FK Željezničar (opšte diskusije)
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Evo ako ima k'o u avatar nek' se javi pa da dogovorimo uslove. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nema veze sto ga nije snimila, lopta je svakako bila upucena na Dzelmica.Zip je napisao/la:Kamera nije snimila jednog igraca u zeleno dresu, halaliteshzna je napisao/la:Ovo nije ofsajd

Pa što mu uradi ovoDzoleZeljo je napisao/la:Nema veze sto ga nije snimila, lopta je svakako bila upucena na Dzelmica.Zip je napisao/la:Kamera nije snimila jednog igraca u zeleno dresu, halaliteshzna je napisao/la:Ovo nije ofsajd

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma bio je ofsajd Bajićev, ovo je drugi gol, čak se nisam ni radovao drugom golu dok nisam zaključio da je zastavica ostala dole i da je gol priznat. Moj komentar da nije ofsajd, je isključivo zbog one pitarske bahatosti, kada im fino izvadiš dokaz za ofsajd i oni govore da nije, samo treba uzvratiti istom mjerom.
Tako da nije ofsajd, ne vidi se još jedan igrač na slici. Over
Tako da nije ofsajd, ne vidi se još jedan igrač na slici. Over
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ili druga verzija:
Ovo nije ofsajd, sudija je priznao gol, znaci regularan gol

Ma išla je na Đelmića, snimak prikazuje da je išla na Bajića ali to je do onog koji je ovo snimo 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
I najpostenijaJoseeMourinho je napisao/la:Ili druga verzija:

Sto sudija nije svirao to se nije ni desilo,pa makar mi jos 850 stranica ispisali
Smije li ko u avatar, da vam cijelu temu ofarbamo u bordo boju 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Opet kukate oko sudjenja
Nebi bilo lose da napisete kako saopštenje prije utakmice
Sad su svi protiv vas, od Saveza, Ivice, Komiteta, Uefe, sudijske organizacije, pape, premijerligasa.. Svi hoce da mali plavi ne osvoje titulu.. upsss, pa zar je vama titula uopste cilj?
Samo kukajte, samo kukajte... kmee kmee kmeee

Nebi bilo lose da napisete kako saopštenje prije utakmice

Sad su svi protiv vas, od Saveza, Ivice, Komiteta, Uefe, sudijske organizacije, pape, premijerligasa.. Svi hoce da mali plavi ne osvoje titulu.. upsss, pa zar je vama titula uopste cilj?

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Cuj mali plavi...E moji sampioni svemira i okoline...Zip je napisao/la:Opet kukate oko sudjenja![]()
Nebi bilo lose da napisete kako saopštenje prije utakmice![]()
![]()
Sad su svi protiv vas, od Saveza, Ivice, Komiteta, Uefe, sudijske organizacije, pape, premijerligasa.. Svi hoce da mali plavi ne osvoje titulu.. upsss, pa zar je vama titula uopste cilj?![]()
Sta ste vi osvoji??
Daj nabroji??
- samogrbavica
- Kontakt:
Ima li neko damu ovde? terabajt hajde eto sutra je derbiMCMXLVI je napisao/la:Smije li ko u avatar, da vam cijelu temu ofarbamo u bordo boju

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Evo me kakvi su ulozi ?MCMXLVI je napisao/la:Ima li neko damu ovde? terabajt hajde eto sutra je derbiMCMXLVI je napisao/la:Smije li ko u avatar, da vam cijelu temu ofarbamo u bordo boju
Uslovi i kontrakt ugovora sam ti poslao 

Laku noć.
Mozes im lagati da ti je babo direktor
ili da si treca godina prava
one ce znati da si nitko i nista
obican uhljup s Koseva
Mozes im lagati da ti je babo direktor
ili da si treca godina prava
one ce znati da si nitko i nista
obican uhljup s Koseva
Zanima me vase misljenje i informacija oko toga da je Muharemovic 5 dana nakon vase utakmice sa Velezom postao i trener istih, i to da li ce on i dalje biti na vasem platnom spisku 

Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 15 maj 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- samogrbavica
- Kontakt:
Kakve veze Muharemovic ima s nama ?ShofaII je napisao/la:Zanimame vase misljenje i informacija oko toga da je Muharemovic 5 dana nakon vase utakmice sa Velezom postao i trener istih, i to da li ce on i dalje bitina vasem platnom spisku
KHAJ PRICE
Bio vam kapiten, sportski direktor...
- samogrbavica
- Kontakt:
Pa zanima me to da li vam je na platnom spisku, i ako jeste da li ce biti i dalje do bude vodio Velez. Ili je mozda sda sredila njegovo postavljanje za trenera Veleza.
Al je simpaticno da se to bas desi poslije utakmice sa vama.
Al je simpaticno da se to bas desi poslije utakmice sa vama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.