FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma kad skontaš Barcelona ima 11 igrača i samo sa njima igra (dobro znam da nije to baš tako, ali vecinom igraju sa istim sastavom). Real ima 20 igrača koji mogu igrati u prvoj postavi svake ekipe na svijetu. Konkurencija je dobra stvar, bez nje dobijes nezalaganje, al opet ako pregomilas igrace kao npr kone opet dobijes da ti dobri igraci, sa dobrim primanjima budu nezadovoljni.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
mislim da kod nas nema te opasnosti 

Alipasino je napisao/la:Mi do danasnjeg Dana imamo Jedno pojacanje à Kramaric i Brazilac nemozemo nazvat pojacanjem.Ko ce davat golove jer mi nemamo spica spic nam treba goalgeter.Ako nedodje Ibricic ili Ovaj iz Svedske ode Djelmic mi smo znaci slabiji nego sto smo bili.
Bice bolje paša, nek smo se razisli s nekim igracima a pojacanja ce valjda biti.
Mozda su "prinove" pojacanja. Brazilac #2 izgleda ko da zna lopte.
Sabur braco!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Polahko prijatelju, saburaAlipasino je napisao/la:Mi do danasnjeg Dana imamo Jedno pojacanje à Kramaric i Brazilac nemozemo nazvat pojacanjem.Ko ce davat golove jer mi nemamo spica spic nam treba goalgeter.Ako nedodje Ibricic ili Ovaj iz Svedske ode Djelmic mi smo znaci slabiji nego sto smo bili.

Nema nikakve sumnje da ce se dovesti jos par igraca i da cemo u ostatak sezone uci sa boljom ekipom od ove koja je igrala prvih 18 kola.
Ovi koji su vec potpisali(ovo sto je objavljeno)su sasvim sigurno pojacanja. Nimalo ne treba sumnjati ni u jednog od njih a posebno u Kramarica...cak i na poziciji zadnjeg veznog jer je i to igrao.
Djelmic...
Uprava je trazila od sefa struke konacan stav o njemu(prije dvadesetak dana). Sef je obavio razgovor s njim i iznio mu stav da je on za to da ostane. Pri tom mu je najdirektnije rekao da ne moze racunati na sigurno mjesto u timu obzirom na planove oko pojacavanja ekipe...Kako je ovaj to shvatio,znacemo vrlo brzo. U srijedu ili cetvrtak.
Ovi koji su vec potpisali(ovo sto je objavljeno)su sasvim sigurno pojacanja. Nimalo ne treba sumnjati ni u jednog od njih a posebno u Kramarica...cak i na poziciji zadnjeg veznog jer je i to igrao.
Djelmic...
Uprava je trazila od sefa struke konacan stav o njemu(prije dvadesetak dana). Sef je obavio razgovor s njim i iznio mu stav da je on za to da ostane. Pri tom mu je najdirektnije rekao da ne moze racunati na sigurno mjesto u timu obzirom na planove oko pojacavanja ekipe...Kako je ovaj to shvatio,znacemo vrlo brzo. U srijedu ili cetvrtak.
Mi imamo bolji roster čim smo se riješili Livaje.
Svaka ti je zlatna. Bravo brateFKZ1921 je napisao/la:Nema nikakve sumnje da ce se dovesti jos par igraca i da cemo u ostatak sezone uci sa boljom ekipom od ove koja je igrala prvih 18 kola.
Djelmic...

anonimni je napisao/la:Jest ovaj ribar neofiran
Nedo bog da sam taj degenerik

Sa Delmicem treba pokusati naci zajednicku.
AKO NECE NEK IDE! Treba zaganjat Puzigacu 

Je li ovo ribaru drugi nick u novoj godini? Pih majku mu, a meni želja bila da nas što manje davi u novoj godini, a on izgleda pogrešno shvatio 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ne budali.Ajzeaaa je napisao/la:AKO NECE NEK IDE! Treba zaganjat Puzigacu
Sto brate netreba gledati dje igro nego kvalitet,moze nam pomoci ali znam da nista od togclub21 je napisao/la:Ne budali.Ajzeaaa je napisao/la:AKO NECE NEK IDE! Treba zaganjat Puzigacu

- jaludovolimte
- Kontakt:
Aldin u vidu AjzeaePsajdak je napisao/la:Bar me nemoj brukat po forumu
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Ajzea je nas brat forumas godine a aldin debil mrtvi,zivio ajzi neznamo za boljegjaludovolimte je napisao/la:Aldin u vidu AjzeaePsajdak je napisao/la:Bar me nemoj brukat po forumu

Hvala na ovim divnim riječima, zbog svoje iskrenosti imaš puno pravo da pišeš na našoj temi koliko ti je volja, živio !Ajzeaaa je napisao/la:Ajzea je nas brat forumas godine a aldin debil mrtvi,zivio ajzi neznamo za boljegjaludovolimte je napisao/la:Aldin u vidu AjzeaePsajdak je napisao/la:Bar me nemoj brukat po forumu
Braćo nije aldin, naš je 100% !
Ajzea je forumaš godine !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Cekamo da napise sta protiv Hodzurde pa cemo znati 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Google Adsense [Bot], knoa, Levin, Lokomotifa, Semper i 30 gostiju.