FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 03 jan 2016, 15:07

tmtmtmtm je napisao/la:Gledam pitari sa dzemom produzili...kome isticu ugovori kod nas i sa kim ce se produziti dalje...da se ne desava situacija kao sa djelmom i tomicem ?? Moze neko detaljnije da stavi...
Ma ko ce ti to tacno znati. Taj info bi trebao pisati na fkz.ba.. Ali ako je vjerovati transfermarktu sljedeci igraci imaju ugovor do ljeta 2016: Antolovic, Kosoric, Turkovic, Djelmic, Bogdanovic, Hiros i Ceman.

Ako je info tacan onda se nadam da ce se ugovori potpisati sa Kosoricem i Hirosem.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 03 jan 2016, 15:11

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 03 jan 2016, 15:12

sajo10 je napisao/la:
tmtmtmtm je napisao/la:Gledam pitari sa dzemom produzili...kome isticu ugovori kod nas i sa kim ce se produziti dalje...da se ne desava situacija kao sa djelmom i tomicem ?? Moze neko detaljnije da stavi...
Ma ko ce ti to tacno znati. Taj info bi trebao pisati na fkz.ba.. Ali ako je vjerovati transfermarktu sljedeci igraci imaju ugovor do ljeta 2016: Antolovic, Kosoric, Turkovic, Djelmic, Bogdanovic, Hiros i Ceman.

Ako je info tacan onda se nadam da ce se ugovori potpisati sa Kosoricem i Hirosem.
Kosoric je davno produzio prijatelju.. Sa ostalim se pricalo, pa cemo vidjeti :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 03 jan 2016, 15:12

sajo10 je napisao/la:

Znaci da transfermarktu nije vjerovati jer je djelmicu ugovor do januara
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 03 jan 2016, 15:17

Kosoric je prošle godine produžio ugovor do 2018 godine..
Đelmiću je istekao ugovor, licno mislim da je bolje da se dovede onaj mali iz Švedske jer je potencijal strašan nego da se daje velika plata Ognjenu. Dolaskom Siniše otvorile su se razne varijante tako da Memija može igrati na desnom krilu, a to mogu igrati i Tiago i Mailson..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 03 jan 2016, 15:17

Đelmiću je istekao ugovor . Nadat se da će nać dogovor i da će potpisati novi ugovor jer nam je jedan od najboljih igrača . Jeste bezveze dobio crveni karton , ali nije ni veliku kaznu dobio , 2 utakmice .
Brkica

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jan 2016, 15:36

adnan6595 je napisao/la:Ibričic kad je bio u najboljoj formi otisao u Lokomotiv,a Genova je ipak veci klub i sad bi ko u Genovu presao.Jedino kad bi mu Hajduk poslao ponudu tad bi i Genovu odbio,oduži se ovo oko njega,i vec prelazi u zezanciju,iste pare koje bi njemu dali mogu se dati nekom drugom ,istog kvaliteta
Ja ne smijem da zamislim sta bi se desilo kad bi Ibro sa nama potpisao a onda da ne pokaze nista na terenu a na to ima podobru platu.

Da hoce doci ovaj momak iz Svedske i jos 2 igraca od koji je jedan bolji napadac, da ne napisem iskusan jer takvi kostaju i nema ih. Hoce li Đelmic produzit vidjet cemo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 03 jan 2016, 16:33

Mislim da će Stevanović igrati desnog beka, a Memija na Đelminu poziciju (ako se ne produži sa Đelmom)

I dobro je što se nije frka digla oko Stevanovića, mislim da će biti ugodno iznenađenje ove polusezone.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2016, 16:53

Ja ne vjerujem da će Đelmić produžiti, mislim da je to bilo opcija to bi se već uradilo.

Još je doveden Stevanović da bude vjerovatno prvi bek a suludo je pomisliti da bi Memija mogao preseliti na klupu, pogotovo sada kada bi se trebao vratiti na poziciju gdje je pružao najbolje partije a i trenutno je jedan od kandidata na kojem bi se mogla uzeti fina lova od transfera.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 03 jan 2016, 17:02

Realno, ako ne planiraju ubacivati Kvesića ovu polusezonu zašto naši ne zaganjaju posudbu do ljeta? Ovi imaju para, nek oni placaju platu, a kod nas nek odradi polusezonu. A njima će osloboditi jedno mjesto stranca.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 03 jan 2016, 17:06

jaludovolimte je napisao/la:Realno, ako ne planiraju ubacivati Kvesića ovu polusezonu zašto naši ne zaganjaju posudbu do ljeta? Ovi imaju para, nek oni placaju platu, a kod nas nek odradi polusezonu. A njima će osloboditi jedno mjesto stranca.
Zašto to raditi kad smo doveli Kramarića, a i Mailson može odigrati na poziciji beka ?
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Ajzeaaa
Kontakt:

Post Postao/la Ajzeaaa » 03 jan 2016, 17:21

Zeljeznicar za zivot cijeli!

