FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Opusti se sto se brines ti toliko kad se vlasnik ne brine fino je reko ko hoce nek dodje ko nece zaboli ga tukibordobijeli je napisao/la: ↑07 okt 2025, 11:17Majko mila do kad će se pricati više o Husrefu ??
Nije išlo hvala za sve ono ranije al ne ide više, legenda ide u legendu a mi dalje . Mene najviše brine posjeta i budućnost kluba po pitanju navijača i stadiona sve nas je manje dok komsije rapidno rastu s posjetom i brojem članova.
-
- Kontakt:
Fakat opraste sa Husrefom vise dan ga yebo.
Covjek donosio titule, za te stvari je bio plaćen.
Ne ide vise i hvala mu.
Pa do kad ce se potezat ta prica ovdje o njemu ybt ?
Puno da je Guardiola u pitanju a ne Husref.
Covjek donosio titule, za te stvari je bio plaćen.
Ne ide vise i hvala mu.
Pa do kad ce se potezat ta prica ovdje o njemu ybt ?
Puno da je Guardiola u pitanju a ne Husref.
Zašto se stalno vraćamo u prošlost ?
Idemo dalje sa optimizmom, nadam se da ne može gore, idemo se nadati da i Ismir konačno počinje da razumije neke stvari i zaista više rasprave o Husrefu, Zoranu i generalno stvarima iz prošlosti nemaju smisla.
Idemo dalje sa optimizmom, nadam se da ne može gore, idemo se nadati da i Ismir konačno počinje da razumije neke stvari i zaista više rasprave o Husrefu, Zoranu i generalno stvarima iz prošlosti nemaju smisla.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Novi Jatta "projekat".
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kad se vec slominje Cekil, sta je s tim likom? Prosle god je bar nekad na klupi bio, ove godine nisam vidio niti jednom, a nisam ni vidio da je mad debitovao? Da nije otisao gdje na posudbu? Ne mogu vjerovat da ne mozes odigrat nakon godinu dana treninga i rada ni 1 minut a doveden kao "pojacanje".
Zaradili influenseri para na transferima,zato nam na timu stizu novi butici,brakovi,trude i sl.**** li im sjeme influensersko.
- Varijantas8
- Kontakt:
Mnogo mi seremo, pogotovo na igrace, i mnogo smo razmaženi. Cinjenica je da je bilo losih poteza, pogotovo u administraciji, i od strane I.M., i strucnog staba, ali ovoliko kritikovati igrace nije normalno niti zdravo. Napokon imamo ekipu koja je spoj mladosti i iskustva, i dosta ima kvalitete.
Uz cinjenicu da su se 3 trenera promijenila, da igraci bukvalno na svako dvije hefte mijenjaju sistem i uigranost i normalno da ne mogu djelovati kvalitetno. I tek sad ova ekipa malo pocinje djelovati ozbiljno.
Juce smo drzali tempo najvise od pocetka sezone, i taj primljeni go u 93. manje boli od cinjenice da nemamo ni gram srece, pa mi moramo poceti iskoristavati te zicere kojih imamo najvise u prvom poluvremenu, kad smo najdominantniji, al mi se izmorimo psihicki i fizicki od silnih promasaja, i podbacimo u drugom.
Butic mnogo konkretan juce, al ta sreca ****.
I kazem da smo mnogo razmazeni, treba da se zainatimo sami sebi i da pruzmo maksimalnu podrsku igracima, bez omalovazavanja i uvreda, to nam nikako ne treba.
Uz cinjenicu da su se 3 trenera promijenila, da igraci bukvalno na svako dvije hefte mijenjaju sistem i uigranost i normalno da ne mogu djelovati kvalitetno. I tek sad ova ekipa malo pocinje djelovati ozbiljno.
Juce smo drzali tempo najvise od pocetka sezone, i taj primljeni go u 93. manje boli od cinjenice da nemamo ni gram srece, pa mi moramo poceti iskoristavati te zicere kojih imamo najvise u prvom poluvremenu, kad smo najdominantniji, al mi se izmorimo psihicki i fizicki od silnih promasaja, i podbacimo u drugom.
Butic mnogo konkretan juce, al ta sreca ****.
I kazem da smo mnogo razmazeni, treba da se zainatimo sami sebi i da pruzmo maksimalnu podrsku igracima, bez omalovazavanja i uvreda, to nam nikako ne treba.
Ljudi prvo seru, uopste ne gledaju utakmice

Visok, još ako je malo brži.

Boli ovo u pm kad se halališ s titulom početkom oktobra...
Iole normalan navijač se oprostio od titule a da sezona nije ni počela. snsd prčija slavi 100 godina i štaš ti tu?
Ja se nadam da možemo do Kupa i/ili Super kupa i to bi bilo super za ovu sezonu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], misstianopenaldo i 24 gosta.