Zvjezdan Misimović
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Kako je samo nas narod licemjeran, i bezobrazan, to je za pricu..
Evo, na ovom forumu, sjecam se, dok je aktuelan Ciro bio, 99 % forumasa je lizalo prkno Ciri, dizali ga u zvijezde, pisali mu pjesme, nema sta sve ne, dok sam ja, i jos maaaaali broj forumasa uvijek bio protiv njega, i govorio kakav je u stvari taj covjek.
Sada su stvari drugacije, svi vi koji ste mu lizali paksu, sada ste protiv njega, i to dovoljno govori o Vama, a i nasem mentalitetu, jadno, pravo jadno.
Kad sve saberes, CIro je bio bez veze, po mnogim stvarima, ali definitivno nije nikad imao dlake na jeziku, sto kaze nas narod, i ima ISTINE u ovome sto prica,
Samo toliko!
Jos nesto, Vi ste dobar dio indirektnog supportera naseg saveza takvim nacinom razmisljanja, nema ovdje "kakicu, piskicu", ili ste tu, ili tamo!!!
Evo, na ovom forumu, sjecam se, dok je aktuelan Ciro bio, 99 % forumasa je lizalo prkno Ciri, dizali ga u zvijezde, pisali mu pjesme, nema sta sve ne, dok sam ja, i jos maaaaali broj forumasa uvijek bio protiv njega, i govorio kakav je u stvari taj covjek.
Sada su stvari drugacije, svi vi koji ste mu lizali paksu, sada ste protiv njega, i to dovoljno govori o Vama, a i nasem mentalitetu, jadno, pravo jadno.
Kad sve saberes, CIro je bio bez veze, po mnogim stvarima, ali definitivno nije nikad imao dlake na jeziku, sto kaze nas narod, i ima ISTINE u ovome sto prica,
Samo toliko!
Jos nesto, Vi ste dobar dio indirektnog supportera naseg saveza takvim nacinom razmisljanja, nema ovdje "kakicu, piskicu", ili ste tu, ili tamo!!!
Ja sam uvijek bio za Ćiru kao selektora, naravno, jest namazan svim bojama, ali kad se sve sabere i oduzme, bilo je veoma zanimljivo sa njim.
Iza Ćire je ostao rezultat i to se mora poštovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- velez_mostar
- Kontakt:
Ja sam bio protiv Cire, i nacina vodjenja reprezentacije, raznih zej.ebancija po medijima, nediscipline, velikog broja stvari koje su mogle "okupirati" misli reprezentativaca, ali nikada nisam diskreditirao njegov uspjeh, mada kad se sve sabere isto nam dodje, ili igrali baraz,ili bili zadnji u grupi, samo se gleda cilj, koji naravno nismo ostvarili.Virtu4l je napisao/la:Ja sam uvijek bio za Ćiru kao selektora, naravno, jest namazan svim bojama, ali kad se sve sabere i oduzme, bilo je veoma zanimljivo sa njim.
Ali, poenta je ta da je bitno ostati dosljedan, ne mozemo sada pljuvati po ciri ako smo ga branili do juce, samo zato sto je nabacio par izjava protiv "nedodirljivog" fantaziste BH repke.
Ja bi, iskreno volio da ove forume nekad procita neko od nasih zmajeva, ili CIro, neko, moja poruka bi bila, a nadam se da je to poruka vecine nas: "ko nece da igra za drzavu Bosnu i Hercegovinu, daleko mu puti bili, neka nas ne zavlaci niko kome nije ova zemlja u srcu, ima tu momaka koji ce vrlo rado ginuti za nas,i nas dres", i to je to.
Meni je Miske jako drag momak, ponosan sam sto je dio mog nacionalnog tima, ali ako ima imalo sumnje u svoju odluku da igra za nas, neka se rijesi tereta, i neka ode, jeb.i ga, sta je, tu je, ali ne mozemo mu traziti cijelo vrijeme alibije za losu igru, i opustenost na terenu.
