Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Ali nam Juka dere u Preseasoni. Stvarno pokazuje da vec u ovim godinama ima itekako kvaliteta za ovu ligu. Nadam se da ce dobit ozbiljnu minutazu kad sezona pocne.
da si ziv i zdrav, ovo je prva tekma bila u sezoniDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ali nam Juka dere u Preseasoni. Stvarno pokazuje da vec u ovim godinama ima itekako kvaliteta za ovu ligu. Nadam se da ce dobit ozbiljnu minutazu kad sezona pocne.

-
- Kontakt:
Ne kontam ?Benko je napisao/la:da si ziv i zdrav, ovo je prva tekma bila u sezoniDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ali nam Juka dere u Preseasoni. Stvarno pokazuje da vec u ovim godinama ima itekako kvaliteta za ovu ligu. Nadam se da ce dobit ozbiljnu minutazu kad sezona pocne.

Ma preracunao se momak. Sezonu otvaraju cini mi se u srijeduHordekatedrala je napisao/la:Ne kontam ?Benko je napisao/la:da si ziv i zdrav, ovo je prva tekma bila u sezoniDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ali nam Juka dere u Preseasoni. Stvarno pokazuje da vec u ovim godinama ima itekako kvaliteta za ovu ligu. Nadam se da ce dobit ozbiljnu minutazu kad sezona pocne.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sa cetvrtka na petak je protiv Detroita ako sam ja dobro vidio 

zar?
ja kad sam ispunjavao kladaru vidio drugaije, do mene je, HALALI
ja kad sam ispunjavao kladaru vidio drugaije, do mene je, HALALI

Prve meceve i Brooklyn i Denver igraju isti dan, ko ce ih pratiti obojicu hahah i to poklapaju se termini, brooklyn u 1.30 a Denver mislim u 3.00 sata 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Sat ranije ti pocinju obe tekme. Netsi u 00:30 a Nuggetsi u 02:00. Barem sudeci po rezultatima. Iskombinirat ce se nesto 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jeste, jeste..Ja sam negdje procitao da je dan poslije, a ovako jos bolje
Juka nek zatvori Drummonda na skoku u toj tekmi i imat ce minuta 

I to sa srijede na cetvrtak
Kakva nas noc ceka, valjda niko nece nakon Mirze otici spavati nego ce samo doci ovdje
Btw. gotovo svaku noc se tekme nadopunjavanju ili je Jusuf prvi ili Mirza

Kakva nas noc ceka, valjda niko nece nakon Mirze otici spavati nego ce samo doci ovdje

Btw. gotovo svaku noc se tekme nadopunjavanju ili je Jusuf prvi ili Mirza

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
aj nema nigdje da se vidi 16 poena Nurkića
- jel' makar šta zakucao ? , ovo dosada što je zabijao čini mi se sve polaganja i slobodna...

- jel' makar šta zakucao ? , ovo dosada što je zabijao čini mi se sve polaganja i slobodna...
5 trica i jedno slobodno daono rules je napisao/la:aj nema nigdje da se vidi 16 poena Nurkića![]()

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ko ima league pass moze vidjet.no rules je napisao/la:aj nema nigdje da se vidi 16 poena Nurkića![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze ,jer utakmica nije prenosena nikako...juanitomaravillaa je napisao/la:Ko ima league pass moze vidjet.no rules je napisao/la:aj nema nigdje da se vidi 16 poena Nurkića![]()
To nije istina, gledao sam ja utakmicu, ne cijelu, ali bio je link 100%.
Bila su još 2 - 3 forumaša onlajn i link je postavljen na ovu stranicu.
Bila su još 2 - 3 forumaša onlajn i link je postavljen na ovu stranicu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja imam league pass i utakmica nije bila prenosena tamo,100%.Ja je cekao.Divljih linkova je bilo,ali zvanicnih sa komentatorima,nije.Neutral je napisao/la:To nije istina, gledao sam ja utakmicu, ne cijelu, ali bio je link 100%.
Nisam siguran da li je bilo komentatora (čak mislim da jest), no gledao sam na stranici gdje gledam sve NBA utakmice.
Firstrow,
Firstrow,

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]NEZALAGANJE je napisao/la:Ja imam league pass i utakmica nije bila prenosena tamo,100%.Ja je cekao.Divljih linkova je bilo,ali zvanicnih sa komentatorima,nije.Neutral je napisao/la:To nije istina, gledao sam ja utakmicu, ne cijelu, ali bio je link 100%.
Bilo je nego sta,msm linkovi sa komentatorima,i na twiteru mi je jedan odg da ko ima league pass moze gledat tekmu.
- storm_raider
- Kontakt:
http://nurkic.com" onclick="window.open(this.href);return false; - Official Website is here. #nurkic #jusufnurkic #nuggets #jusuf #finally #nba #denvernuggets #Denver
23 replies 15 retweets 1 favorite

23 replies 15 retweets 1 favorite

Sport je lijek za tijelo i duh.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E dobro ja lazem,a nisam mogao gledati tekmu....Fino pisalo da nije prenoseno,ko ima LP nek udje sad i provjeri opet,postoji arhiva...Na LP international se nije moglo gledati...
@juanito Ti imas LP pa znas? Ja ga imam min 4 god...
@juanito Ti imas LP pa znas? Ja ga imam min 4 god...
Trenutno korisnika/ca: costacurta08, ovisnik i 25 gostiju.