PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
kad vidim ove intervjue sa vasih ulica tocno se zapitam sta zavlacite i gdje zavlacite...tuzlak1987 je napisao/la:Ja ipak mislim da je tu fra Hrvoje zavukao prstice
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovako će Joker, Totti i ekipa kad ih Dajdža Molotovljev postroji
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljepsi su ovdje ljudi nego vi dole Albanci svakakoRigoletto je napisao/la:kad vidim ove intervjue sa vasih ulica tocno se zapitam sta gurate i gdje gurate...tuzlak1987 je napisao/la:Ja ipak mislim da je tu fra Hrvoje zavukao prstice
Morat ce Joki da trazi zastitu milicije kako je krenulo, vidis da ovaj zna i koji broj patika nosi Totti!MuhamedTM je napisao/la:Joki ne smije niko da te bije osim nase milicije

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- molotovljev
Molotovljev je opasan igrac, ali je isto tako pravi drug i prijatelj za one koji ga postuju.Chinaglia je napisao/la:ovaj molotovljev je sumnjiv, ima mocne resurse na raspolaganju, cim zna svasta
peace bro
F.K.SARAJEVO
Zar nisi ti Špijun Joki? Kgb folovijoker90 je napisao/la:Morat ce Joki da trazi zastitu milicije kako je krenulo, vidis da ovaj zna i koji broj patika nosi Totti!MuhamedTM je napisao/la:Joki ne smije niko da te bije osim nase milicije![]()
Dobro barem sad znam ko je Suge Knight ovog foruma.
Moram priznati da nije ko donna ni blizu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ako nas budes zayebavao, pusticemo @amazon na tebemolotovljev je napisao/la:Molotovljev je opasan igrac, ali je isto tako pravi drug i prijatelj za one koji ga postuju.Chinaglia je napisao/la:ovaj molotovljev je sumnjiv, ima mocne resurse na raspolaganju, cim zna svasta
peace bro
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Raonffa je napisao/la:Ovako će Joker, Totti i ekipa kad ih Dajdža Molotovljev postroji
[youtube][/youtube]
This time next year we'll be millionaires.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Vidi, razumijem da iz nekog razloga simpatišeš i podržavaš aktuelno rukovodstvo FKS, ali ne razumijem da si toliko uporan i da ne prihvataš drugačije stavove.Ko da si se kod velikog vodze u S.Koreji školovo pa sad proganjaš neistomišljenikemolotovljev je napisao/la:Molotovljev je opasan igrac, ali je isto tako pravi drug i prijatelj za one koji ga postuju.Chinaglia je napisao/la:ovaj molotovljev je sumnjiv, ima mocne resurse na raspolaganju, cim zna svasta
peace bro
Buraz, shvati kako hočeš al' fakat nidze veze
Sjecam se da otkako si se registrovao na forum saljes neke prijetnjemolotovljev je napisao/la:Sto ce mi kad znam sve o tebi, ko si, sta si, kako izgledas, gdje izlazis itd.FrancescoTotti je napisao/la:Hoces broj telefona mozda?
Ali nemoj da te to brine, opusti se, nije to moj stil... kuzis.
Isto kao sto sam znao o Virti, samo sto je s njim bila predstava za raju sa foruma.
DD
Da sam bar, ne bi me sad molotov mogao naci.MuhamedTM je napisao/la: Dobro barem sad znam ko je Suge Knight ovog foruma.
Moram priznati da nije ko donna ni blizu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ko je ljutio molotovljeva,sta je bilo
Halalim ti nije frkajoker90 je napisao/la:Da sam bar, ne bi me sad molotov mogao naci.MuhamedTM je napisao/la: Dobro barem sad znam ko je Suge Knight ovog foruma.
Moram priznati da nije ko donna ni blizu.Ako mi dođe koktel glave, Muki ocekujem da me osvetis i halalis za sve nesporazume koje smo imali.
Drugi put mi salji preko poruke ako hoces da koga likvidiram
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Molotovljev se samo malo sali.
Nije on za nasilje. Nemojte odmah napadati covjeka
Nije on za nasilje. Nemojte odmah napadati covjeka
Krmak normala zajebancija ali to pisanje o tuzli i njenim građanima neukusno pravo
Za krmka da se osjeca ko kod kuce podivljo je pravo

This time next year we'll be millionaires.
a **** ga ako netko to ozbiljno shvacaCocaine je napisao/la:Krmak normala zajebancija ali to pisanje o tuzli i njenim građanima neukusno pravo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ma normala da nece ozbiljno shvatat ali tvoje potenciranje na taj isti humor neukusan postao. Ono brato libo me taki pisi sta hoces ali neko moje misljenje. Ima dobre raje tamoRigoletto je napisao/la:a **** ga ako netko to ozbiljno shvacaCocaine je napisao/la:Krmak normala zajebancija ali to pisanje o tuzli i njenim građanima neukusno pravo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cyka Blyat
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.