Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

LenBias
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la LenBias » 08 jun 2013, 11:54

zizu1991 je napisao/la:Lijepa pobjeda, čini mi se, kao i svima vama da je ova naša reprezentacija konačno zrela za veliko takmičenje.
Nadam se da će nastaviti i protiv Slovačke sa ovakvim igrama. Ohrabrujuća je i činjenica, toliko puta ponavljajuća, ali i ja, također moram da je ponovim, da ova reprezentacija, samo još više može da jača i nadamo se najboljem.

Hvala momcima za srce ispunjeno srećom iznova i iznova. A vi koji imate nešto reći na temu Tuzla vs Sarajevo prešaltajte to na pp, i ne kvarite topic. Poslije ovakvog demoliranja i predstave koju su naši momci pružili, vas 5 -6 mozgova se našlo o tome raspravljati i to na ovoj temi.
+1

mene stvarno fascinira kako nakon svake nase dobre utakmice se jave neki forumasi i nadju za shodno izvuci neku glupost da o njoj pricaju kako bi skrenuli paznju od nase maestralne utakmice, reprezentacije, forme i svega :?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 08 jun 2013, 11:56

Lijepo je biti Bosanac i Hercegovac jos ce ljepse biti iduce godine u Brazilu

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 08 jun 2013, 11:56

ocekuje je nas dobrr naredni period gdje cemo na prvenstvu biti ekipa koju ce svi morati dobro svatiti ozbiljno,i gdje bez nekog imperativa mozemo se svi iznenaditi rezultatom.Uz to cemo imati prilike da i u kosarci budemo neki faktor na EP

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 jun 2013, 12:07

Latvija down, four to go :mrgreen:

Ajde nek neko otvori temu za tekme protiv Slovačke. Juče reče Marjan da se tekma na strani igra u Žilini. To je fin mali stadiončić usred grada. Slovaci su ga fino uredili prije par godina kada je Žilina igrala ligu šampiona. Obzirom da to nije toliko daleko, tj bar ne kao baltičke zemlje, i da Slovaci tu više neće imati nikakve šanse mogli bi barem trećinu stadiona da im "uzmemo" :D

ko što Pape reče juče:

"Momci su motivisani, vidim koliko žele na Svjetsko prvenstvo. Imamo kvalitet, imamo publiku koja nam puno znači. Neće nam u Slovačkoj dati puno ulaznica, ali naši navijači će se snaći".
:mrgreen:
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 08 jun 2013, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 08 jun 2013, 12:09

Republika Zenica

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 08 jun 2013, 12:12

Sarajevo sinoc. 8-)

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo morate pogledati joj Pape king pravi.... :lol: :lol:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... =iAQFuyMCc" onclick="window.open(this.href);return false; :lol:
Zadnja izmjena: mirzabavarac, dana/u 08 jun 2013, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 08 jun 2013, 12:14

ciza je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

ovi nanose stetu BIH jednaku ko i ovi z BL ili Hercegovine,i svi ostali koji imaju slicna skandiranja
al valjda ce se stat u kraj svima i da ovo necemo gledati vise,
Sarajevo ima 2 kluba,a psujete cijeli grad koji je bio pod opsadom 5 godina,de mi nadji klip gdje HZ pale zastave,il pjevaju nesto slicno? Nego nebitni ste mi necu zivce na vama da gubim

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jun 2013, 12:14

jestamaji je napisao/la:Latvija down, four to go :mrgreen:

Ajde nek neko otvori temu za tekme protiv Slovačke. Juče reče Marjan da se tekma na strani igra u Žilini. To je fin mali stadiončić usred grada. Slovaci su ga fino uredili prije par godina kada je Žilina igrala ligu šampiona. Obzirom da to nije toliko daleko, tj bar ne kao baltičke zemlje, i da Slovaci tu više neće imati nikakve šanse mogli bi barem trećinu stadiona da im "uzmemo" :D
ma bit ce sigurno 50-60 Slovaka,nisu Latvijci pa da ih dodje 5 :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 08 jun 2013, 12:19

bacelonafan je napisao/la: Sarajevo ima 2 kluba,a psujete cijeli grad koji je bio pod opsadom 5 godina,de mi nadji klip gdje HZ pale zastave,il pjevaju nesto slicno? Nego nebitni ste mi necu zivce na vama da gubim
eto
slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2013, 12:24

Yebale vas zastave.

