Moderator/ica: vlakanje
Pola od 30 je 15,a jesen kao godišnje dobaShanks je napisao/la:Kako računamo jesenju titulu ove godine, nakon 15 ili 19 kola![]()
Prijatelju po vasoj igri se vidjelo da ste zeljeli proci... Meni je draze prolaz u kupu nego da vas dobijemo u ligi, red bi bio da i mi uzmemo kup RS valjda odemo do kraja... A sto se subote tice, znam da ce poginuti igraci kao i svaki put, jos je tu i direktan prenos na BHT, ovo je za vas uvijek najteze gostovanje... Bice dobra utakmica, realno veliki ste favoriti! Sportski pozdrav i vidimo se u subotumaraBL je napisao/la:ispadosmo iz kupra RS na penale al mozda je to kompenzacija da nas puste u subotu
Kakva igra bolan vi ste varoš! Razbićemo vas kao mlade majmu.ne!Prijedor je napisao/la:Prijatelju po vasoj igri se vidjelo da ste zeljeli proci... Meni je draze prolaz u kupu nego da vas dobijemo u ligi, red bi bio da i mi uzmemo kup RS valjda odemo do kraja... A sto se subote tice, znam da ce poginuti igraci kao i svaki put, jos je tu i direktan prenos na BHT, ovo je za vas uvijek najteze gostovanje... Bice dobra utakmica, realno veliki ste favoriti! Sportski pozdrav i vidimo se u subotumaraBL je napisao/la:ispadosmo iz kupra RS na penale al mozda je to kompenzacija da nas puste u subotu
Okreni se ti sebi i svojoj temi!hearts je napisao/la:Vi nikoga niste razbili niti ćete, samo je pitanje dana kada ćete vi biti konačno razbijeni. edini ste klub koji pod suspenzijom igrate i bunite se nešto. Jandrić vam visi za vratom kao suspenzija na suspenziju tako da je pametnije sebi da se okrenete a ne da najavljujete razbijanja drugih
Kod vas baš zahladnilo. aaahearts je napisao/la:Plačite malo kmeeeeeeeeeee, kmeeeeeeeeeee
Šta će, pametan čovjek, neće da gleda nepravdu i vodi rukometaše! Fuj đubrad...majki3 je napisao/la:Dao otkaz !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.