Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
ovaj remi najbolje pase kako neki kazu gubikuzen ali on je vec sest velikih bodova ispred nekadasnjeg evropskog velikana, jos im iduce kolo cini mi se dolaze u goste. sta kaze henes, biće prvi do božića, mozda čovjek ima pravo. jer nije rekao kojega, mozda iduce godine mozda za pet godina, mozda......
Joj covjece koliko Van Hala ispisa knjiga...Ne zna kud ce od muke
Pod hitno noga
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Re: FC Schalke 04
nema bayern srca i trenera kao sto imaju ovi u šalkeu. njih je magat na pocetku spustio na zemlju kada ih je odveo u rudnik i time im pokazao koliko je njihov posao lagan
Prije par minuta je preminuo njemacki cuvar mreze i clan Hannovera Robert Enke
Moje saucesce
Izgleda da se bacio pod Voz (nije 100% provjereno)
Moje saucesce
Izgleda da se bacio pod Voz (nije 100% provjereno)
Zadnja izmjena: Edo_Majka, dana/u 10 nov 2009, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Tracy McGrady!!!
Umro golman Hannovera, Robert Enke.
- rob do bagro
- Kontakt:
a jbt,nemoguce dajte ljud jel to istinitoThe Game je napisao/la:Umro golman Hannovera, Robert Enke.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Aha, objavio njihov predsjednikrob do bagro je napisao/la:a jbt,nemoguce dajte ljud jel to istinitoThe Game je napisao/la:Umro golman Hannovera, Robert Enke.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... t-tot.html
- rob do bagro
- Kontakt:
a jbt steta stvarno,branio je ovu proslu sedmicu i vidi sad mrtav covjek..stvarno steta

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
The Game je napisao/la:Aha, objavio njihov predsjednikrob do bagro je napisao/la:a jbt,nemoguce dajte ljud jel to istinitoThe Game je napisao/la:Umro golman Hannovera, Robert Enke.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... t-tot.html
Ne mogu da vjerujem...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem,bio je planiran kao broj 1 na SP-u...
Pocivaj u miru!
Pocivaj u miru!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sta je bilo,kako se ovo desilo posto ne razumijem bas najbolje taj text na njemackom...
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Steta prava ,odlican golman
Rip Enke
Rip Enke
- bistrikboy
- Kontakt:
Nisu jos objavili okolnosti smrti,ali cini mi se da je on ranije bolovao od rakahammers je napisao/la:Sta je bilo,kako se ovo desilo posto ne razumijem bas najbolje taj text na njemackom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa vec sam napisao, iz nezvanicnih informacija jedna Njemacka Internet stranica javlja da se bacio pod vozbistrikboy je napisao/la:Nisu jos objavili okolnosti smrti,ali cini mi se da je on ranije bolovao od rakahammers je napisao/la:Sta je bilo,kako se ovo desilo posto ne razumijem bas najbolje taj text na njemackom...
Tracy McGrady!!!
"Hannover 96 president Martin Kind announced the death of the former Barcelona stopper on Tuesday afternoon, according to the agency dpa.
Nothing has yet been confirmed about the cause of death, but according to German **** Morgenpost Online, early signs point towards suicide.
The website quotes a spokesperson from the Hannover police as saying, "Enke has thrown himself under a train at Neustadt am Rübenberge."
The incident is said to have taken place in the small town of Neustadt at around 18:25 local time. There has yet been no formal verdict of suicide, but police will give a press conference at 21:00 with more details.
Enke is survived by his wife, Teresa."
http://goal.com/en/news/1863/world-cup- ... es-aged-32
Tuga golema, prošle sezone jedan od najbolje ocjenjenih igrača Bundeslige, trebao postati prvi golman reprezentacije. Počivao u miru!
Nothing has yet been confirmed about the cause of death, but according to German **** Morgenpost Online, early signs point towards suicide.
The website quotes a spokesperson from the Hannover police as saying, "Enke has thrown himself under a train at Neustadt am Rübenberge."
The incident is said to have taken place in the small town of Neustadt at around 18:25 local time. There has yet been no formal verdict of suicide, but police will give a press conference at 21:00 with more details.
Enke is survived by his wife, Teresa."
http://goal.com/en/news/1863/world-cup- ... es-aged-32
Tuga golema, prošle sezone jedan od najbolje ocjenjenih igrača Bundeslige, trebao postati prvi golman reprezentacije. Počivao u miru!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Nemogu da vjerujem, Enke je sjajan golman
R.I.P. Majstore !
R.I.P. Majstore !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Možda najbolji golman Njemačke u ovom trenutku.Zaista imao je sjajnu karijeru, a danas nije među živim.Nek mu je lahka zemlja.Velika šteta za njemački nogomet.Ovo je katastrofa.Ne mogu da vjerujem.Majstore nećeš biti zaboravljen.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- TheManiacs
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:Možda najbolji golman Njemačke u ovom trenutku.Zaista imao je sjajnu karijeru, a danas nije među živim.Nek mu je lahka zemlja.Velika šteta za njemački nogomet.Ovo je katastrofa.Ne mogu da vjerujem.Majstore nećeš biti zaboravljen.
tako je
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
KATASTROFA
R.I.P.
R.I.P.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- rob do bagro
- Kontakt:
velik gubitak za Njemacku
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.