Još jedan dokaz da smo navijači rezultata a ne kluba, željkan se borio za opstanak skoro do kraja i opet stadion bio skoro pun svaku utakmicu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
**** zeljkana od njih se nista i ne očekuje.Nas ubije to očekivanje i hajp na lafo naku jaku ekipu koja ce sve da popisa svake godine.
Mirvic kriv sto je 250 ljudi na kosevu,, skupe karte
VOLIM TE SARAJEVO
Željezničar nema milionera na čelu kluba, nema najbolje uslove u ligi i nema najskuplje igrače u ligi i samim tim njihovi navijači ne mogu imati ni približno ista očekivanja kao mi.
Nakon godina praćenja najbogatijeg kluba u državi bez ikakvih rezultata, red je da im se pokaže šta su uradili od istog.
-
- Kontakt:
Sta je ovo malo nas imali 2000?
Jos rodjendan grupe , znam da je hladno , ali sramota brate….
Po pobjedu abd !

Jos rodjendan grupe , znam da je hladno , ali sramota brate….
Po pobjedu abd !

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Možemo mi pisati i vaditi se na svašta, ali je covijek u pravu, navijači rezultata. Kiša, snijeg, vjetar, sunce, igra, protivnik , dlabi rezultati, losa taktika.... Lako je naći mali milion razloga za nedolazak, ali niko neće naći razlog za dolazak. Sretno nam veceras i ako Bog da, da pobjedimo...NoProfit je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:50Željezničar nema milionera na čelu kluba, nema najbolje uslove u ligi i nema najskuplje igrače u ligi i samim tim njihovi navijači ne mogu imati ni približno ista očekivanja kao mi.
Nakon godina praćenja najbogatijeg kluba u državi bez ikakvih rezultata, red je da im se pokaže šta su uradili od istog.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Idemo po pobjedu.
Neka nam je Bog na pomoći.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
A sta je sa Cimijem?
Koliko god nase kritike prema igracima,upravi i slicno bile opravdane.
Isto tako i oni bi trebali kritikovati posjetu i nas navijace
Isto tako i oni bi trebali kritikovati posjetu i nas navijace
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
Ovdje je davno pomracenje nastupilo.
-
- Kontakt:
Vratite kapitena malo na posudbu u Velez yebo sebi djecu retardiranu bezobraznu
- MokraKifla
- Kontakt:
Gulisha nije dao ligaski gol od marta
-
- Kontakt:
Ovo fino izgleda,sto puta bolje nego ijedno poluvrjeme pod usrom
-
- Kontakt:
- Varijantas8
- Kontakt:
Standardno, mi se trosimo, uglavnom jalovo, plus nemamo srece, dok protivnici bez nekog srkleta i umora dolazi u prlike i primamo sve i svasta.
Ko nema preko 30g ne može razumjeti šta znači kiša i hladnoća na onakvom stadionu.obrijanopile je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:58Možemo mi pisati i vaditi se na svašta, ali je covijek u pravu, navijači rezultata. Kiša, snijeg, vjetar, sunce, igra, protivnik , dlabi rezultati, losa taktika.... Lako je naći mali milion razloga za nedolazak, ali niko neće naći razlog za dolazak. Sretno nam veceras i ako Bog da, da pobjedimo...NoProfit je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:50Željezničar nema milionera na čelu kluba, nema najbolje uslove u ligi i nema najskuplje igrače u ligi i samim tim njihovi navijači ne mogu imati ni približno ista očekivanja kao mi.
O drugim razlozima sve već rečeno. Ne vrti se sve oko rezultata. Kad smo bili "na virslama" kop hordi bio ko haman svih drugih grupa u BiH zajedno, a istok i zapad solidno popunjeni i protiv neatraktivnih ekipa.
Zadnja izmjena: Strahinja, dana/u 06 okt 2025, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sve ok fino izgleda za sada, ima nekog smisla, samo me je strah nase odbrane kad oni prvi put napanu
Bolji smo mnogo za sad
-
- Kontakt:
Ovo poluvrijeme je obecavajuce.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, AvantiBL, BeYaZ, boki86, bordospartanac, COYGBiH, Dadox, fks74, Ghost67, Hamagara, HordasFks, iliyaa8, JohannWolfgang, johntravolta123, Kockoglavi, misstianopenaldo, MokraKifla, NazorUso, Pantelija, Pitar6785, Rahma, ronaldo99, SAMO BORDO, tenpenny, THEC, tuitamo, tutankamon1905, Varijantas8, voltron30 i 520 gostiju.