac jer ne moze da preslika formu iz Liverpoola itd....Bob_Rock je napisao/la:Tema je upravo Vedad Ibisevic u reprezentaciji...Ima dole tema Bundesliga pa idite dole i ukivajte ga u zvijezde...
DA LI SI SADA SHVATIO KOLIKO SI GLUP?! Zajedno sa ovim likom "smijesni ste" ( a ustvari on je smijesan i drka na ovu tetu sa avatara svog)
U okviru reprezentacije odgovor je DA i glupane otidji na forume tih reprezentacija pa procitaj sta pisu portugalci o Ronaldu, spanci o Torresu...
- smijesni_ste
- Kontakt:
glup si ti jarane vi ovdje pisete sta vedo pravi u hoffenhaimu a tema nije otvorena zato nego sta pravi u reprezentaciji.............cuj drkam hehehhehehhehehehe hej moj sine jesi me nasmijo majko moja hehehehehehhheheheheh koja si ti budaletina..................i nemoj da vam je krivo sto vedo nezna ni da trci a kamoli da zabije golNecromacer je napisao/la:Po tvojoj logici onda bi trebalo da je ovako...Cristiano Ronaldo je neznalica jer ne pruza dobre igre u reprezentaciji...David Villa je 5x bolji igrac od Torresa jer Torres jedva da gol Novom Zelandu,a Villa zabija svakome...Steven Gerrard je nula bodova igrac jer ne moze da preslika formu iz Liverpoola itd....Bob_Rock je napisao/la:Tema je upravo Vedad Ibisevic u reprezentaciji...Ima dole tema Bundesliga pa idite dole i ukivajte ga u zvijezde...
Kako ce znati da trci nosi kopacke 3 broja vece..Kao da ima peraje....Lici na Paja Patka
-
- Kontakt:
Dobro vjerovat cu takvima slicnim tebi ...oda sada smatram da je Torres i GErrard kanta od igraca jer ne pruzaju dobre partije u repkiBob_Rock je napisao/la:Necromacer je napisao/la:Po tvojoj logici onda bi trebalo da je ovako...Cristiano Ronaldo je neznalica jer ne pruza dobre igre u reprezentaciji...David Villa je 5x bolji igrac od Torresa jer Torres jedva da gol Novom Zelandu,a Villa zabija svakome...Steven Gerrard je nula bodova igrac jer ne moze da preslika formu iz Liverpoola itd....Bob_Rock je napisao/la:Tema je upravo Vedad Ibisevic u reprezentaciji...Ima dole tema Bundesliga pa idite dole i ukivajte ga u zvijezde...
U okviru reprezentacije odgovor je DA i glupane otidji na forume tih reprezentacija pa procitaj sta pisu portugalci o Ronaldu, spanci o Torresu...

nastavite sa vrijeđanjem i bićete udaljeni sa foruma.
- smijesni_ste
- Kontakt:
de nam reci admine jel mi smijemo iznjeti svoje misljenje ili samo mozemo cestitat na dobrim partijama nikom nista nismo ruzno rekli nit smo psovali ja neznam iz kojeg bi razloga bili banovani..........ja pri registraciji nigdje nisam procito da na forumu moras samo pisat sve naj bolje za igraceadmin je napisao/la:nastavite sa vrijeđanjem i bićete udaljeni sa foruma.
ovo ti je zadnji post.smijesni_ste je napisao/la: glup si ti jarane vi ovdje pisete sta vedo pravi u hoffenhaimu a tema nije otvorena zato nego sta pravi u reprezentaciji.............cuj drkam hehehhehehhehehehe hej moj sine jesi me nasmijo majko moja hehehehehehhheheheheh koja si ti budaletina..................i nemoj da vam je krivo sto vedo nezna ni da trci a kamoli da zabije gol
vjerovatno je stvar odgoja, ako smatraš da je on ok, onda si možda pogriješio forum. vjerujem da ima mjesta gdje se ovo smatra sasvim ok diskusijom.
