Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Najk se ne može porediti sa Adidasom kada je u pitanju sportska oprema! :-\
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Izgleda da je savez potpisao novi ugovor sa Ledjeom.
Laz,novi sponzor ce biti adidas.Banujte me ako na svijetskom ne budemo igrali u adidasu.
1946
Ekskluzivno.

Jel se zezas? Ako ne, onda je ovo najgluplja stvar sto sam ikada procitao.Centre forward je napisao/la:Kad vidiš ovaj logo i natpis Legea tačno se stiče dojam da je nekako sirotinjska.![]()
Cuj tacno se stice dojam da je nekako sirotinjska. Hahahahaha, jao kompleksasa u pm.
shandrlike-tandrlike
kakva legea opet, nemojte me ljudi prepadat
Ja se slažem sa njimreptile je napisao/la:Jel se zezas? Ako ne, onda je ovo najgluplja stvar sto sam ikada procitao.Centre forward je napisao/la:Kad vidiš ovaj logo i natpis Legea tačno se stiče dojam da je nekako sirotinjska.![]()
Cuj tacno se stice dojam da je nekako sirotinjska. Hahahahaha, jao kompleksasa u pm.
To ti neki expert za sportsku opremu!?AsharaK je napisao/la:Najk se ne može porediti sa Adidasom kada je u pitanju sportska oprema! :-\
BiH = zemlja sa najvise amaterskih-profesionalaca i strucnjaka. Od dizajna, do opreme, pa naravno, do izbornika sportskih timova.
shandrlike-tandrlike
- Centre forward
- Kontakt:
Čitaj malo dječače, mojne da ti je mozak na nivou permskih vodozemaca.reptile je napisao/la:Jel se zezas? Ako ne, onda je ovo najgluplja stvar sto sam ikada procitao.Centre forward je napisao/la:Kad vidiš ovaj logo i natpis Legea tačno se stiče dojam da je nekako sirotinjska.![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
reče mi jaran u kafani da smo navodno poptisali produžetak sa Legeom
nema još ništa zvanično, googlao sam
potvrdili na portalu jaranukafani.bajestamaji je napisao/la:reče mi jaran u kafani da smo navodno poptisali produžetak sa Legeom![]()

Sa BH Dragons twittera, moguci dresovi za SP.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cekaj, neces mi valjda reci da je savez produzio ugovor sa legea-om ? 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
nije istina bolanjestamaji je napisao/la:reče mi jaran u kafani da smo navodno poptisali produžetak sa Legeom![]()
šupljaPapastathopoulos je napisao/la:Cekaj, neces mi valjda reci da je savez produzio ugovor sa legea-om ?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja bi najvise volio kada bi potpisali ugovor sa Under Armorom, stvari su im boli glava, a i ime beton, ebo adidas svi ga nose.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Jasta je.Papastathopoulos je napisao/la:Cekaj, neces mi valjda reci da je savez produzio ugovor sa legea-om ?
http:// w w w . b o s n a - o n l i n e s h o p . c o m /index.php?route=product/product&path=85&product_id=111
ukloni razmake
jedva su čekali da ga raskinuChuckie je napisao/la:Jasta je.Papastathopoulos je napisao/la:Cekaj, neces mi valjda reci da je savez produzio ugovor sa legea-om ?![]()
http:// w w w . b o s n a - o n l i n e s h o p . c o m /index.php?route=product/product&path=85&product_id=111
ukloni razmake
15.10.2013.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidi scene, izgleda da su pravo produzili ugovor Legeom. 
ma nasa posla
**** im trunje sugavo ako jesu
naglasavam, ako jesu
**** im trunje sugavo ako jesu
naglasavam, ako jesu