EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Hajde neka, da barem ne zavrsimo bez pobjede. Yebem ti Latviju da ti yebem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zadnju četvrtinu smo dobili 27:11. 

alan_kardec je napisao/la:Stipanović Đedoviću: Mudonjaaaaa!

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E ovo samo kod nas ima...Bjez'te se u k.urac...Ode mi 10god zivota! Idemo dalje,pobjeda kosarkaske bagre!

Poklonjenom konju se ne gleda u zube 
Mislim da nisam nikad gledao utakmicu gdje ekipa koja pobjedi ima manje ofenzivnih skokova i skokova općenito od gubitnika. Pa ko da im je netko ciglu zavezao oko noge. Strašno.
Inače, meni se u ovoj ekipi Bosne najviše sviđa Đedović i Kikanović.
Teletović jako puno griješi, ma da je Nowitzki, to je previše....igra tim a ne pojedinac...

Mislim da nisam nikad gledao utakmicu gdje ekipa koja pobjedi ima manje ofenzivnih skokova i skokova općenito od gubitnika. Pa ko da im je netko ciglu zavezao oko noge. Strašno.
Inače, meni se u ovoj ekipi Bosne najviše sviđa Đedović i Kikanović.
Teletović jako puno griješi, ma da je Nowitzki, to je previše....igra tim a ne pojedinac...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
uvijek smo imali problem sa gradjenjem skoka,odkako znam za kosarkasku selekciju to nam je bila slaba tacka,ako ono nije nafakaska ona trica,onda ja ne znam sta je nafakamiki_92 je napisao/la:nafakasiL-Train je napisao/la:puuu **** ti nafakase ove![]()
ne prosipaj se, da zagradis i uhvatis skok ovo se ne bi desavalo

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
sto jest jest ne seri te price nisu za sportaArthurBishop je napisao/la:Ne seri više, je.bo ga i bošnjak ga ****. Šutalo i Gordić nam donijeli pobjedu, ti pričaš o bošnjačkim šatro patriotima. Fuj. Imamo vođu bošnjaka, hipstera. Nama dostasamy je napisao/la:Narode moj dok ne budemo imali sve bosnjake da ginu za svetinju nema napretka ni za kosarku ni rukomet pa i najmanjem djetetu je jasno koliko srbi i hrvati vole Bih primjer je fudbal dok susic ne dodje i ne rastjera srpskohrvatski otpad i ne krenu nam na bolje a sada smo velesila fudbalska na balkanu sada hrvate i srbe i ostale mozemo da guzimo gdje hocemo i koliko hocemo i sto je najvaznije tako izgleda da ce ovo stanje izuzetno dugo potrajati![]()
Bravo momci, samo gdje ovo bilo prve 2 tekme, al' haj..
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Šovinizam jelde???? Šovinizam je bolest.samy je napisao/la:Narode moj dok ne budemo imali sve bosnjake da ginu za svetinju nema napretka ni za kosarku ni rukomet pa i najmanjem djetetu je jasno koliko srbi i hrvati vole Bih primjer je fudbal dok susic ne dodje i ne rastjera srpskohrvatski otpad i ne krenu nam na bolje a sada smo velesila fudbalska na balkanu sada hrvate i srbe i ostale mozemo da guzimo gdje hocemo i koliko hocemo i sto je najvaznije tako izgleda da ce ovo stanje izuzetno dugo potrajati
U reprezentaciji nije bilo nijednog Srbina kada je fudbalska reprezentacija gubila od Srbije i?
Bravo Bosno, konačno malo sreće da pogleda,,, CG 23 skoka u napadu.... omg
Bravo momci, ovo je veoma bitna pobjeda 

NEMANJA GORDIC
- legenda reala
- Kontakt:
Nemojte reći da vam nisam rekaolegenda reala je napisao/la:Danas je taj dan BIH 2, Mirza 18+ kvota 5 požurite do kladionice

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
MUDONJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- storm_raider
- Kontakt:
Kako smo mi nevjerovatna reprezentacija. Trenutak koji je psiholoski prelomio utakmicu: strasno prekucavanje Teletovica nad Vucevicem, i zakucavanje Gordica sa 2 ruke. Ko god je igrao kosarku zna sta to znaci, pogotovo u ovakvim utakmicama. Ono Mirzino zakucavanje je do sada potez prvenstva. Nemanja igrac utakmice definitivno. Djedovic odlican u zavrsnici. Sutalo donio prevagu zajedno sa Nemanjom. Al' smo pogodili nekoliko divljih suteva, ali su i crnogorci.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Teletović (18 p, 11 sk)
Gordić (17 p, 6 sk, 4 as)
Đedović (13 p, 5 as)
Šutalo (13 p)
Četiri raspložena igraca sa preko 10 poena i to je pobjeda....konacno jbt kralj
glave ce mi doci ovi košarkaši
treba dodati i ucinak Kikanovića (9 p, 6 sk )
Gordić (17 p, 6 sk, 4 as)
Đedović (13 p, 5 as)
Šutalo (13 p)
Četiri raspložena igraca sa preko 10 poena i to je pobjeda....konacno jbt kralj

treba dodati i ucinak Kikanovića (9 p, 6 sk )
Hvala Bogu! Gordiću i Đedoviću kapa do poda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A jesmo indijanci , tacno kad nas krene sut znas da svakom ulazi jbt
Pored toliko losih stvari i ajme skoka , opet klepili Crnogorce

Pored toliko losih stvari i ajme skoka , opet klepili Crnogorce

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Joj cigana sto sam sebe citira kad nesto pogodi, a jucer se nije pojavljivao na temi U21 repke, svi znamo zasto.legenda reala je napisao/la:Nemojte reći da vam nisam rekaolegenda reala je napisao/la:Danas je taj dan BIH 2, Mirza 18+ kvota 5 požurite do kladionice

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
High je napisao/la:Hvala Bogu! Gordiću i Đedoviću kapa do poda.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Neko ko piše ovakve postove ne pripada mom narodu i mogu ti reći da mi je drago zbog toga.samy je napisao/la:Narode moj dok ne budemo imali sve bosnjake da ginu za svetinju nema napretka ni za kosarku ni rukomet pa i najmanjem djetetu je jasno koliko srbi i hrvati vole Bih primjer je fudbal dok susic ne dodje i ne rastjera srpskohrvatski otpad i ne krenu nam na bolje a sada smo velesila fudbalska na balkanu sada hrvate i srbe i ostale mozemo da guzimo gdje hocemo i koliko hocemo i sto je najvaznije tako izgleda da ce ovo stanje izuzetno dugo potrajati
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
o cemu pricas, kakva prilagodba majke tiiVar je napisao/la:
ti imaš ozbiljan poremećajpotreba za nacionalizmom ? LOL
btw što se tiče teleta, imam osjećaj da se navik'o na NBA i sad ima problem pri adaptaciji s ovim načinom...da ima saigrače k'o tamo bio bi bolji
POBJEDAAAAAAAAAAAA
pa citavu yebenu karijeru je igrao po FIBA pravilima i sad mu nakon 1 god. u NBA sve to strano, ma daaj
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Haj hairli..Treba im cestitati mada je to i danas bilo vecim djelom vrlo lose..
Bar necemo sa nulom zavrsiti ovaj Euro.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.