Evolution87 je napisao/la:Ima li Balic kakvih zutih?![]()
![]()
Među 18 je i u kombinaciji je.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evolution87 je napisao/la:Ima li Balic kakvih zutih?![]()
![]()
Samo umjesto Bekica neko drugi. Vala mi je draze gledati Rustemovica a da Ivetic ide lijevo nego BekicaSiouxLukavac je napisao/la:Moja želja za prvih 11 sutra:
Pavlović
Hodžić Novaković Mihojević Bekić
Sarić Ivetić
Duljević Husejnović Crnkić
Ahmetović
Imam osjećaj da će nas sutra bit bruku, što se tiče utakmice, prognoziram 3:0, strijelci (Duljević, Ahmetović, Sarić)
+1. kbelosevic28 je napisao/la:Nezz, ja Peru nebi dirao sa zadnjeg veznog, posebno nakon Olimpika i one partije. Sutra samo strpljenja, nezgodan su nam protivnik uvijek bili, ali nadam se da cemo sutra bez ''srkleta'' dobiti ovaj susret...
Nastavi niz !
Naravno, zna da imam Peru iza sebe koji stize sve pokriti a ne letargicnog Rustemovica. Ja sam za opciju Ivetic u sredini sa Saricem, Duljevic ispred njih.Hordas19xx je napisao/la:+1. kbelosevic28 je napisao/la:Nezz, ja Peru nebi dirao sa zadnjeg veznog, posebno nakon Olimpika i one partije. Sutra samo strpljenja, nezgodan su nam protivnik uvijek bili, ali nadam se da cemo sutra bez ''srkleta'' dobiti ovaj susret...
Nastavi niz !
Perica odlicno pokriva tu rupu na sredini, cak i saric izgleda odlicno kada je pero tu.
Cuj jednom nogom u finalu kupa? Nisam znao.MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Sto reko onaj supak majkl najbolji smo i **** im krvu sutra
Jedva crkam tri sata da pocne
Halaliye braco mene malo ponijelo hahahha
Simpaticno s tvoje strane.KingJamesMVP je napisao/la:a jeste se uzdigli, bit će bolno prizemljenje
KingJamesMVP je napisao/la:a jeste se uzdigli, bit će bolno prizemljenje