FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ihtrijarevic,Handzic,Hamzagic,Obuca propustaju utakmicu sa Slavijom 3 zuta imaju,valjda ce Lede biti spreman za utakmicu da on odigra na zadnjem veznom sa Nuhicem,a gore se moze ocekivati Pehlic jedna strana,Scepanovic druga i Kojasevic u sredini mjesto Hamzagica,Avdic ce i onako vjerovatno biti sam u napadu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jucer sam posmatrao trening H.HANDZIC se lagano opaoravio od povrede a sad je sve do naseg slavnog Mirze hoce li ga uvstiti u tim jer ga jako voli,ma on ga obozava???...Licno bih volio da Pehlic dobije certifikat pa da lagano pregazimo Slaviju...Moja prognoza 4-0 za BORDO momke!!!
Zadnja izmjena: pardon, dana/u 28 feb 2011, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka cast kralju samo HUSREF BEG....Capt_Billy je napisao/la:Ma vama treba Musemic opet doci na klupu, pa ce to biti sve ok!! ISKRENO GOVORIM!! Jbg kada je bilo Musemic vs Amar bilo je po 15.000 minimalno po derbiju!!! Sada jedva 8.000!!!Koliko sam pratio pripreme,cinilo mi se da je Adis Jahovic u dobroj fomi!
Ja jesam i za iskusne igrace u ekipi nemogu samo djeca igrat,ali Faruk i Alen???
Mislim da im se treba zahvaliti!![]()
hehe prizivao sam te negdje u prijasnjim postovima ehhehedino lj je napisao/la:b]Prvenstvo nije ni čestito počelo a već se teme na forumu nemogu normalno pratiti od raznoraznih glupih prepucavanja.Sportski je i ljudski da kada smo direkni rivali za izlazak u Evropu da nam poraz i neuspjeh konkurenta odgovara ali nema razloga da se međusobno vrijeđamo i pljujemo jedni po drugima radi toga.Za normalne navijaće Željo i Sarajevo su samo najveći sportski rivali i najveći sportski prijatelji bez obzira koliko ovdje pojedinci sa obadvije strane iskazuju svoju mržnju prema drugoj strani,i budite sigurni da če jedni druge pomoći uvjek ako to bude trebalo.Ljudi moji krajnje je vrijeme da se uozbiljite i koristite teme na pravi naćin a ne prepucavanjima koje bolji,uspješniji ili koji su navijaći bolji.Sasvim je prirodno da je za svakog navijaća njegov klub najbolji i najveći(za mene lićno moj je Željo bolji i od Barse i Reala i manijaci cu najbolji navijaći na svijetu,normalno ovo je navijaćki).Ako se već neznate ponašati kako treba i normalno komunicirati najbolje je da ne idete na suprotne teme ili da administratori banuju trajno sve one koji pišu bljuvotine i gluposti pa da ostali mogu normalno iznositi komentare.[/b]
svaka cast lafeee

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
pasha defintivno nema potrebe da dolazis i provociras bezze trujes temu i svadze pravis ....ako se admin bude pridrzavao onoga sto je napsaio zbog ovoga bi trebao dobiti upozorenje barr....jer niko te nije niti uvrijedio niti iista da bi ti morao da dolazis ovdje i da prosipas supljugavran je napisao/la:da bi znao je li normalan moras nekad otici i na utakmicuGistro_Bancho je napisao/la:Je li ovaj Varešanović normalan kada kaže da je Sarajevo bilo bolje od Čelika i da je zaslužilo pobjedu?!?

FK SARAJEVO.
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Stvarno mi nije jasno,kako smo izgubili,nisam bio ovdje...
Moze li mi neko opsirnije objasniti kako smo igrali
Moze li mi neko opsirnije objasniti kako smo igrali
---Skinhedi oko mene skankuju...
Opet te pitam zasto ovo nisi napisao na temu FK Zeljeznicar , nego si dosao ovdje da nam prosipas neku skolu tolerancije i slicnodino lj je napisao/la:kada sam ovo pisao nisam ni ocekivao da ljudi sa takvim mentalnim sklopom reaguju drugaćije.Dirk je napisao/la:Pametni imas temu FK Zeljeznicar pa tamo pisi ovakve postove, jer sa te vase teme sva go.vna i dolaze na ovudino lj je napisao/la:b]Prvenstvo nije ni čestito počelo a već se teme na forumu nemogu normalno pratiti od raznoraznih glupih prepucavanja.Sportski je i ljudski da kada smo direkni rivali za izlazak u Evropu da nam poraz i neuspjeh konkurenta odgovara ali nema razloga da se međusobno vrijeđamo i pljujemo jedni po drugima radi toga.Za normalne navijaće Željo i Sarajevo su samo najveći sportski rivali i najveći sportski prijatelji bez obzira koliko ovdje pojedinci sa obadvije strane iskazuju svoju mržnju prema drugoj strani,i budite sigurni da če jedni druge pomoći uvjek ako to bude trebalo.Ljudi moji krajnje je vrijeme da se uozbiljite i koristite teme na pravi naćin a ne prepucavanjima koje bolji,uspješniji ili koji su navijaći bolji.Sasvim je prirodno da je za svakog navijaća njegov klub najbolji i najveći(za mene lićno moj je Željo bolji i od Barse i Reala i manijaci cu najbolji navijaći na svijetu,normalno ovo je navijaćki).Ako se već neznate ponašati kako treba i normalno komunicirati najbolje je da ne idete na suprotne teme ili da administratori banuju trajno sve one koji pišu bljuvotine i gluposti pa da ostali mogu normalno iznositi komentare.[/b]