Ovdje se stvari cesto gledaju crno - bijelo.... igraci, selektori i sve ostalo.... ciro nije ni tako los, a ni tako dobar kako ga neki ovdje predstavljaju.. igraci isto tako.... ko porice da se desavaju ovakve stvari (kako ih ciro opisuje) u i oko reprezentacije, saveza, drzave u cjelini.... nije nikad zivio u poslijeratnoj bih duze od nekoliko sedmica....
miske je protiv portugala bio pod nekakvim pritiskom... da li je to bila mafija... politika ili nesto trece nije ni vazno.... u svakom slucaju nije bilo regularno... povrijedjen sigurno nije bio u drugoj utakmici....
kad govorimo o neprofesionalnosti u i oko reprezentacije i saveza... zapita li se iko zasto igraci nikad ne progovaraju o tome.... osim kad napuste reprezentaciju....ili prodje dosta vremena, pa nije vise aktuelno ni bitno.... barbarez, bolic, kodro, hadzibegic, sliskovic, ciro (kao selektor) nikad nista nisu poduzeli da se takva praksa zaustavi... ko je kad od njih javno rekao da su se pozivnice u repku placale, da je se minutaza placala, da se dernecilo pred vazne utakmice do kasno u noc, da su se oko repke stalno vrtili kojekakvi menadzeri i licni novinari pojedinaca... ko je ikad prozvao bilo koga iz saveza javno, dok su obojica bili na funkcijama... niko nikad... svi su pricali o stanju nakon sto je neko od njih napustio savez..
jedino je papac ostao principijelan... covjek je rekao kakvo je stanje u savezu i sve dok je tako mene nema u reprezentaciji... susic je takodjer napravio nesto sto niko od selektora do sad nije ni pokusao.... stres'o je funkcionere u savezu, nakon prvog incidenta... i zato im obojici kapa dolje..
miske je protiv portugala bio pod nekakvim pritiskom... da li je to bila mafija... politika ili nesto trece nije ni vazno.... u svakom slucaju nije bilo regularno... povrijedjen sigurno nije bio u drugoj utakmici....
kad govorimo o neprofesionalnosti u i oko reprezentacije i saveza... zapita li se iko zasto igraci nikad ne progovaraju o tome.... osim kad napuste reprezentaciju....ili prodje dosta vremena, pa nije vise aktuelno ni bitno.... barbarez, bolic, kodro, hadzibegic, sliskovic, ciro (kao selektor) nikad nista nisu poduzeli da se takva praksa zaustavi... ko je kad od njih javno rekao da su se pozivnice u repku placale, da je se minutaza placala, da se dernecilo pred vazne utakmice do kasno u noc, da su se oko repke stalno vrtili kojekakvi menadzeri i licni novinari pojedinaca... ko je ikad prozvao bilo koga iz saveza javno, dok su obojica bili na funkcijama... niko nikad... svi su pricali o stanju nakon sto je neko od njih napustio savez..
jedino je papac ostao principijelan... covjek je rekao kakvo je stanje u savezu i sve dok je tako mene nema u reprezentaciji... susic je takodjer napravio nesto sto niko od selektora do sad nije ni pokusao.... stres'o je funkcionere u savezu, nakon prvog incidenta... i zato im obojici kapa dolje..
- velez_mostar
- Kontakt:
Moram priznati da sam bio i protiv Susica, ali ovo sto je izjavio protiv ove stoke, svaka mu cast, nadam se da ce se nastaviti tako i ponasati, NEMA SANSE DA SMIJU JOS JEDNOG SELEKTORA SMIJENUTI!
Ebo ti repku ili bilo koju ekipu koja zavisi od jednog igraca kao prvo.
Drugo jel to Miske kriv sto onaj Ciroguz nije skontao da par isto tako vaznih igraca imaju sanse za parni zuti.
I da se to trebalo davni dana ocistiti,a moglo se.
