Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

_karabaja_
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la _karabaja_ » 21 avg 2011, 10:17

Iker C je napisao/la:Man City ima više navijača u Manchesteru nego United. To je dovoljno da se ne može reći da je City mali klub.
To neko nekad provalio i svi koji ne volite Manchester drzite se toga. To je daleko od istine i bilo bi gotov isto kao kada bi rekao da Espanyol ima vise navijaca od Barcelone u Barceloni sto je apsurdno. Uostalom nedavna utakmica na Wembleyu je pokazala koliko ko navijaca ima.
United ima ako ne vise onda isto navijaca kao City u Manchesteru, ali uz to United je svjetski brend, najtrofejniji klub u Engleskoj, a vecina voli navijati za klub koji osvaja trofeje, zato ja tvrdim da United ima vise navijaca.

A meni je smijesno voditi bilo kakvu diskusiju sa nekim od 14 godina, koji je nedavno poceo pratiti fudbal i vjerovatno se ne sjeca kada je igrao Darius Vasell (mozda cak nije ni cuo za njega), Sinclair, Dunne (koji je do nedavno igrao u Cityu ali to ovi novi navijaci ne znaju), i on se nadje ubjedjivati i soliti pamet nekom koji ima vise odgledanih sezona nego on utakmica u zivotu.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 21 avg 2011, 12:32

http://www.metro.co.uk/sport/872985-emm ... e-to-spurs" onclick="window.open(this.href);return false; :roll: :roll: :roll: :roll:
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 21 avg 2011, 12:44

_karabaja_ je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Man City ima više navijača u Manchesteru nego United. To je dovoljno da se ne može reći da je City mali klub.
To neko nekad provalio i svi koji ne volite Manchester drzite se toga. To je daleko od istine i bilo bi gotov isto kao kada bi rekao da Espanyol ima vise navijaca od Barcelone u Barceloni sto je apsurdno. Uostalom nedavna utakmica na Wembleyu je pokazala koliko ko navijaca ima.
United ima ako ne vise onda isto navijaca kao City u Manchesteru, ali uz to United je svjetski brend, najtrofejniji klub u Engleskoj, a vecina voli navijati za klub koji osvaja trofeje, zato ja tvrdim da United ima vise navijaca.

A meni je smijesno voditi bilo kakvu diskusiju sa nekim od 14 godina, koji je nedavno poceo pratiti fudbal i vjerovatno se ne sjeca kada je igrao Darius Vasell (mozda cak nije ni cuo za njega), Sinclair, Dunne (koji je do nedavno igrao u Cityu ali to ovi novi navijaci ne znaju), i on se nadje ubjedjivati i soliti pamet nekom koji ima vise odgledanih sezona nego on utakmica u zivotu.
Utakmica na Wembleyu je pokazala ko ima vise navijaca u Engleskoj a ne u Manchesteru.A tacno je da nisu svi kao Blue City jer on je zavolio klub zbog igraca tog kluba i zbog igre a ostali zavole zbog trofeja nekog kluba.Sto bi se on morao sjecati tih igraca da moze uc u raspravu sa tobom.Mozda sam ja gledao vise sezona od tebe pa evo opet sam u raspravi sa tobom.Ajd dodjete provocirat kad izgubimo utakmicu ali mi nije jasno koji vam je sad cilj.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 21 avg 2011, 12:47

tevezito jednopstavno su ljubomorni ;)
danas neću najvjerovatnije gledati utakmicu pa bi te molio da na kraju staviš kratak sažetak ako nije teško.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 21 avg 2011, 12:56

Blue City je napisao/la:tevezito jednopstavno su ljubomorni ;)
danas neću najvjerovatnije gledati utakmicu pa bi te molio da na kraju staviš kratak sažetak ako nije teško.
Definitivno je to, ljubomora :lol: . Samo da mi bi znat na sta, sto potrosite pola milijarde da se samo priblizite najboljim klubovima u Engleskoj, sto imate osvojen jedan trofej svakih 50 godina, sto vam je trener debil...ah ja se sad sjeti da si ti onaj djecak sto je "jucer" poceo pratit fudbal i za koga je City sveti klub, pa da ne pisem dalje ti si svoje znanje davno pokazao.

@tevezito gdje sam to ja provocirao, a i ako jesam to je u malim dozama. Mozda ti i jesi stari navijac Citya ali moras priznat da si jedan od rijetkih koji je navijao za taj klub prije dolaska arapa, navala novih "navijaca" je krenula dolaskom arapa i kod nas al je vrhunac dostigla kada su doveli Dzeku, zato ja te "navijace" ne j*bem ni 2%, mozda tek za nekoliko godina dok se upoznaju sa klubom i ligom, jer smijem se kladiti da znam vise o Cityu od njih svih zajedno jer volim i pratim fudbal i Englesku ligu.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 21 avg 2011, 13:06

Propao Nasrijev transfer u City

U nedjelju su ostrvski mediji izvijestili kako je dugo očekivan transfer francuskog nogometaša Samira Nasrija iz Arsenala u Manchester City propao.
Sunday Mirror donosi objašnjenje takvog raspleta i navodi da su krivci za propast transfera koji je trebao već biti završen Nasrijevi predstavnici koji su zahtijevali naknadu u visini od tri miliona funti, na što klub s Eastlandsa nije pristao.