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 03 jan 2016, 17:24

Brkoo je napisao/la:
jaludovolimte je napisao/la:Realno, ako ne planiraju ubacivati Kvesića ovu polusezonu zašto naši ne zaganjaju posudbu do ljeta? Ovi imaju para, nek oni placaju platu, a kod nas nek odradi polusezonu. A njima će osloboditi jedno mjesto stranca.
Zašto to raditi kad smo doveli Kramarića, a i Mailson može odigrati na poziciji beka ?
Ma lupam gluposti, bezveze gledao statistiku ove sezone, a i zaboravio za ovu dvojicu

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 03 jan 2016, 17:59

FaraonTM je napisao/la:Ja ne vjerujem da će Đelmić produžiti, mislim da je to bilo opcija to bi se već uradilo.

Još je doveden Stevanović da bude vjerovatno prvi bek a suludo je pomisliti da bi Memija mogao preseliti na klupu, pogotovo sada kada bi se trebao vratiti na poziciju gdje je pružao najbolje partije a i trenutno je jedan od kandidata na kojem bi se mogla uzeti fina lova od transfera.
Moze Djelmic i na klupu.. Bicemo prava ekipa kad nam takvi igraci budu cinili klupu.. Sto chwilla rece neki dan, zamisli Djelmica uvedes u 70. minuti na umorne protivnicke bekove..
BUDI ŽELJO !!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2016, 18:10

Hadzijalagic je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ja ne vjerujem da će Đelmić produžiti, mislim da je to bilo opcija to bi se već uradilo.

Moze Djelmic i na klupu.. Bicemo prava ekipa kad nam takvi igraci budu cinili klupu.. Sto chwilla rece neki dan, zamisli Djelmica uvedes u 70. minuti na umorne protivnicke bekove..
Fino je to, samo ćemo se mi dobro načekati da nam igrači kao Đelmić budu sjedili na klupi.

Jesi svjestan šta sve treba da uradiš i da mu ponudiš da bi jednog takvog igrača držao na klupi?

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 jan 2016, 18:17

Mi do danasnjeg Dana imamo Jedno pojacanje à Kramaric i Brazilac nemozemo nazvat pojacanjem.Ko ce davat golove jer mi nemamo spica spic nam treba goalgeter.Ako nedodje Ibricic ili Ovaj iz Svedske ode Djelmic mi smo znaci slabiji nego sto smo bili.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 jan 2016, 18:42

aha djelmic na klupu, taj je lik bio najbolji igrac prema naprijed pa vi pricajte sta hocete
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 jan 2016, 18:51

jeste, pa gdje smo prispjeli. dobar dio neozbiljnosti i zabušavanja u minuloj polusezoni je direktno uzrokovan time što previše igrača nije imalo konkurenciju, odnosno što je imalo zagarantovano mjesto u ekipi. na dva krila bi trebala biti bar tri ravnopravna igrača koja će konkurisati za ta mjesta.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 jan 2016, 18:56

u pravu si 100% ali mislim da je bas glup potez tek tako pustit onakvog igraca..kazem tek tako jer ne znam pozadinu pregovora mozda fakat trazi nesto previse, barem bi se trebali potrudit zadrzat ga
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2016, 19:00

Alipasino je napisao/la:Mi do danasnjeg Dana imamo Jedno pojacanje à Kramaric i Brazilac nemozemo nazvat pojacanjem.Ko ce davat golove jer mi nemamo spica spic nam treba goalgeter.Ako nedodje Ibricic ili Ovaj iz Svedske ode Djelmic mi smo znaci slabiji nego sto smo bili.
Čak i da se desi tako kako ti pišeš (a mislim da neće) opet smo kvalitetniji nego jesenas.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, Laudrup, Merhaba, Pablo11 i 38 gostiju.