Trece ebo ti nas kad mi vjerujemo jednom koji je rekao da BIH ne postoji,pa onda kasnije da ce se napiti Bosanske krvi i onda na kraju taj isti ide na noge Mili Traktoristi i nosi mu djabne poklone.
Da ne govorimo hvalospjeve o njemu poslije randevua iako sad pjeva drugo.
Uopste nije cudo,sto nam se sve ovo desava.kad smo takvi.
Drugo jel to Miske kriv sto onaj Ciroguz nije skontao da par isto tako vaznih igraca imaju sanse za parni zuti.
Trece ebo ti nas kad mi vjerujemo jednom koji je rekao da BIH ne postoji,pa onda kasnije da ce se napiti Bosanske krvi i onda na kraju taj isti ide na noge Mili Traktoristi i nosi mu djabne poklone.
Da ne govorimo hvalospjeve o njemu poslije randevua iako sad pjeva drugo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Ebo ti repku ili bilo koju ekipu koja zavisi od jednog igraca kao prvo.
Da ne govorimo hvalospjeve o njemu poslije randevua iako sad pjeva drugo.![]()
<<koliko se sjecam, i ti si gotivio Ciru, ili se varam???
Jeste li vratili Marjana?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gotiviti Ciru,moze samo poltron i dvolicnjak,kao i kritikovati sada papeta zbog regionalnih,klupskih i drugih razloga.velez_mostar je napisao/la:harishp je napisao/la:Ebo ti repku ili bilo koju ekipu koja zavisi od jednog igraca kao prvo.
A isto tako i napadati Misketa iako smo uz pomoc njega i dosli tu gdje smo bili.
Drugo je podrzavati rad,donekle uspjeh bilo kojeg selektora koji vodi BIH koji smo imali u kvalifikacijama a gotiviti je potpuno treci svjet.
Tako da sjecanje ti nigdje veze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Imputiras meni da sam protiv Misketa, je li, i to da kritikujem Susica zbog navedenih razloga, stvarno smijesno, vjeruj mi,harishp je napisao/la:Gotiviti Ciru,moze samo poltron i dvolicnjak,kao i kritikovati sada papeta zbog regionalnih,klupskih i drugih razloga.velez_mostar je napisao/la:harishp je napisao/la:Ebo ti repku ili bilo koju ekipu koja zavisi od jednog igraca kao prvo.
A isto tako i napadati Misketa iako smo uz pomoc njega i dosli tu gdje smo bili.
Drugo je podrzavati rad,donekle uspjeh bilo kojeg selektora koji vodi BIH koji smo imali u kvalifikacijama a gotiviti je potpuno treci svjet.
Tako da sjecanje ti nigdje veze.
Kakve, bola klupske, regionalne, i dr razloge spominjes, ja sam protiv Susica iz strogo strucnih razloga, sumnjam da ima trenerski kvalitet da nas vodi negdje, a i doveden je preko Saveza, jer im je odgovarao (sada kad je vidio s kakvim gov.nima ima posla, skontao da mora nesto reci, ali i taj dio postujem sto se usudio).
Sto se tice Misketa, ja sam rekao "ako", znaci, ako je istina, a dobrim dijelom vjerujem da jeste, sto ne znaci da tebi, ili bilo kome namecem svoje misljenje, onda sam protiv Misketa, i to je to..ako nije, i ako je Cirina izmisljotina onda nista.
Usput, zasto niko od reprezentativaca nije ustao protiv Cire, i rekao da laze na Misketa, ako je znao da nije u pravu, i zasto nikad niko nije dao izjavu vezano za njegovo neigranje protiv Portugala, ili 'pak blijedu predstavu.
harishp je napisao/la:Ebo ti repku ili bilo koju ekipu koja zavisi od jednog igraca kao prvo.
nedosljednost gdje god krenes... sve dok je tako, od nas nema nista... ni u fudbalu, a Bogami ni u jednoj drugoj sferi...