- smijesni_ste
- Kontakt:
pa de pogledaj sta je on meni napisao prije tog ja sam mu samo odgovorio na post a ti banuj slobodno znas koliko ces me nasikirat evo se sav tresem nemozes me ti tjerat sta da ja pisem o jednom igracu ni ti ni bilo ko drugi ija imam oci i znam da tom igracu treba 20 utakmica u reprezentaciji da dadne jedan gol .................sad me banuj slobodno nije mi ni prvi ni posljednji put.........al iti si zasluzio da sam sebe banujes jer vrijedzas mene sa tim sto kazes da nemam odgojaadmin je napisao/la:ovo ti je zadnji post.smijesni_ste je napisao/la: glup si ti jarane vi ovdje pisete sta vedo pravi u hoffenhaimu a tema nije otvorena zato nego sta pravi u reprezentaciji.............cuj drkam hehehhehehhehehehe hej moj sine jesi me nasmijo majko moja hehehehehehhheheheheh koja si ti budaletina..................i nemoj da vam je krivo sto vedo nezna ni da trci a kamoli da zabije gol
vjerovatno je stvar odgoja, ako smatraš da je on ok, onda si možda pogriješio forum. vjerujem da ima mjesta gdje se ovo smatra sasvim ok diskusijom.
stvarno nije fazon admine..Ja i smijesni_ste smo iznijeli svoje misljenje koje je negativno u odnosu na Ibisevica i svi su navalili na nas i vrijdjaju nas i psuju...Stvarno se vrijedjanje i psovanje ne treba tolerisati a sa druge strane svacije misljenje kakvo god ono bilo se mora postovati
- smijesni_ste
- Kontakt:
ma pusti ga bolan neka radi sta hoce on je tu glavni i moze mu se zato i pise takoBob_Rock je napisao/la:stvarno nije fazon admine..Ja i smijesni_ste smo iznijeli svoje misljenje koje je negativno u odnosu na Ibisevica i svi su navalili na nas i vrijdjaju nas i psuju...Stvarno se vrijedjanje i psovanje ne treba tolerisati a sa druge strane svacije misljenje kakvo god ono bilo se mora postovati
Jedno je argumentovano kritikovati i podkrijepiti to činjenicama, drugo je hebavati majke i brojati krvna zrnca u polumraku sobe duboko sakriveni iza nekog nicka...Niko ovdje nema ništa protiv kritika, naprotiv zato i služe forumi ove vrste ,da svi mi malo pametujemo i sastavljamo neke svoje repke i malo sve to kombinujemo na svoj način, ali opet kažem samoargumentovano i činjenicama , a ne psovkama , omalovažavanjem, zavisću, ljubomorom, itd...Bob_Rock je napisao/la:stvarno nije fazon admine..Ja i smijesni_ste smo iznijeli svoje misljenje koje je negativno u odnosu na Ibisevica i svi su navalili na nas i vrijdjaju nas i psuju...Stvarno se vrijedjanje i psovanje ne treba tolerisati a sa druge strane svacije misljenje kakvo god ono bilo se mora postovati
Psovka i mangupisanje preko neta, je odraz krkanluka i seljakluka i mnogi su protiv toga ovdje a ne iz nekih ličnih razloga, a ako se neko prepoznao u gore navedenom, e šta mu ja mogu...
- smijesni_ste
- Kontakt:
sve si ti u pravu al de mi reci sta ce nam veci argument od toga koliko je dao golova u reprezentaciji a koliko je vremenski igro meni je to argument da mogu da reknem da je bio los..........a opet kazem on je dobar igrac al u svom klubu dok u reprezentaciji se nije pokazaotropico je napisao/la:Jedno je argumentovano kritikovati i podkrijepiti to činjenicama, drugo je hebavati majke i brojati krvna zrnca u polumraku sobe duboko sakriveni iza nekog nicka...Niko ovdje nema ništa protiv kritika, naprotiv zato i služe forumi ove vrste ,da svi mi malo pametujemo i sastavljamo neke svoje repke i malo sve to kombinujemo na svoj način, ali opet kažem samoargumentovano i činjenicama , a ne psovkama , omalovažavanjem, zavisću, ljubomorom, itd...Bob_Rock je napisao/la:stvarno nije fazon admine..Ja i smijesni_ste smo iznijeli svoje misljenje koje je negativno u odnosu na Ibisevica i svi su navalili na nas i vrijdjaju nas i psuju...Stvarno se vrijedjanje i psovanje ne treba tolerisati a sa druge strane svacije misljenje kakvo god ono bilo se mora postovati
Psovka i mangupisanje preko neta, je odraz krkanluka i seljakluka i mnogi su protiv toga ovdje a ne iz nekih ličnih razloga, a ako se neko prepoznao u gore navedenom, e šta mu ja mogu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.