FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
teško će u iranu do cuge, vrlo teško.
ne znam i baš i ne vjerujem da je lendrić odbio hajduk zbog nas, momak je dijete hajduka, ali nebitno, po referencama bi trebao biti pojačanje kakvo može biti u ovom trenutku i situaciji.
ne znam i baš i ne vjerujem da je lendrić odbio hajduk zbog nas, momak je dijete hajduka, ali nebitno, po referencama bi trebao biti pojačanje kakvo može biti u ovom trenutku i situaciji.
rekao je da se nije uspio dogovoriti s hajdukom.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa naravno da ovo nisu pojacajanja ovo su prinove kao joco i moze se ocekivati da budu kao on prije svega sto dvojica godinama nigdje ne igraju. Nismo mi jos spremni dovesti pojacanje, a pojacanje bi za mene bilo neki mladi reprezentativac koji igra ali mi obestecenje necemo platiti jer smo glupi. Onaj iz Borca i Celika bi bas bili pojacanja ali od njih nista.Probati dovesti Samira i polako onda ganjato evropu.
Čovjek ne popušta.Ajzeaaa je napisao/la:Pa naravno da ovo nisu pojacajanja ovo su prinove kao joco i moze se ocekivati da budu kao on prije svega sto dvojica godinama nigdje ne igraju. Nismo mi jos spremni dovesti pojacanje, a pojacanje bi za mene bilo neki mladi reprezentativac koji igra ali mi obestecenje necemo platiti jer smo glupi. Onaj iz Borca i Celika bi bas bili pojacanja ali od njih nista.Probati dovesti Samira i polako onda ganjato evropu.
Vrh
Post je postao/la Ajzeaaa, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
stavis ga ovako i sve super
Post je postao/la Ajzeaaa, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
stavis ga ovako i sve super
Sta je s Nyemom, ima li sanse da se vrati?
Neka se ovo vise rijesilo sa Ibricicem, jos da danas Bekric i Nyema hoce otici negdje.
ako potpiše predragović aldin će napisati da je trebao radinović, ako potpiše i radinović da je trebao saničanin, ili koljić, itd.
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Jest , pa makar i kod nas otisli hehe, drugi napadac kojeg spominje kraj price je Sasa Sale KajkutGator je napisao/la:Neka se ovo vise rijesilo sa Ibricicem, jos da danas Bekric i Nyema hoce otici negdje.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Aldin je neki administrator ovog foruma
Nemoguce je tolike profile otvoriti.. Ovo mu je deseti u zadnja dva mjeseca 
BUDI ŽELJO !!!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Mislim da je sad pitanje izmedju Stanica i Đelmica. Ako Stanic ne uspije se dog, onda ce se vece pare dati Đelmicu.. I bez njih imamo respektabilnu ekipu, jos dva nova igraca bi bila premija...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- Jaozinho22
- Kontakt:
Predragović il Radinović bi bile dobre opcije stoga što je Radinović defanzivni vezni a Predragovic centralni, Saničanin je uz Amira i Memiju sigurno jedan od najjinteresantnijih igrača evropskim klubovima a kad je Borac igrao protiv nas bio je jedan od najboljih...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Nisam nešto pratio olimpiC, pa ne znam kakav je sad Stana. Ako bi došao u formu kao prije povrede, više bi volio njega, u suprotnom ostaviti Đelmića.Minjore je napisao/la:Mislim da je sad pitanje izmedju Stanica i Đelmica. Ako Stanic ne uspije se dog, onda ce se vece pare dati Đelmicu.. I bez njih imamo respektabilnu ekipu, jos dva nova igraca bi bila premija...
ja bi volio bas Radinovica,,Predragovic rece fkz 1921 da je zavrsen ,,,Sanicanin ne vjerujem da ce kod nas,ali bi li volio da dode svakako
Stanicev kvalitet je taj sto na 4 pozicije moze odigrati kvalitetno.. No vidjecemo sta ce biti...ublehas je napisao/la:Nisam nešto pratio olimpiC, pa ne znam kakav je sad Stana. Ako bi došao u formu kao prije povrede, više bi volio njega, u suprotnom ostaviti Đelmića.Minjore je napisao/la:Mislim da je sad pitanje izmedju Stanica i Đelmica. Ako Stanic ne uspije se dog, onda ce se vece pare dati Đelmicu.. I bez njih imamo respektabilnu ekipu, jos dva nova igraca bi bila premija...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Valjala bi nam obojica.. treba i za sledecu sezonu praviti ekipu.. Na ljeto ce garant biti odlazaka tako da je bolje imati alternative koje ce vec biti uigrane..ublehas je napisao/la:Nisam nešto pratio olimpiC, pa ne znam kakav je sad Stana. Ako bi došao u formu kao prije povrede, više bi volio njega, u suprotnom ostaviti Đelmića.Minjore je napisao/la:Mislim da je sad pitanje izmedju Stanica i Đelmica. Ako Stanic ne uspije se dog, onda ce se vece pare dati Đelmicu.. I bez njih imamo respektabilnu ekipu, jos dva nova igraca bi bila premija...
BUDI ŽELJO !!!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Al treba odmah i ponuditi ugovore igracima kojima on istice na ljeto.Hadzijalagic je napisao/la:Valjala bi nam obojica.. treba i za sledecu sezonu praviti ekipu.. Na ljeto ce garant biti odlazaka tako da je bolje imati alternative koje ce vec biti uigrane..ublehas je napisao/la:Nisam nešto pratio olimpiC, pa ne znam kakav je sad Stana. Ako bi došao u formu kao prije povrede, više bi volio njega, u suprotnom ostaviti Đelmića.Minjore je napisao/la:Mislim da je sad pitanje izmedju Stanica i Đelmica. Ako Stanic ne uspije se dog, onda ce se vece pare dati Đelmicu.. I bez njih imamo respektabilnu ekipu, jos dva nova igraca bi bila premija...
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Evo u oslobodjenju pise da se Djelmic vraca dva dana prije prozivke gdje ce obaviti razgovore s upravom i trazi bolji ugovor. I navode kako bi nam trebao doci jos jedan napadac i Nyema se povezuje.
Iskreno Nyemu bi najvise volio jer nam treba defanzivni vezni, napadac manje vise.
Iskreno Nyemu bi najvise volio jer nam treba defanzivni vezni, napadac manje vise.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Antolovic,Bogdanovic,Benjo Sehic,Dino Hasanovic,Hiros i Nedo Turkovic imaju ugovore do juna 2016. godine po transfermarktu.
FKZ1921 reče da je ove zime prioritet obnovit ugovore Amiru i Mujagiću jer ovo ljeto ulaze u posljednju godinu ugovora
FKZ1921 reče da je ove zime prioritet obnovit ugovore Amiru i Mujagiću jer ovo ljeto ulaze u posljednju godinu ugovora
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], prisonbreak i 62 gosta.