Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

miralem444
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la miralem444 » 23 avg 2009, 19:19

wolfsburg ima odbranu ko qrac..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 23 avg 2009, 19:19

Nije problem sto je neko rekao svoje misljenje, svako na to ima pravo, al nisi u pravu kad kazes da je Dzeko los i da ce na klupu, on je njihov najvrjedniji igrac uz Grafitea i Misimovica
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 23 avg 2009, 19:19

Žil Kretenie je napisao/la:Džeko poslije ovog kola ispada iz prvog sastava, nije on još "zreo"! ;)
prije će Grafite ispasti..zbog taktike, nego Džeko..
it's football day

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 avg 2009, 19:20

Eto sad odjedom Dzeko ne valja. Cccc,kakav smo mi narod.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 23 avg 2009, 19:21

E, Džeko, Džeko. Imao je baš dobru šansu sad u 90' minuti. Ma neka je Miske pogodio.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 23 avg 2009, 19:22

Džeko dribla dvojicu u 3 metra prostora... :roll:
Stvarno je loše odigrao, dobro možda ovo malo pišem tj. kritikujem zato što mi je krivo... ali eto, nadam se da ce iducu biti bolji :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 23 avg 2009, 19:23

A ljudi pa kako vas nije stid tako.... Nidje veze.
Citavu,ama bash citavu utakmicu su duplali Dzeku. Ljudi su postigli 2 gola, znaci da su napadaci odradili svoje.
U 80% slucajeva kad napad dadne 2 boda, moze se racunati na pobjedu, sto ovdje nije slucaj.......al sto ih ova odbrana Wolfsburga moze primiti, to je cudo.
Inace Dzeko nije bash najbolje odigrao, Miske standardan.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 avg 2009, 19:24

Kao prvo, Žil, baš imaš prezime koje ti u potpunosti pristaje. Danas je HSV bio dosta bolji, Džeko odsječen i šta sad tu. Kad bi pobijeđivali svaku utakmicu onda bi na kraju imali 102 boda.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 23 avg 2009, 19:26

NoName je napisao/la:Kao prvo, Žil, baš imaš prezime koje ti u potpunosti pristaje. Danas je HSV bio dosta bolji, Džeko odsječen i šta sad tu. Kad bi pobijeđivali svaku utakmicu onda bi na kraju imali 102 boda.
:mrgreen:

Slažem se.
Kahva, Kava, Kafa!

emir_

Post Postao/la emir_ » 23 avg 2009, 19:26

kompletan sastav je odigrao katastrofalno, jednostavno nije išlo a hamburg i nije toliko odličan kioliko je imao prostora... mislim da je u prelaznom ropku najvece blago bio Ze roberto, starsan igrac uprkos godinama...
4-IN-A-ROW

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 23 avg 2009, 19:27

NoName je napisao/la:Kao prvo, Žil, baš imaš prezime koje ti u potpunosti pristaje. Danas je HSV bio dosta bolji, Džeko odsječen i šta sad tu. Kad bi pobijeđivali svaku utakmicu onda bi na kraju imali 102 boda.
ovo je kriza burazeru, nije mala stvar kad u 30 mjenjas stopera, i to ubacas onog kojeg si sjeo na klupu, pa frajer samo kopira magatha

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 23 avg 2009, 19:29

Nemoze nikako dzeko prije grafitea na klupu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 avg 2009, 19:30

Pa jasno da je kriza, Veh je kriza i to smo svi koji pratimo Wolfse znali i prije nego što je sezona počela. Labadia ga je danas podučio kako se postavlja igra. Ali to je tema o Wolfsburgu, da ne začatavamo Džeku. Džeko je odličan i dalje, vidimo evo da niti jedan od golgetera još nije proradio, Džeko, Grafite, Gomes, Ibišević, ... Tek je počelo ljudi, strpljenja. Za zaboravne: Na kraju polusezone prošle godine Džeko je na kontu imao 6 golova ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 23 avg 2009, 19:32

Ma ne moze to tako...ako ste gledali utakmicu vidjeli biste da je cijela ekipa wolfsburga podbacila,o odbrani da i en govorim.Jednostavno nisu se snasli i nisu imali odgovor na brze igrace hamburga,odbrana im je spora i puno su grijesili.Jednostavno nisu igrali svoju igru,krenuli su nesto sa dugim loptama,da preskacu sredinu terena,sto naravno nije islo.(gdje cete misketa preskocit,to je siguran poraz onda...hehe ).

