eu1
ss.ba
ss.ba
Moderator/ica: Padovan
jesi ti svjestan da vjerovatno neces upast u ligu pa makar da se deset sadasnjih igraca izbaci iz lige?Anderson8 je napisao/la:Hajd majke vam da neko ovo sredi da se izbace neaktivni ima nas dosta koji cekamo da upadnemo u bilo koju ligu... Receno je da ce biti danas, ponedjeljak... hvala
Sad odjednom hoces igrati ? Kako ?Sry momci, ali fax ubi i ne mogu ipak igrati, shvatam da sam izbacen u potpunosti i zauvijek iz lige, sretno onome ko uzme moj klub, jako je dobar.

Postao/la BegAx dana 23 jan 2011, 14:23BegAx je napisao/la:Evo da i ja javim nadleznima, ja sam kontaktirao svog protivnika(Alan_Kardec - Sevilla) i pokusao da se dogovorim za termin odigravanja, ali on nije odgovorio...
Ja mislim da je on odustao od lige al nisam siguran. Mislim da je to i napisao na sluzbenoj temi.Unforgotten je napisao/la:Ovim postom javno pozivam p@ajsera da odigramo utakmicu, već sam mu slao poruku, ali ne odgovara
Moji su Rangersi, meni bi odgovaralo poslije 10h, ako nije problem.LBJ MVP je napisao/la:Čiji su Rangersi ja mogu odigrat tekmu ili sada do 5 ili večeras poslije 9 mislim da ću biti tu
Uredu odlično biću tufahrenheit je napisao/la:Moji su Rangersi, meni bi odgovaralo poslije 10h, ako nije problem.LBJ MVP je napisao/la:Čiji su Rangersi ja mogu odigrat tekmu ili sada do 5 ili večeras poslije 9 mislim da ću biti tu
Mogul uletit ?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ko želi da se malo poigramo PES-a
Europa 1
Soba: SSSSPPPPOOOORRRRTTTT..BBAA
Password: 408
Još 2 za 2 vs 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.