Rekonstrukcija stadiona u BiH
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Pa svaku temu sje*ete radi politike.
P.S
KO JE POCEO RAT ?
P.S
KO JE POCEO RAT ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Svaka vam čast, samo su vam dva-tri posta trebala, i odmah ste pokrenuli diskusiju o ratu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
U konkurenciji za shit decenije...AjdBosnaVodi je napisao/la:Previse smo mala drzava da budemo normalna. Ako Hrvatska nama vrati nase primorje u Makarskoj i Ploce, i onda imamo turizam i vise pare, onda pocicemo biti normalna drzavaJack777Pott je napisao/la:Normalna drzava je ona u kojoj nema toliko lopova kao kod nas da pokradu sve pare, pa se nema ni za one najpotrebnije stvari, a tek da gradimo velebne stadione.AjdBosnaVodi je napisao/la:A sta konstituise "NORMALNA" drzava
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
[youtube][/youtube]Emir ZENICA je napisao/la:Pa svaku temu sje*ete radi politike.
P.S
KO JE POCEO RAT ?
DRUG NEBI TI PUNCA
dubrava je napisao/la:Pravo fina tribina!![]()
Samo što malo pecka za oči onaj dio koji ne ide skroz prema atletskoj stazi, da je bar malo zaobljen prema unutra. Al dobro, ne treba tražit dlaku u jajetu.
nisam siguran ali onako moje razmisljanje, posto inace i dok je bila skela na tom mjestu izmedju skele i istoka su uvijek stajala tu policijska kola-policija, vatrogasci, ambulantna kola i tu iza ima ulaz da oni svi fino udju i to sve, tako da kontam da je taj prostor ostavljen radi togaSta ce biti izmedu sjevara i istoka? Je li se misli nesto nadogradivati na tom prostoru ili ce ostati ovakvo kakvo jeste?
Takoder me zanima, da li ce istok natrivati?
Sve u svemu, meni ovo izgleda za cistu desetku!

p.s. to je samo moje misljenje al nzm sta bi drugo moglo biti

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Blek_Stena
- Kontakt:
ko li ce prvi imati cast da pocupa stolice sa ove nove tribine u BL

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- Jack777Pott
- Kontakt:
Odgovor ce bit otkriven u ponedjeljakBlek_Stena je napisao/la:ko li ce prvi imati cast da pocupa stolice sa ove nove tribine u BL![]()

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ja nesto vjerujem da ce to moc jedino sami Leševi jer imam osjecaj da ce se oni prebacit sad na tu tribinu.Blek_Stena je napisao/la:ko li ce prvi imati cast da pocupa stolice sa ove nove tribine u BL![]()
(osim ako vec neko ranije nije nas obavjestio da oni tamo ostaju)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
ne daj boze da vam padne kisaNimla_RZ je napisao/la:
-
- Kontakt:
Juče sam bio u BL i moram reći da tribina fantastično izgleda
Još kad se napravi i ta 4 tribina i natkrije istok biće ko bombona.Veći stadion i ne treba,i ovo treba napuniti 

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- Jack777Pott
- Kontakt:
Farbaju se stepenice u BL, a kako vidim i stolice su stigle.

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Koliki je sad kapacitet sa ovom novom tribinom + juzna u buducnosti ?mnogo_smo_jaki je napisao/la:Juče sam bio u BL i moram reći da tribina fantastično izgledaJoš kad se napravi i ta 4 tribina i natkrije istok biće ko bombona.Veći stadion i ne treba,i ovo treba napuniti
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kako mrzim ovu temu. Pa Travnik i Foca prave stadion, a mi u glavnom gradu ne mozemo **** stolice zamjeniti a kamoli napraviti **** tribinu.
NO PYRO NO PARTY
istok i zapad imaju oko 7,5 hiljada sjedecih mjesta,sjever ce primati oko 3 000,jug ce mu biti identican.pa racunaj sve ukupno kad se zavrsi stadion ce primati oko 14 000 ljudiElegant je napisao/la:[quote="mnogo_smo_jaki"
Koliki je sad kapacitet sa ovom novom tribinom + juzna u buducnosti ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:

Volim te Celik ! ! !

Stigle i stolice...

" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
Mislim da i nije bas neko resenje pisati Banja Luka na ovako maloj tribini,bolje da se to radilo na ovim duzim lepse bi izgledalo.Ali sacekajmo da vidimo kako ce izgledati na kraju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
kako stadion ide u krug tako u krug će pisati...na zapadu FK BORAC, sjever BANJA LUKA, istok BORAC i vjerovatno ce na jugu isto BANJA LUKA mislim da je to taj fazon...Devil je napisao/la:Mislim da i nije bas neko resenje pisati Banja Luka na ovako maloj tribini,bolje da se to radilo na ovim duzim lepse bi izgledalo.Ali sacekajmo da vidimo kako ce izgledati na kraju.

Ma ovo ce ispasti fenomenalno.
Nego hoce li ova sjeverna tribina biti cijela gostujuca ili ce se odvojiti samo jedan sektor za goste? Hvala

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
BlueTiger je napisao/la:Ma ovo ce ispasti fenomenalno.Nego hoce li ova sjeverna tribina biti cijela gostujuca ili ce se odvojiti samo jedan sektor za goste? Hvala
Ma biće ekstra

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.