SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Imam jedno pitanje. Kako radi sistem transfera i koliko je optimalno povećati cijenu da bi se igrač prodao, i da li postoji određeni broj sati koji određeni igrač mora provesti na transfer listi da bi se prodao ili ako je cijena povoljna može odmah biti prodan? Pozzz. 

To za sate nemam pojma, ako ce pravi igrac kupit onda to nema veze s vezom, a ako cekas da bot kupi onda ne znam, vajdajasmeeN je napisao/la:Imam jedno pitanje. Kako radi sistem transfera i koliko je optimalno povećati cijenu da bi se igrač prodao, i da li postoji određeni broj sati koji određeni igrač mora provesti na transfer listi da bi se prodao ili ako je cijena povoljna može odmah biti prodan? Pozzz.
Cijena zavisi, ako hoces da neko od "pravih" igraca kupi ne treba previse ici sa cijenom.
Ja inace stavim sto vecu mogu i cekam i prodaju se u 95% slucajeva
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Da se citiramSarmelino je napisao/la:Jao cijeli dan analiziram, ima da pobjedim 2:1

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sezona za zaborav,nista me ne ide.Ispadam sigurno,jer ne mogu ni bod uzeti nikom.Druga liga,to je to. 

Neka te ba eto mene u prvu, znam da vam svima nedostajem hahahaCeltic je napisao/la:Sezona za zaborav,nista me ne ide.Ispadam sigurno,jer ne mogu ni bod uzeti nikom.Druga liga,to je to.
ako se ne raspadne liga pa samo bude 1 liga opetCeltic je napisao/la:Sezona za zaborav,nista me ne ide.Ispadam sigurno,jer ne mogu ni bod uzeti nikom.Druga liga,to je to.

Vec je dva puta ostajao a bio je ispod crte, tako da je sve moguceEld0rado je napisao/la:ako se ne raspadne liga pa samo bude 1 liga opetCeltic je napisao/la:Sezona za zaborav,nista me ne ide.Ispadam sigurno,jer ne mogu ni bod uzeti nikom.Druga liga,to je to.

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Ne znam sta cu sa ovim svojim kampovima, na 7. sam mjestu i ne bi mi nista pomogli,treba ih ukinut materem
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Gubio sam bezveze vezni mi igraju odbranu itd , nisam bio kod kuce par kola i haus nastade, borba za opstanak nicim izazvana .. Nadam se bodovima danas a bom i u iducim utakmicama , ne zelim da igram sa ramizom , dole su amateri i neprofesionalci koji igraju po sat dva...
SN96
Tako pljujes po mojih 9 sati dnevno?Mramic je napisao/la:Gubio sam bezveze vezni mi igraju odbranu itd , nisam bio kod kuce par kola i haus nastade, borba za opstanak nicim izazvana .. Nadam se bodovima danas a bom i u iducim utakmicama , ne zelim da igram sa ramizom , dole su amateri i neprofesionalci koji igraju po sat dva...
Jedva cekam da ispadnes pa da vidis ko je amater koji igra samo sat vremena
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nikad necu ispasti imam par utakmica sto sam 3 za 3 dogovorio tako da...Ja bih sa 3-4 sata prosetao tom ligom , toliko o tvojim fudbalskim sposobnostima ... 

SN96
Eto mene u prvu ne sikiraj seMramic je napisao/la:Nikad necu ispasti imam par utakmica sto sam 3 za 3 dogovorio tako da...Ja bih sa 3-4 sata prosetao tom ligom , toliko o tvojim fudbalskim sposobnostima ...

Dobrodosao si u bihac i zelim tvoj povratak ipak ti zasluzujes da igras u elitnom drustvu...a ne sarme i ostalo...
SN96
Sto nevalja prvi biti odmah kampiraju cc
A inace:
Total squad value
€255,575,224

A inace:
Total squad value
€255,575,224

Ramsey16 je napisao/la:Sto nevalja prvi biti odmah kampiraju cc![]()
![]()
A inace:
Total squad value
€255,575,224![]()
hehe dobar si, ja ne brinem prihvatio sam cinjenicu da ispadam,sad idem pokusati nekom pokvariti planove i slicno

Ove sezone doveo sam samo 2 igraca hahahaha
Squad value 150 m, a 7. mjesto, ja zadovoljan
666. post

666. post

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
uci od ramseya...Sarmelino je napisao/la:Ove sezone doveo sam samo 2 igraca hahahaha
666. post![]()
Celticu veceras ne gine petarda

seltike seltike seltike, nece valjda ispasti a ja da udjemsuarez7 je napisao/la:uci od ramseya...Sarmelino je napisao/la:Ove sezone doveo sam samo 2 igraca hahahaha
666. post![]()

Da ja ista tu pokusavam mozda bi i bilo bolje, a ovako od pocetka sezone vidio da od tog nema nista pa ajd solidno je i ovosuarez7 je napisao/la:uci od ramseya...Sarmelino je napisao/la:Ove sezone doveo sam samo 2 igraca hahahaha
666. post![]()

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
7 pobjeda u nizu, not bad 

Moras imati plan, i zelju da udjes u prvu liguSarmelino je napisao/la: Da ja ista tu pokusavam mozda bi i bilo bolje, a ovako od pocetka sezone vidio da od tog nema nista pa ajd solidno je i ovo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.