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
nek administracija radi svoje ali mislim da masa sto pise na forumu samo se.. a na utakmice ne ide.Vise nas ima na forumu nego na stadionu.I mislim da ti ne bi smetao moj komentar da navijam za nekog drugogmma_hz je napisao/la:pasha defintivno nema potrebe da dolazis i provociras bezze trujes temu i svadze pravis ....ako se admin bude pridrzavao onoga sto je napsaio zbog ovoga bi trebao dobiti upozorenje barr....jer niko te nije niti uvrijedio niti iista da bi ti morao da dolazis ovdje i da prosipas supljugavran je napisao/la:da bi znao je li normalan moras nekad otici i na utakmicuGistro_Bancho je napisao/la:Je li ovaj Varešanović normalan kada kaže da je Sarajevo bilo bolje od Čelika i da je zaslužilo pobjedu?!?![]()
![]()
![]()
budi pozdravljen
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Danas mi je rodjendan samo da se zna
Pjevajte mi Ado majstoreeeeeeeeee Horde su uz tebe...hehehehe

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Sretan Rodjendaann !!!ado-hz je napisao/la:Danas mi je rodjendan samo da se zna![]()
![]()
![]()
![]()
Zna li se kakvi su nam prvi dresovi
tarpi do bagro 2 je napisao/la:Sretan Rodjendaann !!!ado-hz je napisao/la:Danas mi je rodjendan samo da se zna![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala brate velika....pa zar nam nisu ovi protiv celika novi dresovi??? pozzzzzz
@Dirk
Opet te pitam zasto ovo nisi napisao na temu FK Zeljeznicar , nego si dosao ovdje da nam prosipas neku skolu tolerancije i slicno
Zato što sam ovakve stvari pisao i na našoj temi,to možež provjeriti.Budi siguran da otkad pišem na ovom forumu cijelo vrijeme apelujem na normalnim komentarima bez mržnje i uvreda,jer za mene je Sarajevo samo sportski rival i ništa više,pa bolan gdje ču vrijeđati i pljuvati po komšiji,rođagu ili onome što je skupa samnom držao glavu u torbi u onim svim vukojebina braneći ovaj grad.Neču se pravdati ni tebi ni bilo kome drugom(ovdje mislim i na nase i vase navijaće) ali ču ti reči da nikada nisam loše pisao i i pljuvao po Sarajevu niti bilo kojem drugom klubu jer za mene je fudbal samo sport gdje su pobjede i porazi normalna stvar i nije vrijedan mržnje.Svoj klub obožavam i jedina je svetinja za mene poslije moje porodice ali to nije razlog da ne poštujem druge i njihov uspjeh.
Opet te pitam zasto ovo nisi napisao na temu FK Zeljeznicar , nego si dosao ovdje da nam prosipas neku skolu tolerancije i slicno
Zato što sam ovakve stvari pisao i na našoj temi,to možež provjeriti.Budi siguran da otkad pišem na ovom forumu cijelo vrijeme apelujem na normalnim komentarima bez mržnje i uvreda,jer za mene je Sarajevo samo sportski rival i ništa više,pa bolan gdje ču vrijeđati i pljuvati po komšiji,rođagu ili onome što je skupa samnom držao glavu u torbi u onim svim vukojebina braneći ovaj grad.Neču se pravdati ni tebi ni bilo kome drugom(ovdje mislim i na nase i vase navijaće) ali ču ti reči da nikada nisam loše pisao i i pljuvao po Sarajevu niti bilo kojem drugom klubu jer za mene je fudbal samo sport gdje su pobjede i porazi normalna stvar i nije vrijedan mržnje.Svoj klub obožavam i jedina je svetinja za mene poslije moje porodice ali to nije razlog da ne poštujem druge i njihov uspjeh.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
nema na cemu, ma nevjerujem da su bijeli prviado-hz je napisao/la:tarpi do bagro 2 je napisao/la:Sretan Rodjendaann !!!ado-hz je napisao/la:Danas mi je rodjendan samo da se zna![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala brate velika....pa zar nam nisu ovi protiv celika novi dresovi??? pozzzzzz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma da nema ovog prepucavanja bezveze bi bilodino lj je napisao/la:@Dirk

-
- Kontakt:
opet svađa ko je bolji
pa to nikad nece biti razjasnjeno i uvijek ce biti neko kome nece odgovarati sta onaj drugi kaze,ja se sit naradio i kontam sad ima nesto pametno kad ono suplja, drama...
@ ado ....sretan rođendan...

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Hvala bratepadobranac1978 je napisao/la:opet svađa ko je bolji![]()
pa to nikad nece biti razjasnjeno i uvijek ce biti neko kome nece odgovarati sta onaj drugi kaze,ja se sit naradio i kontam sad ima nesto pametno kad ono suplja, drama...

Ima li ko link Hordanja iz Zenice.
nije jos objavljenekii je napisao/la:Ima li ko link Hordanja iz Zenice.

a sto se tice @gavrane tebe ehhe previse si umislio da te mrzi neko sto navijas za Zelju ba ja bi ono napisao bilo kojem navijacu koji dodze s ciljem da provociraa..
FK SARAJEVO.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kosevo najposjeceniji stadion
4.621 - FK Sarajevo (7)
4.373 - FK Željezničar (8)
3.436 - FK Borac (7)
2.128 - NK Zvijezda (7)
2.536 - NK Čelik (8)
2.100 - FK Budućnost (6)
1.849 - FK Rudar (8)
1.513 - NK Zrinjski (8)