A i morate shvatiti Dzeku,mozda lik posti...Ramazan je :)
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 23 avg 2009, 19:37

NoName je napisao/la:Pa jasno da je kriza, Veh je kriza i to smo svi koji pratimo Wolfse znali i prije nego što je sezona počela. Labadia ga je danas podučio kako se postavlja igra. Ali to je tema o Wolfsburgu, da ne začatavamo Džeku. Džeko je odličan i dalje, vidimo evo da niti jedan od golgetera još nije proradio, Džeko, Grafite, Gomes, Ibišević, ... Tek je počelo ljudi, strpljenja. Za zaboravne: Na kraju polusezone prošle godine Džeko je na kontu imao 6 golova ;)
slazem se...tek je pocelo...al brate odbrana wolfsburga je velika 0..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 avg 2009, 19:40

fazlaaaa je napisao/la:Ma ne moze to tako...ako ste gledali utakmicu vidjeli biste da je cijela ekipa wolfsburga podbacila,o odbrani da i en govorim.Jednostavno nisu se snasli i nisu imali odgovor na brze igrace hamburga,odbrana im je spora i puno su grijesili.Jednostavno nisu igrali svoju igru,krenuli su nesto sa dugim loptama,da preskacu sredinu terena,sto naravno nije islo.(gdje cete misketa preskocit,to je siguran poraz onda...hehe ).

A i morate shvatiti Dzeku,mozda lik posti...Ramazan je :)
pa svi jesu podbacili (osim Benaglia koji ih je spasio veceg poraza) ali mi se ovdje uglavnom koncentrisemo na nase igrace. Miske se malo popravio u drugom pol a Dzeko slab tokom svih 90....

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 avg 2009, 19:47

Ovaj poraz apsolutno nije cudan. Wolfsburg je vec protiv Kolna sretno pobjedio.

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 23 avg 2009, 20:24

Sa Dzekom nesto ne stima evo ovi sto govore ovako onako neka kazu koliko je dobio duela u dosadasnjim kolima???
Nije ni jedan duel dobio i ako ovako nastavi negine mu klupa...
Ja zivim za reprezentaciju i nase igrace ali moram reci ono sto svi vidimo...
Pitanje jeli se on sad sveti sto ga nisu pustili u Milan ili je izgubio volju zbog toga,ili je ona povreda ostavila traga na njemu...??
Ja se nadam da je ovo malo pocetna kriza i da ce on to brzo prebroditi i biti onaj stari Dzeko...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 23 avg 2009, 20:52

gringo1 je napisao/la:Sa Dzekom nesto ne stima evo ovi sto govore ovako onako neka kazu koliko je dobio duela u dosadasnjim kolima???
Nije ni jedan duel dobio i ako ovako nastavi negine mu klupa...
Ja zivim za reprezentaciju i nase igrace ali moram reci ono sto svi vidimo...
Pitanje jeli se on sad sveti sto ga nisu pustili u Milan ili je izgubio volju zbog toga,ili je ona povreda ostavila traga na njemu...??
Ja se nadam da je ovo malo pocetna kriza i da ce on to brzo prebroditi i biti onaj stari Dzeko...
Potpis za sve napisano.
Ja kada to spominjem odmah sam drzavni neprijatelj br. 1. :lol:
Raja navikla da Džeko briljira svaku tekmu, ponekad je ovakva kritika opravdana.
Nadamo se da će Džeko iduće kolo da opovrgne ovo što ga kudimo... :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 avg 2009, 20:58

Pojedinici zaista ne znaju šta pišu. Pa ljudi šta vam je, ovo je tek jedna utakmica kako je Edin odigrao slabo. Ko da Eto'o, Ibrahimović, Droga, Anelka, Henry, Berbatov, Toni, Huntelaar nisu imali loših utakmica. To je sastavni dio igre . Ne može uvijek biti odlično mora nekad biti dobro. U dosadašnje tri utakmice, Edin ima 1 gol. Pa ovo je bolje nego što je bilo prošle sezone, a šta znate možda čovjek i posti i igra. Ne bi bilo prvi put da to neko uradi. Treba imati strpljenja, pa je l' zabio dva gola Irana ???

Samo dižete prašinu oko ničega i tražite dlaku u jajetu. Edin je sam vrh Europskog fudbala i to će da pokazuje u sljedećim utakmicama, inšAllah.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Muumii i 16 gostiju.