"Topnici" su već bili prihvatili 25 miliona odštete za francuskog veznjaka, a Nasri je pristao na 180.000 funti sedmičnih primanja u Cityju kada su se poslu ispriječili agenti.

Ipak, transfer bi se na kraju još mogao dogoditi smanje li Nasrijevi predstavnici svoja potraživanja.

Podsjećamo, Nasri je ušao u posljednju godinu ugovora s Arsenalom, a u subotu je bio u udarnoj postavi "topnika" u dvoboju 2. premierligaškog kola protiv Liverpoola.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 21 avg 2011, 13:13

_karabaja_ je napisao/la:
Blue City je napisao/la:tevezito jednopstavno su ljubomorni ;)
Definitivno je to, ljubomora :lol: . Samo da mi bi znat na sta, sto potrosite pola milijarde da se samo priblizite najboljim klubovima u Engleskoj, sto imate osvojen jedan trofej svakih 50 godina, sto vam je trener debil...ah ja se sad sjeti da si ti onaj djecak sto je "jucer" poceo pratit fudbal i za koga je City sveti klub, pa da ne pisem dalje ti si svoje znanje davno pokazao.

@tevezito gdje sam to ja provocirao, a i ako jesam to je u malim dozama. Mozda ti i jesi stari navijac Citya ali moras priznat da si jedan od rijetkih koji je navijao za taj klub prije dolaska arapa, navala novih "navijaca" je krenula dolaskom arapa i kod nas al je vrhunac dostigla kada su doveli Dzeku, zato ja te "navijace" ne j*bem ni 2%, mozda tek za nekoliko godina dok se upoznaju sa klubom i ligom, jer smijem se kladiti da znam vise o Cityu od njih svih zajedno jer volim i pratim fudbal i Englesku ligu.
Ja kako znam ovaj momak je poceo navijati zbog Robinha.Ali moras shvatit i ti si nekad imao 15 i poceo si navijat za nekog i ko ti je mogao to pravo oduzeti.Ja nikad dok sam bio mladji nisam imao omiljeni klub u Engleskoj, ali samo jedna utakmica u engleskoj je privlacila moju paznju.A to je bio derbi Manchestera.To jednostavno nisam mogao propustit i uvijek sam u tom derbiju navijao za City.I tako malo po malo postao mi City najdrazi klub.A sad sto se tice foruma mislio sam ja otvorit temu prije ali bilo bi glupo da ja sam pisem na njoj.Cekao sam da neko drugi to napravi i odmah sam se ukljucio.Znam da ljudi navijaju samo zbog Dzeke ali sta sad imaju pravo na to.A vjeruj da i united postaje jako popularan na ovim prostorima nakon finala sa Bayernom.Ja nisam znao nijednog navijaca uniteda dodjem taj dan nakon utakmice u skolu njih 20 se kune u Manutd.Ne znam mislim da sam bio 1 srednje tada ali nije ni vazno.Ja sam za to da fino komentarisemo sve utakmice a ne da provociramo jedni druge.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 21 avg 2011, 16:19

Man City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Milner, Dzeko, Kolarov, Aguero, Barry, Silva, Y Toure
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2011, 16:38

dziza_23 je napisao/la:Man City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Milner, Dzeko, Kolarov, Aguero, Barry, Silva, Y Toure
gubite, nema bibotelija u prvih 11 :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 21 avg 2011, 16:40

Ne vjerujem da ga je bilo ko i ocekivao u prvih 11, bar ja nisam ;)
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 21 avg 2011, 16:54

stream?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2011, 17:08

Plivadon je napisao/la:stream?
neda niko :lol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

500
Kontakt:

Post Postao/la 500 » 21 avg 2011, 17:10

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:stream?
neda niko :lol:
http://www.sportp2p.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2011, 17:21

silva ciganine crni :mrgreen:

500
Kontakt:

Post Postao/la 500 » 21 avg 2011, 17:22

Bosniacum Lilium je napisao/la:silva ciganine crni :mrgreen:
židov :mrgreen:
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 21 avg 2011, 17:23

Ovaj City strasno izgleda,mislim da ce uzeti titulu bez problema...

DZEKO prejak sa Aguerom u napadu...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2011, 17:23

500 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:silva ciganine crni :mrgreen:
židov :mrgreen:
****, sljedeci klub mu je hapoel :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2011, 17:25

jao ovih bezonogih, ori se ori oooooo edin dzekooooo :D dzeko do sada najbolji :D

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 21 avg 2011, 17:26

Silvaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2011, 17:30

tevezito je napisao/la:Silvaaaaaaaaaaaaaaaaa
ovaj ce vas silva samo ukopat :lol: dzeko se sam bio on trazi neke tamo bekove da mogu ubacit agueru, ciganska posla :D

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.