NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
ŠIROKI BRIJEG – Boris Peyrek (49) i Mate Brekalo (40) novi su kondicijski trener NK Široki Brijeg. S Peyrekom je dogovorena suradnja do kraja polusezone, dok bi Brekalo u stručnom stožeru „Plavo-bijelih“ trebao ostati duže vrijeme.
Peyrek ima izniman ugled, iskustvo i uspjehe kao kondicijski trener. Započeo je u Hajduku i tu ostao 12 godina nakon završetka studija (1995. – 2007.), potom tri godine bio kondicijski trener Dynama Kyiv pa opet četiri godine u Hajduku, da bi još jednom završio u Ukrajini, gdje je zadnje tri godine u Dynamu, otkuda i dolazi na Pecaru pojačati stručni stožer Širokog. Peyrek je bio osobni kondicijski trener Srni, Rapaiću, Šeriću, Križancu, sadašnjem šefu struke Širokog Sabliću i drugim poznatim hrvatskim nogometašima. Višestruki je osvajač hrvatskog i ukrajinskog prvenstva i kupa.
Brekalo je dugo godina s uspjehom radio kao kondicijski trener u Hrvatskom košarkaškom klubu Široki. Individualno je radio s poznatim hrvatskim košarkašima Baraćem, Planinićem, Ramljakom, Pilepićem i drugima. Sa Širokim je osvojio po šest kupova i prvenstava. Viši je asistent na FPMOZ-u u Mostaru, a uskoro će braniti doktorski rad na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.
Peyrek ima izniman ugled, iskustvo i uspjehe kao kondicijski trener. Započeo je u Hajduku i tu ostao 12 godina nakon završetka studija (1995. – 2007.), potom tri godine bio kondicijski trener Dynama Kyiv pa opet četiri godine u Hajduku, da bi još jednom završio u Ukrajini, gdje je zadnje tri godine u Dynamu, otkuda i dolazi na Pecaru pojačati stručni stožer Širokog. Peyrek je bio osobni kondicijski trener Srni, Rapaiću, Šeriću, Križancu, sadašnjem šefu struke Širokog Sabliću i drugim poznatim hrvatskim nogometašima. Višestruki je osvajač hrvatskog i ukrajinskog prvenstva i kupa.
Brekalo je dugo godina s uspjehom radio kao kondicijski trener u Hrvatskom košarkaškom klubu Široki. Individualno je radio s poznatim hrvatskim košarkašima Baraćem, Planinićem, Ramljakom, Pilepićem i drugima. Sa Širokim je osvojio po šest kupova i prvenstava. Viši je asistent na FPMOZ-u u Mostaru, a uskoro će braniti doktorski rad na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.
Igraj Široki ti si najbolji!
Peyrek opaa, sada cemo sigurmo imati najspremniju momcad 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jel moguce da smo Peyreka uspili angazirat? Inace jedan od najboljih kondicijskih na Balkanu..
Samo jedno ime
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Odoe jedan a dođu dva. Zvuči ko uhljebljavanje
. Sva čast klubu na ovom angažmanu obojica znaju svoj posao. 
Glavni sudac subotnje utakmice bit ce nas stari dobri prijatelj Vladimir Bjelica
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
- siroki1991
- Kontakt:
Protiv Želje je sasvim korektno i ujednačeno sudio, osim onih par zaleđa koje su dizali pomoćnici..
-
AlexisSB96
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Slazem se...siroki1991 je napisao/la:Protiv Želje je sasvim korektno i ujednačeno sudio, osim onih par zaleđa koje su dizali pomoćnici..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Samo jedno ime Široki!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Daj penke šalji na pp ako ima išta
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- Evolve
- Kontakt:
Jel mislis na sudjenje ili imas neki info?penke je napisao/la:Momci samo cu vam reci pripremite se na svasta..
NK Široki Brijeg
Na šta misliš ???

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- UstanikSBII
- Kontakt:
O čemu se radi? Je li dobra ili loša info? Ako možeš više u pp?!penke je napisao/la:Momci samo cu vam reci pripremite se na svasta..
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Kad se moze uplati ono za gledanje utakmice preko moje tv
Pošalji u PP ...
Ako netko zeli mogu vam objasniti kako dobiti MojaTV besplatno na 24 sata...
Detaljnije u pp
Detaljnije u pp
EKONNP
Moze i meni u pp netko ako ima ikakvih novosti.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nadam se da ovo iz pp nije istina, ni prvo a pogotovo drugo
LeBron James
Daj i meni pošalji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.