Nije problem ni da navija za željezničar bar ne osnovni.
Problem je sto je skakao i pjevao pjesme gdje **** Sarajevo i nabija ga na kitu. Ima snimljeno nije rekla kazala.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije problem ni da navija za željezničar bar ne osnovni.
Brt, svaka čast pa ti se dajurisicduska je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:29Nije problem ni da navija za željezničar bar ne osnovni.
Problem je sto je skakao i pjevao pjesme gdje **** Sarajevo i nabija ga na kitu. Ima snimljeno nije rekla kazala.
Zašto izvlačiš krnju statistiku, a dvije sezone prije te 2019 je vodio prvi tim DZ u 33, a prije toga B tim u 32.Pitar6785 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:11Trener koji u 6 godina 15x vodi seniorski tim sa 5 razliciti ekipa, trener koji nema ljude (pomocnike kondicionog i koji prihvati da mu kondiciju vodi seferovic sa 4tiri razreda i da mu bude najgori golman u histori fk SARAJEVA trener golmana, nije normalan i nije za FK SARAJEVO.
Jedino sta mi se svidja vise nego kod ZZ jeste sto se osjeti da zeli bit tu nasprem picketine zz koji je od prvog presa pokazao odnos da mu je mizerno i ponizavajuce sto je tu. Jeste najbolji trener koji nas je vodio al to je to al bar je znao svoj poso i nije dao ublehama ko handzic seferovic adi ni do skenderije se priblize
Ma problem je i sto navija. Ja ga yebem ko moze voljet jednog gradskog rivala a radit profesionalno za drugog. Zamisli sebe da radis u Zelji i radis bez emocija, profesionalno do daske. Jes al u qrcu. Posamarat iz kluba sve sto nije doslo na barem 15 utakmica na tribinu.jurisicduska je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:29Nije problem ni da navija za željezničar bar ne osnovni.
Ne bih, ako imaju dokazi, presao preko toga pa tamam kad bi ih pripremio da mogu da lete.napoleon72 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:59Ma problem je i sto navija. Ja ga yebem ko moze voljet jednog gradskog rivala a radit profesionalno za drugog. Zamisli sebe da radis u Zelji i radis bez emocija, profesionalno do daske. Jes al u qrcu. Posamarat iz kluba sve sto nije doslo na barem 15 utakmica na tribinu.jurisicduska je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:29Nije problem ni da navija za željezničar bar ne osnovni.
Ima bas puno primjera , profesionalno ko se bavi poslom on drugacije gleda na stvari od navijaca . Seferovic je prealetao par puta tamo vamo , Jeleskovic isto , Šaric je sad u željezničaru bio kod nas i kordinator i kondicioni . Nije to nista novo posebno kad su u pitanju kondiconi treneri koji nisu bašu centru paznje . I na kraju krajeva Sarajevo dovede trenera koji ima svoj strucni stab Seferović ostaje bez posla i sta ce ide gdje dobije ponudu .napoleon72 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:59Ma problem je i sto navija. Ja ga yebem ko moze voljet jednog gradskog rivala a radit profesionalno za drugog. Zamisli sebe da radis u Zelji i radis bez emocija, profesionalno do daske. Jes al u qrcu. Posamarat iz kluba sve sto nije doslo na barem 15 utakmica na tribinu.jurisicduska je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:29Nije problem ni da navija za željezničar bar ne osnovni.
Cvitanovic je ekipu preuzeo u apsolutnom psihickom haosu i nikad gorem fizickom stanju.Posteno da ostane do kraja sezone kakvi god rezultati bili a ultimatum da ostane sljedece sezone barem 1 pehar i vidan pomak u igri
Nek sutra njega zrinjski osuneti sa 0-4 njemu je dzamija tocnije crkva, on je upravu sto je rekao da ova ekipa za 9 kola nit je pokazala srce ni volju nit postivanje kluba navijaca nit ako nista postivanje prema novcu koje dobijaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:39Cvitanovic je ekipu preuzeo u apsolutnom psihickom haosu i nikad gorem fizickom stanju.Posteno da ostane do kraja sezone kakvi god rezultati bili a ultimatum da ostane sljedece sezone barem 1 pehar i vidan pomak u igri
Kad bi ih sutra uzeli mi bi se vratili potpuno 100%NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:39Cvitanovic je ekipu preuzeo u apsolutnom psihickom haosu i nikad gorem fizickom stanju.Posteno da ostane do kraja sezone kakvi god rezultati bili a ultimatum da ostane sljedece sezone barem 1 pehar i vidan pomak u igri
Treba samo klimat glavom.relativizam je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:59Mislim da se nikada ranije nismo oprostili od titule u historiji, dva trenera dobili otkaze i idemo dalje,ostalo niko nema ni trunke odgovornosti
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hamagara, kupus army, napoleon72 i 36 gostiju.