Koja je guska ova Pecikoza. Gledam ovu pres konferenciju Susica i ona non-stop nesto tamo prica. Jos ne dozvoljava novinarima pitanja. Kao da je neko dosao radi nje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jun 2013, 12:25

'ajte u qrac. Koji vam je :?:
Idite na chat pa se tamo raspravljajte :twisted:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 jun 2013, 12:26

High je napisao/la:Da imalo imaš mozga a ne lufta u glavi, napisao bi. Drugi je par cipela to što je na forumu najviše vas balavaca koji nikome ne dopuštaju da napišu nešto za šta imaju argument, koji nemaju nimalo poštovanja niti ostale kulture prema ostalim forumašima i nakon čega isti ti napišu nešto kao što ste vas dvojica napisali. Nekad se na ovom forumu znalo raspravljati bez tih vaših upadica i tih vaših dječijih epiteta. A i s kim se ja raspravljam.
Iako ti ovo nije prvi put da dajes imbecilne komentare kojim pokusavas doc do izrazaja (zdravije bi bilo da nesto pomilujes i tako to) ovaj put si nadmasio samog sebe. Vjerovatno ne kontas da BiH nije Sarajevo i da ljudi ne simpatisu taj grad zbog mali milon razloga koji su vecini dobro poznati.
Inace,tuzlanski patriotizam je dokazan jedno 54645345 puta do sad,ali evo ti jedan od bitnijih momenata koji to dokazuju:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 jun 2013, 12:26

Cartman, jesil napokon zadovoljan sa Lulicom u njemu najdrazem dresu ? :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 jun 2013, 12:26

jedete gov-na seljaci. Mrš sa teme, a ionako tema treba da se Lock i briše. Fuj kako ste glupi :evil:
Vođa zna.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2013, 12:31

bordo_Sarajevo je napisao/la:Cartman, jesil napokon zadovoljan sa Lulicom u njemu najdrazem dresu ? :mrgreen:
Jesam, konacno je odigrao dobro. Sad mu mogu halalit onaj crveni u Portugalu. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jun 2013, 12:32

Meni se cini da neki ovaj uspjeh oce blatiti, pa se okrece na politiku. Ne znaju da uzivaju.. Jos koja slika pri sljetanju nasih zmajeva, i tema je zrela za pod kljuc.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 jun 2013, 12:33

Cartman je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:Cartman, jesil napokon zadovoljan sa Lulicom u njemu najdrazem dresu ? :mrgreen:
Jesam, konacno je odigrao dobro. Sad mu mogu halalit onaj crveni u Portugalu. :D
;)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 08 jun 2013, 12:35

nedim1993 je napisao/la:jedete gov-na seljaci. Mrš sa teme, a ionako tema treba da se Lock i briše. Fuj kako ste glupi :evil:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 jun 2013, 13:04

High je napisao/la:U međuvremenu, tuga u Beogradu i Tuzli. Belgija je bila prejaka.
FUJ! Kako te nije stid dušo napaćena jadna? :oops:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jun 2013, 13:08

Komentari na srbijanskoj stranici povodom naših igara u kvalifikacijama za WC2014 su poprilično realni.
Oni lošiji komentari su dobrano negativno ocijenjeni. Izabrao sam par simpatičnih komentara koje sam odlučio
da podjelim sa vama. U pitanju je stranica mondo . rs
Bosnom vetar probeharao, mene miha razocarao, svuda golovi i na brazil mirise ali ti miho selektor nikad vise.
Volim te Bosno :) Bravo,svaka cast,ono je bilo lepo gledati!!!Sad bar znam za koga navijam umesto Srbije u Brazilu :)
Bosna najaca na balkanu... Svaka cast,zasluzili su sv prvenstvo
:D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.