Otamendi rupa i jos Non-EU, Mangala RUPETINA, a obojica sa ogromnim plaćama. Bolji izbor od obojice su mi npr. Izzo ili Toloi.
Ja se još nadam Aurier-Kimpempe dvojcu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Sto se stopera tiče koliko ja vidim nema za nijednog jos nista ozbiljnije,razmatraju se sve moguce opcije.Meanwhile, Gabigol’s loan move to Sporting Lisbon is on standby as the Portuguese club wish to pay no more than €500,000 of the Brazilian’s €3 million wages.
Nista od ovoga izgleda.Ubili ga pohlepni agenti.Steta,trebao je bit ok projekt.Borussia Dortmund Sporting Director Michael Zorc spoke to Kicker on Emre Mor-Inter: “The transfer seems to be stuck, Mor continues to be a Borussia Dortmund player.”

Što se toga tiče Candreva je bio ponajbolji talijanski igrač dok nije došao nama, tako da i Cancelo da nam dođe možda bi ga narednog ljeta nazivali "većom Portugalskom prevarom od Ricky-ja Quaresme".SiamoNoi je napisao/la:Uletim sad tamo na FIF i šta vidim,onaj Englez piše da mu Cancelo nije bolje krilo od Candreve.Isto je pisao da Manciniju treba još vremena dat i da je radio dobar posao
Inter has been trying to move Geoffrey Kondogbia after Matias Vecino's arrival and they may have found an ideal solution by sending the French midfielder to Valencia in exchange of Cancelo who would address a need on Spalletti's squad. The clubs are working on a loan swap deal, but they have yet to reach an agreement on the options to buy as well as the players' wages. Kondogbia could extend his contract by one season so if he were to return to the nerazzurri he wouldn't come back with just two years left on his deal. Inter has urgency to close the negotiation because Juventus are interested in signing a right back and had been previously linked to Cancelo.
SiamoNoi je napisao/la:Uletim sad tamo na FIF i šta vidim,onaj Englez piše da mu Cancelo nije bolje krilo od Candreve.
Đe onaj purger da napiše koju pozitivnu o Cancelu da se smirim maloDi Marzio - Positive meeting between Inter & Valencia as they work on a swap loan deal for Kondogbia-Cancelo. Looks like it could happen.
Pise se da je i sa Tottenhamom sve dogovorio, sli sumnjam da će dobiti work permit za UK.L'Equipe: Aurier ha un accordo con l'Inter
Koja je Candrevi statistika?Jericho je napisao/la:Koja je uopce statistika ovom liku kad je igrao krilo? 1asist u 20utakmica?
Trust the processJericho je napisao/la:Đe onaj purger da napiše koju pozitivnu o Cancelu da se smirim malo![]()
Cancelo je najzvucnije moguce ime koje bi došlo u Inter.Evo jos mi je nevjerojatno da postoje osobe koje se dvoume oko toga bi li Cancela u Interusanjingr je napisao/la:Cancelo na klipovima taraba zesca,vrijeme je da se dovede zvucno ime,dosta polovnjaka.
Ovaj se negdje spominjao za stopera.Pojma nemam tko je.Jedan manje.Fiorentina has been very busy on the transfer market, from attack to defense. The next arrival for the viola will likely be German Pezzella, a defender owned by Betis from the class of '91. The formula will be that of a loan with a right to purchase of 10 million euros. An agreement is very close.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.