ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Uf kakav način da se završi ovaj fantastičan set. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Brutalan prvi set, daleko najbolji na turniru do sada, o čemu najbolje svjedoći omjer vinera i grešaka.
Kakva je igračina Tim postao, nevjerovatno. Ovo šta radi forhendima nisam gledao još od Fernanda Gonzaleza, probija teren lik.
Kakva je igračina Tim postao, nevjerovatno. Ovo šta radi forhendima nisam gledao još od Fernanda Gonzaleza, probija teren lik.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
to je to, jedna lopta tj jedan mahnit udarac odličio set
a to za thiem igračina, to će se pikat tek kad uzme GS preko nekoga od big3, ali tip je prvi iza njih, “alone on 4“ tu nema dileme
a to za thiem igračina, to će se pikat tek kad uzme GS preko nekoga od big3, ali tip je prvi iza njih, “alone on 4“ tu nema dileme
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Strasan mec,spektakl u pravom smislu te rijeci.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vrhunski tenis, svako malo poen za TV špice.
Rafa i bez obzira na ovaj meč ako zijani s ovim nivoom mora dobiti Cicipasa i proći grupu, a onda je sve moguće.
Za Tima isto važi.
Rafa i bez obzira na ovaj meč ako zijani s ovim nivoom mora dobiti Cicipasa i proći grupu, a onda je sve moguće.
Za Tima isto važi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
pa jedini licemjeri ste vi! niti nole sta zagovara niti je on pustio neku pricu o tome niti pravi kakav lobi oko toga. jednostavno je na pitanje novinara rekao sta misli. a to misli jer bi se na taj nacin svim igracima produzio vjek trajanja i povrede bi bile rjedje. nema tu licemjerstva. odgovorio na pitanje novinara niti je on poceo pricu niti je kovao kakav plan. jedinu pricu koju je on poceo je oko preraspodjele novca od cega bi on licno imao najvise stete! ja licno nisam za to i slazem se sa rafom. tradicija i neka razlika izmedju slemova i drugih turnira treba da postoji. ali i novac da se rasporedi drugacije i za tenisere ali i za teniserke koje u ostalom igraju svugdje na 2 dobijena a dobijaju istu lovu a slem im se cijeni jednako kao i muski.
Svi gledamo tenis i uzivamo u ovom spektaklu a ti trunis o Novaku koji ne igra uopste.lucky13 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 16:50pa jedini licemjeri ste vi! niti nole sta zagovara niti je on pustio neku pricu o tome niti pravi kakav lobi oko toga. jednostavno je na pitanje novinara rekao sta misli. a to misli jer bi se na taj nacin svim igracima produzio vjek trajanja i povrede bi bile rjedje. nema tu licemjerstva. odgovorio na pitanje novinara niti je on poceo pricu niti je kovao kakav plan. jedinu pricu koju je on poceo je oko preraspodjele novca od cega bi on licno imao najvise stete! ja licno nisam za to i slazem se sa rafom. tradicija i neka razlika izmedju slemova i drugih turnira treba da postoji. ali i novac da se rasporedi drugacije i za tenisere ali i za teniserke koje u ostalom igraju svugdje na 2 dobijena a dobijaju istu lovu a slem im se cijeni jednako kao i muski.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sve priče o nekom igraču koje imaju jedino veze sa tim igračem neka se postavljaju u temama predviđenim za to. Priče o Novaku ide na temu o Novaku...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
dobru ziku puštaju 
joj kako igraju jebote hahahahhaha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Auuu kakav meč. Strašno.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
opet licemjere i to nevidjeno. ne samo da ste vi diskutovali ovo nego ste me cak i direktno upitali za misljenje. i dok ste piskili po noletu nikome nije smetalo sto se o tome diskutuje a kada ja odgovorim na direktno pitanje za moje misljenje o tome onda ovakve reakcije.delinjo je napisao/la: ↑17 nov 2020, 16:58Svi gledamo tenis i uzivamo u ovom spektaklu a ti trunis o Novaku koji ne igra uopste.lucky13 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 16:50pa jedini licemjeri ste vi! niti nole sta zagovara niti je on pustio neku pricu o tome niti pravi kakav lobi oko toga. jednostavno je na pitanje novinara rekao sta misli. a to misli jer bi se na taj nacin svim igracima produzio vjek trajanja i povrede bi bile rjedje. nema tu licemjerstva. odgovorio na pitanje novinara niti je on poceo pricu niti je kovao kakav plan. jedinu pricu koju je on poceo je oko preraspodjele novca od cega bi on licno imao najvise stete! ja licno nisam za to i slazem se sa rafom. tradicija i neka razlika izmedju slemova i drugih turnira treba da postoji. ali i novac da se rasporedi drugacije i za tenisere ali i za teniserke koje u ostalom igraju svugdje na 2 dobijena a dobijaju istu lovu a slem im se cijeni jednako kao i muski.
Kakva uživancija, raspucavanje, ludnica. Ovaj mečap Rafe i Tima nudi sve što jedan teniski meč może ponuditi, na igračkom fizičkom i mentalnom planu. Svaka čast majstorima, ko god da pobijedi bit će zasluženo. 
rafa ima novu narukvicu na onome jeftinom satiću 
uf ... evo proda sve rafa
uf ... evo proda sve rafa
Kako proda, šampiončina
Kakve servise lik nađe, onaj drugi na 15 40 je bio ala Isner, brutalno baš
Kakav tenis šta je ovo braćo mila
idemo dalje 
pa sta se ovo desavaaaaa
navikao sam kad najveci igra da gledam dramu ali nisam sa drugim najvecim ovo navikao
navikao sam kad najveci igra da gledam dramu ali nisam sa drugim najvecim ovo navikao
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 17 nov 2020, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji je šampion Rafa, onakve tri greške i onda preokret, brutalno.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.