Preostaje mu večeras da spakuje kofer i čekira kartu za DubaiStevieG8 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:54Problem je sto sad nema vremena ni da uigrava nesto, utakmice ce se redat jedna za drugom jer ide onaj haoticni period godine. Ni povrede ne pomazu nazalost. Ili ce probati nesto skroz drugacije ili mu ne gine otkaz.
Da su Wirtz i Frimpong zdravi pa da proba replicirat Leverkusenov 3421 i pokusa izvuci nesto iz novih pojacanja.. ovako ne znam sta mu preostaje. Mozda 442 sa Ekitikeom i Isakom u vrhu.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Igramo ko gluha krmad vec dva mjeseca i lik nikad nije pokusao nesto drugo, niti ce probati ako ostane, a nadam se da mu je ovo zadnja utakmica koji vodi kao trener Liverpula.StevieG8 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:54Problem je sto sad nema vremena ni da uigrava nesto, utakmice ce se redat jedna za drugom jer ide onaj haoticni period godine. Ni povrede ne pomazu nazalost. Ili ce probati nesto skroz drugacije ili mu ne gine otkaz.
Da su Wirtz i Frimpong zdravi pa da proba replicirat Leverkusenov 3421 i pokusa izvuci nesto iz novih pojacanja.. ovako ne znam sta mu preostaje. Mozda 442 sa Ekitikeom i Isakom u vrhu.
Srce, čast i ponos!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Davno sam napisao da necemo proigrat dok ga ne nogiraju,samo da ga otpuste vise neka stivi preuzme nije bitno vise samo da celo ode
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Branio sam Slota cijelo vrijeme i pokusavao da shvatim razloge svega ovog, trazio izgovore itd ali iskreno nemam objasnjenje za ovakvu igru i uzasnu formu pojedinaca, cijelog tima, nula procenata hemije u timu, losi nazad, u sredini i naprijed, nikakva borba i zelja za bilo cim se ne vidi na terenu, nerealno je da te svaka ekipa nadigra i svaki trener u zadnja dva mjeseca te nokautira lagano. Ovo je mozda kap koja ce da prelije casu, nazalost i to nerado govorim ali ne vidim nacin da se iz ovoga izadje s ovim strucnim stabom koji ocigledno nema rjesenje...Covjek je uzeo ligu prosle sezone, do januara su izgledali kao najjaca ekipa na svijetu, igrali odlicno, cak je pokazivao sposobnost prilagodbe razlicitim protivnicima i sve je izgledalo fantasticno da bi poslije tog ispadanja od PSG na penale uslijedio taj period pa haman do kraja sezone gdje je ekipa malo izduvala ali sve je to bilo normala. Ovo sad je katastrofa epskih razmjera i takav pad da to odavno nije vidjeno, s pozicije sampiona gdje ulazes bruku para i hoces da se dignes level iznad i da juris sve trofeje dodjes do toga da ti se mozda sprema otkaz i da ti ekipa ne igra evropu nikako iducu sezonu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.