Navikni se na to. Uputiš malu kritiku, odmah si neprijatelj, stavljaju ti riječi u usta, itd.... Ja sam to gradivo već savladaovelez_mostar je napisao/la:Imputiras meni da sam protiv Misketa, je li, i to da kritikujem Susica zbog navedenih razloga, stvarno smijesno, vjeruj mi,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izgleda da cu morat vratit onaj potpis "Ciro ****".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ko kaze da nije @mostar.Itekako se pisalo i govorilo i sputavalo Ciri.Kad je ovaj totalno izgubio kompas.
Prebacivati samo na igrace krivnju a voditi taj tim,mogu samo ljudi koji su vec hiljadu puta promjenili dres i pricu.
Sto se tice navikavanja @virtual ako je to utjeha,dobro nek ti bude.
Mla kritika sa velikom dozom kontraverznosti,i nije bas mala.
Prebacivati samo na igrace krivnju a voditi taj tim,mogu samo ljudi koji su vec hiljadu puta promjenili dres i pricu.
Sto se tice navikavanja @virtual ako je to utjeha,dobro nek ti bude.
Mla kritika sa velikom dozom kontraverznosti,i nije bas mala.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 jul 2010, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zar nije Ćiro priznao krivicu za poraz protiv Turske?harishp je napisao/la:Ko kaze da nije @mostar.Itekako se pisalo i govorilo i sputavalo Ciri.Kad je ovaj totalno izgubio kompas.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- majestic24
- Kontakt:
Ciro jest bio "sarmer" al imao je lijepe rezultate s nasom repkom. Pa on je na taj nacin osvojio trece mjesto na SP. Covjek zna motivisati igrace i to je to.
A to da li je Miske izdao naciju ili ne mozemo samo nagadjati. Jednog dana ce se sigurno saznati. Ja znam da Srbi ovoj drzavi zele sve najgore,bez obzira sto zive u njoj.
A evo kako je na cirinom treningu
[youtube][/youtube]
A to da li je Miske izdao naciju ili ne mozemo samo nagadjati. Jednog dana ce se sigurno saznati. Ja znam da Srbi ovoj drzavi zele sve najgore,bez obzira sto zive u njoj.
A evo kako je na cirinom treningu
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jok, tada mu je Nadarevic bio krivac.Ako se ne varamVirtu4l je napisao/la:Zar nije Ćiro priznao krivicu za poraz protiv Turske?harishp je napisao/la:Ko kaze da nije @mostar.Itekako se pisalo i govorilo i sputavalo Ciri.Kad je ovaj totalno izgubio kompas.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo je samo jedno od priznanja.Nakon utakmice selektora su tješili lijeva i desna ruka Dino Begić i Mensud Bečić Crni, dok je Hamdo Abdić, bio dosta kritičan. Tri mobitela ispred Blaževića, samo jedan uključen, dvije kutije cigareta i grobna tišina.
- Ja sam kriv. Ne treba meni niko ništa govoriti, tražiti opravdanje, samo sam ja kriv.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ciro je uvijek bio i derpe i majstor... samo nikad u isto vrijeme... prvo bude derpe kad vodi repku ili klub koji mi ne volimo.... kad predje 'kod nas' postane majstor... a kad ode od nas, opet postane derpe...Cartman je napisao/la:Izgleda da cu morat vratit onaj potpis "Ciro ****".
Priznanje koje vrijedi kao i kod ku-rve da je postena.Virtu4l je napisao/la:Ovo je samo jedno od priznanja.Nakon utakmice selektora su tješili lijeva i desna ruka Dino Begić i Mensud Bečić Crni, dok je Hamdo Abdić, bio dosta kritičan. Tri mobitela ispred Blaževića, samo jedan uključen, dvije kutije cigareta i grobna tišina.
- Ja sam kriv. Ne treba meni niko ništa govoriti, tražiti opravdanje, samo sam ja kriv.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.